Προς το περιεχόμενο

new COOLING

greenkamikazi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην παρεα,

θα βαλω καινουργιους ανεμιστηρες στο νεο μου build.Εχετε να προτεινετε καποιον σχετικα οικονομικο με μπλε led?

Επισης,επειδη εχω μπερδευτει λιγο η μητρικη μου θα κατεβαζει μονη τους στροφες στα fan οταν εχω χαμηλες θερμοκρασιες? Η μητρικη μου ειναι η asrock z370 killer.μεχρι 6-7 ευρο εκαστος πιστευω ειναι καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου ναι η μητρική είναι ικανή να ανεβοκατεβαίνει στροφές ανάλογα με τις θερμοκρασίες..αρκεί να τους ρυθμίσεις από το software η το bios..

Τώρα 6-7 ευρο για φανς με λεντ μην περιμένεις κ πολλά..εγώ θα σου πρότεινα αυτους στην χειρότερη αν κ δεν μας έχεις πει αν θες 12 η 14

1 ώρα πριν, greenkamikazi είπε

Καλησπερα στην παρεα,

θα βαλω καινουργιους ανεμιστηρες στο νεο μου build.Εχετε να προτεινετε καποιον σχετικα οικονομικο με μπλε led?

Επισης,επειδη εχω μπερδευτει λιγο η μητρικη μου θα κατεβαζει μονη τους στροφες στα fan οταν εχω χαμηλες θερμοκρασιες? Η μητρικη μου ειναι η asrock z370 killer.μεχρι 6-7 ευρο εκαστος πιστευω ειναι καλα.

15 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε

Φίλε μου ναι η μητρική είναι ικανή να ανεβοκατεβαίνει στροφές ανάλογα με τις θερμοκρασίες..αρκεί να τους ρυθμίσεις από το software η το bios..

Τώρα 6-7 ευρο για φανς με λεντ μην περιμένεις κ πολλά..εγώ θα σου πρότεινα αυτους στην χειρότερη αν κ δεν μας έχεις πει αν θες 12 η 14

120 θελω.απο το bios ειναι ευκολο να το κανω?

Αρα κοιταω μονο για PMW ενμιστηρες ή ολοι μπορουνη να ανεβοκατεβαζουν στροφες?

Oλοι ανεβοκατεβαζουν..Για μενα καλυτερα απο το software καντο..ΕΙναι  πιο "πρακτικο" γενικος..

11 λεπτά πριν, greenkamikazi είπε

120 θελω.απο το bios ειναι ευκολο να το κανω?

Αρα κοιταω μονο για PMW ενμιστηρες ή ολοι μπορουνη να ανεβοκατεβαζουν στροφες?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...