Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τοτε που αναβάθμισα σε win10 οι υπότιτλοι είναι ρομβοι με  ερωτηματικά ,δοκίμασα στο μενού να αλλάξω περιοχή σε «Ελλάδα» αλλά τα ίδια .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kost09 είπε

Από τοτε που αναβάθμισα σε win10 οι υπότιτλοι είναι ρομβοι με  ερωτηματικά ,δοκίμασα στο μενού να αλλάξω περιοχή σε «Ελλάδα» αλλά τα ίδια .

c6c12Riw.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kost09 είπε

6 ώρες πριν, kost09 είπε

c6c12Riw.jpeg

Region Settings, ρύμθιση του player στην καρτέλα υπότιτλοι σε Greek (ISO 8859-7) και είσαι ok

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, antbyron είπε

Ψάξε για System locale στις ρυθμίσεις της γλώσσας του λειτουργικού και άλλαξε το σε greek. control panel/region/administrative tab/change system locale.

δυστυχώς τα ειχα κανει ηδη αυτα ,αλλα το προβλημα παραμενει!  εσβησα τους υποτιτλους ,τους ξαναπερασα και παλι τα ιδια

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι... Εσυ θες να επεξεργαστεις τον υποτιτλο ή απλα να δεις τι εχει γιατι σου βγαζει ρομβους ή κινεζικα στον player που τον βαζεις να παιξει?

Αν ειναι το πρωτο, βαλε εναν σοβαρο text editor τοτε που να σου επιτρεπει να αλλαξεις το encoding του αρχειου που εχεις ανοιχτο, πχ notepad++. Αν ειναι το δευτερο, βαλε εναν σοβαρο player, πχ vlc, smplayer, mpc-hc κλπ, και δοκιμασε να αλλαξεις κωδικοποιηση στους υποτιτλους. Τα ελληνικα ειναι ειτε windows-1253 ειτε iso-8859-7.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jim_p είπε

Να ρωτησω κατι... Εσυ θες να επεξεργαστεις τον υποτιτλο ή απλα να δεις τι εχει γιατι σου βγαζει ρομβους ή κινεζικα στον player που τον βαζεις να παιξει?

Αν ειναι το πρωτο, βαλε εναν σοβαρο text editor τοτε που να σου επιτρεπει να αλλαξεις το encoding του αρχειου που εχεις ανοιχτο, πχ notepad++. Αν ειναι το δευτερο, βαλε εναν σοβαρο player, πχ vlc, smplayer, mpc-hc κλπ, και δοκιμασε να αλλαξεις κωδικοποιηση στους υποτιτλους. Τα ελληνικα ειναι ειτε windows-1253 ειτε iso-8859-7.

Aπο player εχω το vlc που ποτε δεν μου δημιούργησε θεμα..εχω κανει τις ρυθμίσεις στο vlc οπως παραπάνω αλλα τιποτα.απλώς ανοίγω τον υπότιτλο κ γράμματα περα των αριθμών δεν καταλαβαίνεις,δηλ τα βγάζει οπως τα παραπανω...κατι αλλο φταιει το οποίο δυστυχώς αδυνατώ ν καταλαβω

2 ώρες πριν, kost09 είπε

Aπο player εχω το vlc που ποτε δεν μου δημιούργησε θεμα..εχω κανει τις ρυθμίσεις στο vlc οπως παραπάνω αλλα τιποτα.απλώς ανοίγω τον υπότιτλο κ γράμματα περα των αριθμών δεν καταλαβαίνεις,δηλ τα βγάζει οπως τα παραπανω...κατι αλλο φταιει το οποίο δυστυχώς αδυνατώ ν καταλαβω

Στιγμιότυπο οθόνης (3).png

Στιγμιότυπο οθόνης (4).png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sistah είπε

Στην ρυθμιση περιοχης που φαινεται στην τελευταια φωτο, ξετικαρε το Βeta: μπλα μπλα UTF-8 κανε apply και restart.

το εχω κάνει και αυτο ...Δεν υπάρχει γιατρειά λέμε....

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kost09 είπε

Στιγμιότυπο οθόνης (3).png

Στιγμιότυπο οθόνης (4).png

Αν και στο έγραψα, το αγνοείς και βασανίζεσαι...

Σου είπα να πας στον player και να βάλεις Greek (ISO 8859-7) και εσύ το έχεις Greek (Windows-1253).

Με τέτοια ρύθμιση τι περιμένεις να δεις;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Αν και στο έγραψα, το αγνοείς και βασανίζεσαι...

Σου είπα να πας στον player και να βάλεις Greek (ISO 8859-7) και εσύ το έχεις Greek (Windows-1253).

Με τέτοια ρύθμιση τι περιμένεις να δεις;;

Το έχω κάνει κ αυτό !!! Εκτός αυτού δεν έχω μόνο πρόβλημα με το player όπως βλέπεις όπως και να τους ανοίγω πχ notepad παλι ρομβοι με ερωτηματικά είναι .....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kost09 είπε

Το έχω κάνει κ αυτό !!! Εκτός αυτού δεν έχω μόνο πρόβλημα με το player όπως βλέπεις όπως και να τους ανοίγω πχ notepad παλι ρομβοι με ερωτηματικά είναι .....

Εγώ στην πρώτη εικόνα βλέπω άλλο....

Για τη 2η εικόνα δεν μπορώ να καταλάβω πολλά => Control Panel>Region & Language>Formats+Location+Administrative βάζεις Greek (Greece)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...