ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, k_w_t είπε O Κωτσος εαν δεν ειχε τις Δοσεις μεσω τραπεζας θα ειχε κλεισει ... Συν οτι ο Κωτσοβολος εχει σε καθε σημειο στην Ελλαδα ενω η MediaMarkt εχει μονο Αθηνα-Θεσσαλονικη-Λαρισα-Πατρα. Συν οτι ο Κωτσοβολος εχει ριζωθει στη συνειδηση της μεσης θειτσας οτι ειναι το μαγαζι που θα παρει νεο πλυντηριο ακομα κι οταν βρισκει το ιδιο μοντελο αλλου 100€ φθηνοτερο. 3
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, ProponitisTouKanape said: Συν οτι ο Κωτσοβολος εχει σε καθε σημειο στην Ελλαδα ενω η MediaMarkt εχει μονο Αθηνα-Θεσσαλονικη-Λαρισα-Πατρα. Συν οτι ο Κωτσοβολος εχει ριζωθει στη συνειδηση της μεσης θειτσας οτι ειναι το μαγαζι που θα παρει νεο πλυντηριο ακομα κι οταν βρισκει το ιδιο μοντελο αλλου 100€ φθηνοτερο. Συν οτι η μεση θειτσα και οχι μονο η θειτσα αλλα και ο θειτσος, αλλα και ο μεσος μεσηλικας, νομιζει οτι παει σε ελληνικη αλυσιδα οταν παει στον Κωτσο. 11 1
gpgalanis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το χειρότερο με τα ΜΜ είναι η έλλειψη στοκ και η προσπάθεια να πουλήσουν τα εκθεσιακά κάτι που προσωπικά με απωθεί. 1 1
randomcat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, gpgalanis είπε Το χειρότερο με τα ΜΜ είναι η έλλειψη στοκ και η προσπάθεια να πουλήσουν τα εκθεσιακά κάτι που προσωπικά με απωθεί. Μπα, υπάρχουν και χειρότερα στα Media Markt. Όπως το ότι σου πουλάνε ξανασφραγισμένα προϊόντα από επιστροφή ως καινούργια. Ή το ότι σου πουλάνε ως καινούργια και πρώτης διαλογής τα factory seconds δηλ. τα προϊόντα δευτέρας διαλογής. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από randomcat 6
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Θεσεις εργασιας δεν θα χαθουν, αυτος που θα αγορασει τα καταστηματα θα πρεπει να τα δουλευει με ανθρωπους εκτος και εαν μπορεσει να βρει φτηνοτερα ρομποτ. Παει αυτο. Κλαψα αλλου. Τρισαθλιο μαγαζακι, τα τελευταια χρονια το ειχα μονο για να χαζευω, τραγικες διαφημισεις και οι τιμες εκτος πραγματικοτητας. Και ο Κωτσοβολος εχει τιμες εκτος πραγματικοτητας αλλα εχει πολυ συχνα προσφορες, εχω παρει τηλεοραση, πλυντηριο, φορητο, παιχνιδια τα περισσοτερα σε προσφορα, ειτε μεγαλη προσφορα ειτε απλα ισα για να ισοφαρισει τα σκρουτζομαγαζα. Ο τσαμπας ποτε δεν ειδα να εχει τιποτα της προκοπης. 4
fastnq2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικα το εχω αρκετα ψηλα το mm,τις μεγαλυτερες μου αγορες τις εχω κανει απο εκει,στην ουσια γιατι οι μονες μεγαλες αξιοπιστες αλυσιδες ειναι αυτη και ο κωτσος.Ο κωτσος αν δεν ειχε τα συνοικιακα franchise θα ειχε καλυτερη φημη,αλλα οταν η θεια που εκανε franchise σε μια πολη 5000 κατοικων δεν ξερει να ξεχωρισει την hd απο την full hd tv τι να σκεφτει ο αλλος που μπαινει σε καταστημα με πινακιδα του κωτσου?Καλυτερα 5 μαγαζια και καλα οπως το mm.Παρομοια κατασταση με αυτη του κωτσου ειναι ο γερμανος.Αλλο ανεκδοτο και αυτοι.. 4 1
KoreanW Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, randomcat said: Μπα, υπάρχουν και χειρότερα στα Media Markt. Όπως το ότι σου πουλάνε ξανασφραγισμένα προϊόντα από επιστροφή ως καινούργια. Ή το ότι σου πουλάνε ως καινούργια και πρώτης διαλογής τα factory seconds δηλ. τα προϊόντα δευτέρας διαλογής. +1 θα έλεγα από εποχής saturn και πιο πίσω, ήταν πάντα σαΐνια στο να ξανασφραγίζουν τα μεταχειρισμένα εκθεσιακά/επιστροφές και στο να τα πουλάνε σε τιμές καινούριου πολυτελείας χωρίς καμία αίσθηση ντροπής μου έχει τύχει στο saturn να επιστρέφω στο κατάστημα εντός μίας (1) ώρας μετά την αγορά όπου έκπληκτος ανακάλυψα ότι είχαν σφραγίσει με αυτοσχέδια ταινία-είχαν τσεπώσει τα παρελκόμενα και τα είχαν αλλάξει με άλλα-η συσκευή είχε φθορές, και όταν ανόητα ζήτησα όχι τη συγνώμη τους αλλά αλλαγή μου πέταξαν το αμύθητο για την αλλαγή της αλλαγής... «κι αν πάλι έχει πρόβλημα;» Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW 1 2
Πανος999 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξερω αν οι αλλες αλυσιδες κανουν κατι διαφορετικο... Ολα βρωμανε πλεον.. Απο φαγητα κ ρουχα μεχρι προιοντα τεχνολογιας κλπ.. Στο ιδιο τσουβαλι τους βαζω μαζι μ ολους τους αλλους "μεγαλους".. Οι τιμες τους ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κ κριμα γι αυτους που πιανονται κοροιδο.. Κανουν κατι σουπερ προσφορες τυπου black, red, green friday κ οι τιμες τους ειναι ακομα για γελια!!
Alexandros7474 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε Συν οτι η μεση θειτσα και οχι μονο η θειτσα αλλα και ο θειτσος, αλλα και ο μεσος μεσηλικας, νομιζει οτι παει σε ελληνικη αλυσιδα οταν παει στον Κωτσο. Εδώ πολλοί νομίζουν ότι όταν πάνε στην Cosmote πάνε σε ελληνικη εταιρία εκεί κόλλησες 1 ώρα πριν, fastnq2 είπε Προσωπικα το εχω αρκετα ψηλα το mm,τις μεγαλυτερες μου αγορες τις εχω κανει απο εκει,στην ουσια γιατι οι μονες μεγαλες αξιοπιστες αλυσιδες ειναι αυτη και ο κωτσος.Ο κωτσος αν δεν ειχε τα συνοικιακα franchise θα ειχε καλυτερη φημη,αλλα οταν η θεια που εκανε franchise σε μια πολη 5000 κατοικων δεν ξερει να ξεχωρισει την hd απο την full hd tv τι να σκεφτει ο αλλος που μπαινει σε καταστημα με πινακιδα του κωτσου?Καλυτερα 5 μαγαζια και καλα οπως το mm.Παρομοια κατασταση με αυτη του κωτσου ειναι ο γερμανος.Αλλο ανεκδοτο και αυτοι.. Ποσά franchise έχει ; Σε ποια πόλη 5000 κατοίκων είχε ; 8 ώρες πριν, k_w_t είπε Παιδια το εχει ακουσει κανενας αλλος? Μου το ειπε φιλος που δουλευει στα Public οτι η Olympia group ιδιοκτησιας Πανου Γερμανου αγορασε τα MediaMarkt στην Ελλάδα.. Ακούγετε πάνω από μήνα στην αγορά . Που σημαίνει ότι δεν θα γίνει Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Alexandros7474
fastnq2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Εδώ πολλοί νομίζουν ότι όταν πάνε στην Cosmote πάνε σε ελληνικη εταιρία εκεί κόλλησες Ποσά franchise έχει ; Σε ποια πόλη 5000 κατοίκων είχε ; Ακούγετε πάνω από μήνα στην αγορά . Που σημαίνει ότι δεν θα γίνει Aπο οτι βλεπω στο σαιτ εχει 26 Franchise μαγαζια και 68 εταιρικα.Λημνο χιο τριπολη αναβυσσος ναυπακτος μοιρες(!) 6000 κατοικοι καρπενησι ναουσα σητεια και αλλα διαφορα χωρια..To oτι πολλα απο αυτα ειναι σε τουριστικα μερη δικαιολογει καπως τον μικρο πληθυσμο(δεν εχει μονο σε τουριστικα μερη btw ) αλλα δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση μεγαλη αλυσιδα.Σε αυτα που εχω παει εγω τουλαχιστον ειναι συνοικιακα μαγαζια απλα με brand. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από fastnq2
beatshooter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Γερμανός σε χωριό 2Κ κατοίκων το πολύ. Υπάλληλοι πιο άσχετοι πεθαίνεις. Πρώην οικοδόμοι και σερβιτόροι. Πήγα να πάρω ένα κινητό με επιδότηση συγγενή μου ρωτούσα τον υπάλληλο και αυτος έβλεπε την αρχική του φεις του ενώ μου μιλούσε.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, prometheas είπε Oυτε ο Κώτσος έχει σοβαρές προσφορές αλλά τα καταφέρνει μια χαρά Αλλοι είναι οι λόγοι που δεν πήγε καλά στην Ελλάδα η ΜΜ παρότι είχε από τα καλύτερα after sales support Is this a joke? Δεν θελω να αναφέρω κάποια απο τις 4 φορές που ήρθα αντιμέτωπος με το after sales support της MM (για κινητό, καλοριφέρ, a/c & tv) γιατι η κατάσταση ήταν τόσο χάλια που θα χάσω τον ύπνο μου απο τα νεύρα, αν ξαναθυμηθώ τις καταστάσεις που έζησα... . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από TheGrisGrisMan 2
xrist0s4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, prometheas είπε Αν δεν είναι τα Public θα είναι το Πλαισιο που επίσης ψάχνεται για είσοδο στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών.. Αν αρχίσουν να βγάζουν turbo-x πλυντήρια και ψυγεια την κάτσαμε!!! 1
mynam3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, prometheas είπε Αλλοι είναι οι λόγοι που δεν πήγε καλά στην Ελλάδα η ΜΜ παρότι είχε από τα καλύτερα after sales support What?? Τουλάχιστον 5 φορές, για γέλια το μαγαζάκι.
apos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά όχι ότι μου πέφτει λόγος, απλά απο περιέργεια, γιατί κάποιοι φτάσατε να έχετε 4 και 5 δραματικές εμπειρίες με το after sales τους και δεν το κόψατε στη δεύτερη; (εγώ αποκλείω τα MM εξ ορισμού από τις επιλογές μου, από τότε που αποφάσισαν να εξολοθρεύσουν με τις διαφημίσεις τους τα ίχνη αισθητικής και αξιοπρέπειας που είχαν απομείνει στην ελληνική τηλεόραση) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από apos 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα