Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια στην ομαδα!

Μιας που ειμαι πρωτοετής φοιτητής στην πολη της λαμιας και δεν καταφερα να βγαλω δίπλωμα στον τοπο μου λογω καλοκαιρινης εργασιας ......

Ψαχνω για μια οικονομικη σχολη οδηγων στην Λαμια για πακετο (μηχανακι-αυτοκινητο)

Εχετε τιποτα στο νου σας και αν ναι, σε τι τιμες παιζουν;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gwgos69 είπε

Γεια στην ομαδα!

Μιας που ειμαι πρωτοετής φοιτητής στην πολη της λαμιας και δεν καταφερα να βγαλω δίπλωμα στον τοπο μου λογω καλοκαιρινης εργασιας ......

Ψαχνω για μια οικονομικη σχολη οδηγων στην Λαμια για πακετο (μηχανακι-αυτοκινητο)

Εχετε τιποτα στο νου σας και αν ναι, σε τι τιμες παιζουν;

170 ευρώ είναι τα παράβολα μαζί με γιατρούς για αμάξι. Σύνολο να υπολογίζεις 650-700 ευρώ. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν δεν έχεις πάει σε σχολή ακόμα,στην πόλη υπάρχουν και σχολές με 400-450 εκατοστάρικα για αμάξι και ένα εκατοστάρι περίπου παραπάνω για μηχανάκι. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που τσιμπάνε τις τιμές και φτάνουν σε τιμές Αθήνας.

Δημοσ.
Στις 8/11/2018 στις 9:18 ΜΜ, gioiliop7 είπε

Αν δεν έχεις πάει σε σχολή ακόμα,στην πόλη υπάρχουν και σχολές με 400-450 εκατοστάρικα για αμάξι και ένα εκατοστάρι περίπου παραπάνω για μηχανάκι. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που τσιμπάνε τις τιμές και φτάνουν σε τιμές Αθήνας.

40.000 με 45.000 χιλιάδες ευρώ για ένα διπλωμα; Ανέβηκαν πολυ οι τιμές απο τότε που έβγαλα εγω λογικα...😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 λεπτά πριν, RedPriest είπε

40.000 με 45.000 χιλιάδες ευρώ για ένα διπλωμα; Ανέβηκαν πολυ οι τιμές απο τότε που έβγαλα εγω λογικα...😋

χαχαχαχα φιλε εχεις δικιο :P πατατα :P αλλα το νοημα πιστευω το πιασατε :P 

Επεξ/σία από gioiliop7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...