talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε εγγονος του Περικλη τυπε? Και πεντακαθαρο dna. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos 1 1
orck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fredd0 είπε η πολιτικη 'παρε πιστωτικο' ειναι περα για περα λαθος, και λαθος σου που δε πηγες στη γγ καταναλωτη να κανεις καταγγελια. Το προιον που πουλησαν ηταν ελλατωματικο/μεταχειρισμενο εν αγνοια σου εχεις αναφερετο δικαιωμα να παρεις τα μετρητα σου πισω/να αντιστραφει η χρεωση της καρτας σου. Δεν ειναι προβλημα σου το οτι η εταιρεια τη 'βολευει' να σου δωσει πιστωτικο. Πιστωτικο δικαιουται μονο αν επιστρεψεις προιον γιατι ξερωγω δε σου αρεσε το χρωμα. Που εκει σου κανει 'χαρη' να δεχτει την επιστροφη. για τα αλλα δεν εχω αποψη. Το αν ειναι υποχρεωμενοι να κανουν εκπτωση σε εκθεσιακο , απο οσο ξερω δεν ειναι, αλλα ειναι υποχρεωμενοι να σε ενημερωσουν οτι ειναι εκθεσιακο οταν το αγοραζεις. Η πολιτικη αυτη βασιζεται στο οτι δεν φερνει αντιρηση ο πελατης. Και εγω ειχα παρει μια φιγουρα Funko Pop στην οποια ελειπε ενα κομματι (ελλειπε η μια μερια απο τα μαλλια της Alloy απο το Horizon) φυσικα το πηγα πισω. Μου ειπαν οκ, λαθος κατασκευαστη να σας κοψουμε πιστωτικο. Εκει δεν ειπα ΟΚ. Ειπα οτι θελω ενα ιδιο προιον καλο, εναλλακτικα θελω τα χρηματα μου πισω γιατι δεν εχω σκοπο να κανω καμια αλλη αγορα. Μου εκανε την δυσκολη η υπαλληλος στην υποδοχη πηρε κατι τηλεφωνα στα μυστικα κεντρα εξουσιας και μετα απο 2 λεπτα μου ειπε οκ, θα σας κανουμε επιστροφη στην πιστωτικη καρτα. Μετα απο ενα λεπτο με ρωταει εαν με πειραζει να μου τα δωσει σε μετρητα; Πηρα τα χρηματα μου στο ακεραιο. Οποτε ΖΗΤΑΤΕ οτι σας ανηκει και μετα γκρινιαξτε οτι δεν σας τα δινουν αυτα που σας ανηκουν. 5 1
randomcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, orck είπε Η πολιτικη αυτη βασιζεται στο οτι δεν φερνει αντιρηση ο πελατης. Και εγω ειχα παρει μια φιγουρα Funko Pop στην οποια ελειπε ενα κομματι (ελλειπε η μια μερια απο τα μαλλια της Alloy απο το Horizon) φυσικα το πηγα πισω. Μου ειπαν οκ, λαθος κατασκευαστη να σας κοψουμε πιστωτικο. Εκει δεν ειπα ΟΚ. Ειπα οτι θελω ενα ιδιο προιον καλο, εναλλακτικα θελω τα χρηματα μου πισω γιατι δεν εχω σκοπο να κανω καμια αλλη αγορα. Μου εκανε την δυσκολη η υπαλληλος στην υποδοχη πηρε κατι τηλεφωνα στα μυστικα κεντρα εξουσιας και μετα απο 2 λεπτα μου ειπε οκ, θα σας κανουμε επιστροφη στην πιστωτικη καρτα. Μετα απο ενα λεπτο με ρωταει εαν με πειραζει να μου τα δωσει σε μετρητα; Πηρα τα χρηματα μου στο ακεραιο. Οποτε ΖΗΤΑΤΕ οτι σας ανηκει και μετα γκρινιαξτε οτι δεν σας τα δινουν αυτα που σας ανηκουν. 5 ώρες πριν, fredd0 είπε η πολιτικη 'παρε πιστωτικο' ειναι περα για περα λαθος, και λαθος σου που δε πηγες στη γγ καταναλωτη να κανεις καταγγελια. Στην αγορά με το router που ανέφερα, το ήξερα ότι οι μόνοι τρόποι για να πάρω πίσω τα χρήματά μου ήταν να απευθυνθώ στην Γ.Γ. Καταναλωτή ή να φωνάξω λίγο εκεί στο κατάστημα. Τους έχω εφαρμόσει μερικές φορές στο Πλαίσιο. Με πέτυχαν όμως σε φάση που δεν είχα καθόλου όρεξη για φωνές ή να μείνω για κάποιο διάστημα χωρίς router ή να πάω αλλού να ψάχνω για άλλο και πέρα από το προβληματικό Wi-Fi το συγκεκριμένο μοντέλο που είχαν στα ΜΜ φαινόταν να δουλεύει καλά και είχε αρκετές λειτουργίες που ήθελα. Οπότε στη συνέχεια έκανα δύο πράγματα... αγόρασα καλούμπα Cat7 και έφτιαξα κανάλια Ethernet σε όλο το σπίτι ώστε να χρειάζομαι το Wi-Fi ελάχιστα και μόνο για smartphones / tablets... και πήγαινα στα ΜΜ λίγο καιρό πριν λήξει η εγγύηση, τους το έδινα πίσω και έπαιρνα πιο καινούργιο μοντέλο με πιστωτικό υπόλοιπο. Φυσικά δεν αγόρασα ποτέ ξανά κάτι αξίας από εκεί και γενικά οι αγορές μου στο κατάστημά τους ήταν μόνο 2-3 από τότε και δεν ξεπερνούσαν τα 10 ευρώ η κάθε μία (πρίζες και μικροπράγματα).
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 11/9/2018 στις 8:38 ΜΜ, randomcat είπε Εμένα μου πούλησαν σφραγισμένο router που είχε ήδη ρυθμισμένο username και κωδικό ADSL, με χρήστη [email protected], και η δικαιολογία του πωλητή στο Media Marκt ήταν ότι ανοίγουν τα ρούτερ στα εργοστάσια στην Κίνα και τους κάνουν τεστ. Στις 11/9/2018 στις 8:54 ΜΜ, ELTASSOS είπε Να δω την κινεζα στελλα να πεσω κατω απο τα γελια... να ταν μόνο μία τύπε https://www.facebook.com/search/top/?q=Stella Chen 1
orck Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε να ταν μόνο μία τύπε https://www.facebook.com/search/top/?q=Stella Chen Αυτη ειναι που εχει συνδεση forthnet; Α ρε Στελλα τι ζημια μας εχεις κανει
orck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 http://www.kathimerini.gr/984746/article/oikonomia/epixeirhseis/krisimes-apofaseis-gia-media-markt-meta-tis-polles-zhmiogones-xrhseis?platform=hootsuite
computersgreece Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι το deal έχει κλείσει οι Γερμανοί το αφήσαν το μαγαζί στον "Γερμανό"
panosno1com Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Διαβαζα και εγω σε sites σημερα , τελικα τι θα κανουν, θα σηκωθουν να φυγουν εντελως όπως η Aldi (αν το λεω καλα) ή θα «αφησουν» -« πουλησουν» το σημα να το δουλεψει αλλος?
computersgreece Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Φανταζόμαστε ότι οι ζημιές είναι ζημιές, επειδή συνεχώς μεγαλώνουν, μάλλον θα τα αφήσουν με κάποιο τίμημα και θα κλείσει σιγά σιγά το brand στην Ελλάδα.
aris1986 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Πώς γίνεται στην Ελλάδα του 2018 να ευδοκιμούν τα Σκρουτζομαγαζα και να τον πίνουν οι αλυσίδες; Γιατί δεν κάνουν τα ίδια και αυτοί; Τι επιχειρηματικό μοντέλο έχει ένας "Μπαρμπαγιάννης" shop από ένα Mediamarkt? Ας παίξουν και αυτοί με παραεισαγωγης προϊόντα...
panosno1com Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πώς γίνεται στην Ελλάδα του 2018 να ευδοκιμούν τα Σκρουτζομαγαζα και να τον πίνουν οι αλυσίδες; Γιατί δεν κάνουν τα ίδια και αυτοί; Τι επιχειρηματικό μοντέλο έχει ένας "Μπαρμπαγιάννης" shop από ένα Mediamarkt? Ας παίξουν και αυτοί με παραεισαγωγης προϊόντα... φανταζομαι οτι ενα (σκρουτζο)μαγαζακι δεν εχει τα ιδια λειτουργικα εξοδα με το μιντια... (περαν του οτι ο μικρος εχει πολλους φορους αλλα αμα το μαγαζι παει καλα ,λογικα δε θα του ειναι ευκολο να πληρωνει? μαγαζια πχ κα"ιζερ, φονγκαλερι κλπ που ξερω οτι εχουν αρκετη δουλεια) 1 1
aris1986 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, panosno1com είπε φανταζομαι οτι ενα (σκρουτζο)μαγαζακι δεν εχει τα ιδια λειτουργικα εξοδα με το μιντια... (περαν του οτι ο μικρος εχει πολλους φορους αλλα αμα το μαγαζι παει καλα ,λογικα δε θα του ειναι ευκολο να πληρωνει? μαγαζια πχ κα"ιζερ, φονγκαλερι κλπ που ξερω οτι εχουν αρκετη δουλεια) Ναι σωστό αυτό, αλλά άμα δεν τραβάει ας το κάνουν eShop στυλ αποθήκης σαν lidl με λίγους εργαζόμενους/αποθηκαριους. Κάτι θα σκαρφιστει το μυαλό τους... Αλλιώς μπαίνουν μέσα και να δουλεύεις κάπου που αύριο θα πατήσουν kill switch δεν είναι ο,τι καλύτερο ακόμα και εργαζόμενος να είσαι με φιλοσοφία δημοσίου υπαλλήλου. Η εξωτερική εμφάνιση του μέσου Έλληνα κατά την γνώμη των αλυσίδων... 1
papoys1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πώς γίνεται στην Ελλάδα του 2018 να ευδοκιμούν τα Σκρουτζομαγαζα και να τον πίνουν οι αλυσίδες; Γιατί δεν κάνουν τα ίδια και αυτοί; Τι επιχειρηματικό μοντέλο έχει ένας "Μπαρμπαγιάννης" shop από ένα Mediamarkt? Ας παίξουν και αυτοί με παραεισαγωγης προϊόντα... Απλά η Ελλάδα είναι μία χώρα που συνεχώς βουλιάζει μηδέν ανάπτυξη εισόδημα χρόνο με το χρόνο να συρρικνώνεται,οπότε ο άλλος θα ψάξει θα φάει τον τόπο το ίντερνετ το σκρουτζ το bestprce ναγλυτώσει έστω και 1-2-5 ευρώ.
aris1986 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Το Σταρ τώρα τυχαία έχει θέμα έτοιμο να βαρεσει κανόνι το MM. Ειδωμεν...
stelios18120 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάνε ολαταχως για κανονι τα media markt... Πάντως είχα παρατηρήσει κιόλας όταν πήγαινα στα καταστήματα τους πχ στο Ρέντη η στου Περιστερίου που είναι τεράστια ,μειωμένη κίνηση εδώ και πολύ καιρό... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα