Προς το περιεχόμενο

Άποψη για την xiaomi m1


Teodomer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Teodomer είπε

Αξίζει ?

  • Με βάση ποιανου τις αναγκες;
  • Με βάση ποια τιμη;
  • Ποιο μοντέλο;
  • Μιλάμε σίγουρα για το παμπάλαιο xiaomi M1 με 4αρα οθονη και 1/4 ;

Λυπάμαι που σου βάζω ερωτήσεις αλλά εχουμε στείλει τη μαγική σφαίρα για service και ειναι δυσκολο να μαντέψουμε τι ρωτας, ώστε να σε βοηθήσουμε

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξιζει. Ηταν ενα πειραμα σαν συνολο αποτυχημενο θα ελεγα. Μια προσπάθεια που εμεινε στην μέση. Εχει καλες προόπτικες αλλα θελει πολυ βελτιωση για να φτασει σε αξιόπρεπες επιπεδο κυριως σε software.

Βασικο το κακο, αργο και αναξιοπιστο AF της και οι κακες auto ρυθμισεις (σε οποιοδηποτε προγραμμα) με πολυ μετριο jpg (ενω τα raw της ειναι καλα). Μετρια οθονη επισης και ελειψη κουμπιων. Οι φακοί της δεν εχουν οπτικη σταθεροποιηση (ουτε καποια ιδιαιτερη ποιοτητα) αλλα ουτε και το σωμα και το manual focus των φακων πρεπει να γινει μεσω του menou! Απο την αλλη ειναι συμβατη με τους φακους του m4/3” συστηματος. Το ISO αν και λεει μεχρι 25.600 στην πραγματικοτητα native πρεπει να ειναι πολυ πιο χαμηλα αν κρινω απο τις auto ρυθμισεις και δεν εχεις και επιλογη να θεσεις οριο.

Στην πραγματικοτητα ειναι μια πολυ ακατεργαστη μηχανη που δεν θα ελεγα οτι δικαιολογει τα χρηματα της. Εχει παιξει ακομη και στα 250€ το κιτ με τους δυο φακους. Αυτη την στιγμη συμφερει καλυτερα να αγορασεις την Canon M10 που ειναι καλυτερη σαν συνολο (αν και αυτη υποφερει απο αργο AF) και μαλλον και πιο φθηνη στα 270€.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...