k_w_t Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδια το εχει ακουσει κανενας αλλος? Μου το ειπε φιλος που δουλευει στα Public οτι η Olympia group ιδιοκτησιας Πανου Γερμανου αγορασε τα MediaMarkt στην Ελλάδα..
BadBoy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το μοναδικό σχετικό άρθρο που μπόρεσα να βρω λέει το αντίθετο: https://banks.com.gr/erchetai-kafto-fthinoporo-gia-tin-agora-ton-ilektrikon/ 1
prometheas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι κριμα να κλείνουν αλυσίδες ανεξαρτήτως συμφερόντων και προέλευσης και να χάνουν την δουλειά τους νέοι επι το πλείστον άνθρωποι. http://bankingnews.gr/index.php?id=383033 Αν δεν είναι τα Public θα είναι το Πλαισιο που επίσης ψάχνεται για είσοδο στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών..
skiabox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, prometheas είπε Είναι κριμα να κλείνουν αλυσίδες ανεξαρτήτως συμφερόντων και προέλευσης και να χάνουν την δουλειά τους νέοι επι το πλείστον άνθρωποι. http://bankingnews.gr/index.php?id=383033 Αν δεν είναι τα Public θα είναι το Πλαισιο που επίσης ψάχνεται για είσοδο στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών.. Τα media markt έχουν ελάχιστη κίνηση πλέον.
alexakos89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Τα media markt έχουν ελάχιστη κίνηση πλέον. Είναι ακριβοί κι δεν έχουν προσφορές σχεδόν ποτέ. Και αυτές που βάζουν απλά τις προσπερνάς. 2
prometheas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Oυτε ο Κώτσος έχει σοβαρές προσφορές αλλά τα καταφέρνει μια χαρά Αλλοι είναι οι λόγοι που δεν πήγε καλά στην Ελλάδα η ΜΜ παρότι είχε από τα καλύτερα after sales support 5 1 1
dollyyy19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 συν του οτι πλεον δεν κανουν αλλο παζαρια,με την δικαιολογια οτι οι τιμες καθοριζονται κεντρικα και δεν μπορουν να τις αλλαξουν.παντως,κοσμος μπαινει στα μαγαζια τους,αλλο αν δεν αγοραζουν οπως παλια..........
k_w_t Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, prometheas είπε Oυτε ο Κώτσος έχει σοβαρές προσφορές αλλά τα καταφέρνει μια χαρά Αλλοι είναι οι λόγοι που δεν πήγε καλά στην Ελλάδα η ΜΜ παρότι είχε από τα καλύτερα after sales support O Κωτσος εαν δεν ειχε τις Δοσεις μεσω τραπεζας θα ειχε κλεισει ... 27 1
prometheas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε O Κωτσος εαν δεν ειχε τις Δοσεις μεσω τραπεζας θα ειχε κλεισει ... ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτό άργησαν πολύ να το καταλάβουν και να το υιοθετήσουν οι managers της MediaMarkt 1
opcorsa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Οντως τα μιντια δεν εχουν κοσμο? και οντως δεν βγαζουν προσφορες? δεν εχω εκει που μενω, αλλα εχω χτυπησει λαπτοπ αρκετα σε πολυ καλες τιμες με παραγγελια ονλινε και εχω καλες εντυπωσεις.. οι πρωτευουσιανοι τι λετε 1
k_w_t Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, prometheas είπε ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτό άργησαν πολύ να το καταλάβουν και να το υιοθετήσουν οι managers της MediaMarkt Καποτε το δοκιμασαν με εκδοση πιστωτικης καρτας επι εποχης Saturn σε συνεργασια με την Citibank αλλα ειχαν 90% απορρίψεις ..
Seldon68 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, prometheas είπε Oυτε ο Κώτσος έχει σοβαρές προσφορές αλλά τα καταφέρνει μια χαρά Αλλοι είναι οι λόγοι που δεν πήγε καλά στην Ελλάδα η ΜΜ παρότι είχε από τα καλύτερα after sales support Φίλε εμένα μου πούλησαν κλιματιστικό (mitsubishi) το οποίο το είχαν αγορασμενο όχι από την αντιπροσωπεία (τουρνικιωτης) αλλά παραεισαγωγης σαν σκρουτζομαγαζο και όταν μου έβγαλε πρόβλημα με έστειλαν σε έναν ανύπαρκτο στο κέντρο της Αθήνας που φυσικά είπε ότι δεν είναι δικό τους λάθος (μπορει να φταίει η εγκατάσταση ,μπορεί να φταίει ο τοίχος ,μπορεί να έχει κάνει σεισμό ,λόγια του "τεχνικού" τους) και αρνήθηκαν την δωρεάν επισκευη ενώ τα media markt έκαναν τον Κινέζο όταν τους παραπονεθηκα. Αυτό είναι το εξαιρετικό after sales service του media markt. 8 4 1 2
randomcat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Seldon68 είπε Φίλε εμένα μου πούλησαν κλιματιστικό (mitsubishi) το οποίο το είχαν αγορασμενο όχι από την αντιπροσωπεία (τουρνικιωτης) αλλά παραεισαγωγης σαν σκρουτζομαγαζο και όταν μου έβγαλε πρόβλημα με έστειλαν σε έναν ανύπαρκτο στο κέντρο της Αθήνας που φυσικά είπε ότι δεν είναι δικό τους λάθος (μπορει να φταίει η εγκατάσταση ,μπορεί να φταίει ο τοίχος ,μπορεί να έχει κάνει σεισμό ,λόγια του "τεχνικού" τους) και αρνήθηκαν την δωρεάν επισκευη ενώ τα media markt έκαναν τον Κινέζο όταν τους παραπονεθηκα. Αυτό είναι το εξαιρετικό after sales service του media markt. Εμένα μου πούλησαν σφραγισμένο router που είχε ήδη ρυθμισμένο username και κωδικό ADSL, με χρήστη [email protected], και η δικαιολογία του πωλητή στο Media Marκt ήταν ότι ανοίγουν τα ρούτερ στα εργοστάσια στην Κίνα και τους κάνουν τεστ. 5 3 1
ELTASSOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Να δω την κινεζα στελλα να πεσω κατω απο τα γελια... 2
Mr_Terror Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, randomcat είπε Εμένα μου πούλησαν σφραγισμένο router που είχε ήδη ρυθμισμένο username και κωδικό ADSL, με χρήστη [email protected], και η δικαιολογία του πωλητή στο Media Marκt ήταν ότι ανοίγουν τα ρούτερ στα εργοστάσια στην Κίνα και τους κάνουν τεστ. Αληθεια σου ειπε.Το ξερουν και οι πετρες οτι η 4νετ εχει συναψει συμβαση με τα εργοστασια στην κινα να δοκιμαζονται τα ρουτερ με τους κωδικους της 4νετ.😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα