gnsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Χαιρετώ, Θέλοντας να αλλάξω κινητό και χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό που έχω, έπεσα πάνω στο RN5, το οποίο για την τιμή του (180€) μου φάνηκε εξαιρετικό. Τα ερωτήματα μου είναι δύο: 1)Αξίζει η αλλαγή από το S6 Edge στον τομέα ταχύτητα και κάμερα; 2)Η οθόνη είναι αρκετά χειρότερη σε σχέση με του S6; Ευχαριστώ *Games δεν παίζω, casual χρήση
gnsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Έτσι ε; Και εγώ ήμουν σε φάση, έπιασα τον παπά απ τα @@ και θα τη βγάλω φθηνά με budget phone. Γιατί οι αλλες μου επιλογές (Pocophone F1, S8,Honor 10,S8) έχουν τα διπλά λεφτά. *Πρόβλημα με budget δεν έχω, απλα έλεγα μήπως κ συγκρατηθω
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 αμα κάνεις την δουλεια σου κρατα αυτο που εχεις... αν οχι η σου εχει χαλασει go for it
gnsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω το 32αρι και μ έχει κουράσει να πρέπει να τα περνάω στο PC καθώς δεν είμαι φαν του cloud σε ότι αφορά προσωπικές φωτογραφίες. Επίσης βλέπω τα bezel και μου μοιάζει παλιό. Τη δουλειά μου την κάνω, αλλά η καταναλωτική μανία δεν μ αφήνει Το θέμα είναι να μην δώσω λεφτά και υποβαθμισω την εμπειρία χρήσης, όχι να μη δώσω λεφτά. Για αυτό και χωράνε στις επιλογές και το Redmi Note αλλά και το Samsung S8
makis89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πήγα από απλό S6 σε RN5 και δεν το έχω μετανοιώσει. Είχα βαρεθεί να είμαι συνέχεια με έναν φορτιστή, αφού ακόμα και με ελαφριά χρήση (facebook/messenger/instagram/reddit) δεν την έβγαζε μέχρι το βράδυ. Ωστόσο, η οθόνη του S6 ήταν αρκετά καλύτερη, ειδικά σε ήλιο, και η κάμερα πολύ καλύτερη, ειδικά σε νυχτερινές λήψεις. Προσωπικά, δεν με πειράζει που θυσίασα λίγο την κάμερα για μια μπαταρία που μου βγάζει δύο μέρες με τη χρήση που κάνω. Το δαχτυλικό αποτύπωμα του RN5 είναι πολύ πιο ακριβές και γρήγορο, ενώ σαν μέγεθος είναι σαφώς μεγαλύτερο, αλλά στο χέρι κάθεται ωραία αφού είναι μακρόστενο. Σαν ταχύτητα δεν είδα καμία διαφορά με το S6. Γενικά αν δεν έχεις θέμα με μπαταρία κλπ (νομίζω το edge έχει μεγαλύτερη από το απλό), πιστεύω ότι δεν έχεις να κερδίσεις κάτι τρομερό πηγαίνοντας σε RN5, πέρα από τον αποθηκευτικό χώρο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από makis89
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, makis89 είπε Εγώ πήγα από απλό S6 σε RN5 και δεν το έχω μετανοιώσει. Είχα βαρεθεί να είμαι συνέχεια με έναν φορτιστή, αφού ακόμα και με ελαφριά χρήση (facebook/messenger/instagram/reddit) δεν την έβγαζε μέχρι το βράδυ. Ωστόσο, η οθόνη του S6 ήταν αρκετά καλύτερη, ειδικά σε ήλιο, και η κάμερα πολύ καλύτερη, ειδικά σε νυχτερινές λήψεις. Προσωπικά, δεν με πειράζει που θυσίασα λίγο την κάμερα για μια μπαταρία που μου βγάζει δύο μέρες με τη χρήση που κάνω. Το δαχτυλικό αποτύπωμα του RN5 είναι πολύ πιο ακριβές και γρήγορο, ενώ σαν μέγεθος είναι σαφώς μεγαλύτερο, αλλά στο χέρι κάθεται ωραία αφού είναι μακρόστενο. Σαν ταχύτητα δεν είδα καμία διαφορά με το S6. Γενικά αν δεν έχεις θέμα με μπαταρία κλπ (νομίζω το edge έχει μεγαλύτερη από το απλό), πιστεύω ότι δεν έχεις να κερδίσεις κάτι τρομερό πηγαίνοντας σε RN5, πέρα από τον αποθηκευτικό χώρο. Για την κάμερα υπάρχει thread και apk για gcam απ το xda που κατά τις μαρτυρίες βελτιώνει αισθητά τα αποτελέσματα. Δοκίμασε το μπας και βοηθηθουμε και οι δύο ,:p
makis89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gnsX είπε Για την κάμερα υπάρχει thread και apk για gcam απ το xda που κατά τις μαρτυρίες βελτιώνει αισθητά τα αποτελέσματα. Δοκίμασε το μπας και βοηθηθουμε και οι δύο ,:p Τα έχω δεί ναι, απλά προς το παρών βαριέμαι να τα σβήνω όλα και να τα ξαναπερνάω μόνο γι'αυτό το λόγο, συν ότι στο παρελθόν με custom roms όλο και κάποιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και τελικά μετάνοιωνα τη φασαρία... :P Κάποια στιγμή που θα χω όρεξη/χρόνο σίγουρα θα το επιχειρήσω όμως. Περιμένω να βγεί το MIUI 10 μήπως βελτιωθεί η κάμερα και αν δεν ίσως το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα