giannis2429 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να βάψω το σπίτι(εσωτερικά)αλλά δεν θέλω να μπλέκω με μάστορες. Έχει κανείς εμπειρία από πιστόλια βαφής; Είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στα διάφορα βιντεάκια; Επίσης όποιος ξέρει ας προτείνει κάποιο. Budget 100 ευρώ max.
thanasisxask Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Βάψε με ρολό και πινέλο. Είναι το πιο σίγουρο.
giannis2429 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Βάψε με ρολό και πινέλο. Είναι το πιο σίγουρο. Δεν το χω. Προσπάθησα μια φορά αλλά το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Δεν το χω. Προσπάθησα μια φορά αλλά το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε. Ουτε κι εγω το εχω αλλα αν ηταν καλο δεν θα το χρησιμοποιουσαν και οι μπογιατζηδες ? 1
KoreanW Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χωρίς να έχω την εμπειρία από πιστόλι βαφής, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι, από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι θέλει χρόνο προετοιμασίας για να πετύχεις τη σωστή πυκνότητα της μπογιάς και στα γεμίσματα να φροντίζεις πάλι για τη σωστή πυκνότητα, ότι είναι περιοριστικό το μικρό μέγεθος του δοχείου του μηχανήματος ότι θέλει επαρκή ισχύ για να καλύψεις ικανοποιητικά μεγάλες επιφάνειες με το πρώτο χέρι και πολλά είδη μπογιάς-βερνικιού ότι δε θέλει ψεύτικη κατασκευή για να ανάβει με το παραμικρό το μοτέρ και στο τέλος να καεί και τελείως και ίσως θέλει τα ελάχιστα δυνατά διαστήματα παύσης, και στο τέλος κάθε χρήσης αμέσως καλό ξέβγαλμα για να μη στομώσουν τα ακροφύσια αν έχει το μοτέρ στον ώμο χωριστά από το δοχείο βαφής στο χέρι, ακόμα καλύτερα για να μην κουράζεσαι, όπως επίσης καλή ιδέα το να έχεις εφεδρικά δοχεία-ακροφύσια Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW 1
giannis2429 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ουτε κι εγω το εχω αλλα αν ηταν καλο δεν θα το χρησιμοποιουσαν και οι μπογιατζηδες ? Αυτοί κάπως πρέπει να δικαιολογούν και αυτά που ζητάνε.
KoreanW Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 minutes ago, Γιάννης Platano said: Ουτε κι εγω το εχω αλλα αν ηταν καλο δεν θα το χρησιμοποιουσαν και οι μπογιατζηδες ? το πιστόλι έχει μειονεκτήματα για έναν επαγγελματία λχ μικρή αυτονομία χρήσης, πολλή ταλαιπωρία, περιορισμένη ευελιξία κλπ και δεν κάνει για όλες τις χρήσεις πχ εκεί όπου μπογιατίζει ο άλλος με προέκταση 2
Haldol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Τα ηλεκτρικά πιστόλια είναι μία μούφα και μισή. Είχα πάρει, δύο κιόλας... το ένα πετάχτηκε, το άλλο κάθεται στην αποθήκη μέχρι να 'ρθει η ώρα για το επόμενο ξεσκαρτάρισμα. Εάν θέλεις πιστόλι πάρε κομπρεσέρ αέρος και κανονικό πιστόλι. Αλλιώς ρολό + πινέλο. 1 1
KoreanW Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κι εγώ πιστεύω ότι τα πιστόλια αέρος είναι ανώτερα σαν αποτέλεσμα, έχουν βέβαια κι αυτά τα αντίστοιχα προβλήματα επίσης ανεξαρτήτως πιστολοιού ηλεκτρικού ή αέρος, χρειάζεται σωστή τεχνική, υπομονή και μεθοδικότητα κι ένα που δεν έχω ψάξει ακόμη πολύ καλά, στα ηλεκτρικά πιστόλια βαφής υπάρχουν λογής λογής υλοποιήσεις αλλά και διαφορετικές τεχνολογίες Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW
giannis2429 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Haldol είπε Τα ηλεκτρικά πιστόλια είναι μία μούφα και μισή. Είχα πάρει, δύο κιόλας... το ένα πετάχτηκε, το άλλο κάθεται στην αποθήκη μέχρι να 'ρθει η ώρα για το επόμενο ξεσκαρτάρισμα. Εάν θέλεις πιστόλι πάρε κομπρεσέρ αέρος και κανονικό πιστόλι. Αλλιώς ρολό + πινέλο. Δώστε και κανα λινκ ρε παιδιά. Στο ψάξιμο είμαι.
dollyyy19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 λογικα,με βαση αυτα που γραψανε,ουτε ενας απο τους σχολιαστες ,χρησιμοποιησε το μπιστολι βαφης,και δη για εσωτερικο βαψιμο.το κυριοτερο μειονεκτημα του ειναι το οτι θα σου κανει μπουρδελο ολο το σπιτι,ή αλλιως θα πρεπει να καλυψεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,απο μπριζες και διακοπτες,μεχρι σοβατεπια,καλωδια,κουρτινοξυλα και οτι αλλο εχει διαφορετικο χρωμα ή δεν θελεις να το κανεις καραγκιοζιλικι.......το δευτερο μειονεκτημα ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση σε υλικο....μετα ακολουθουν ολα τα υπολοιπα που αναφερθηκαν...... 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, giannis2429 είπε Δεν το χω. Προσπάθησα μια φορά αλλά το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε. Aν δεν το εχεις με το πινέλο, ξεχνά τα ποστολια, θα κάνεις το σπίτι τσίρκο Τα σπίτια δεν βάφονται με πιστόλια Αν νομίζεις οτι οχι, τοτε μπογιατζη ασυζητητί 1
LouCi4er Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Τα πιστολι ειναι για αλλη εφαρμογη,η λαμαρινα στα αυτοκινητα θελει λιγο χρωμα με ακριβεια,ο τοιχος θελει ποσοτητα.Με πιστολι καθε 5 λεπτα θα πρεπει να γεμιζεις,δεν θα σωσεις ποτε.Αν δεν εχεις ξαναβαψει τοιχο θα χρειαστει δυο ατομα,ο ενας για το ρολο και ο αλλος να κοβει γωνιες.
papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να βάψω το σπίτι(εσωτερικά)αλλά δεν θέλω να μπλέκω με μάστορες. Έχει κανείς εμπειρία από πιστόλια βαφής; Είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στα διάφορα βιντεάκια; Επίσης όποιος ξέρει ας προτείνει κάποιο. Budget 100 ευρώ max. Εάν θέλεις να βάψεις εσωτερικό χώρα σαν το mr been τότε σίγουρα να πάρεις ηλεκτρικό πιστόλι. Θα ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα. Εάν θέλεις απλά να βάψεις εσωτερικό χώρο ρολό και πινέλο όπως βάφουν τους εσωτερικούς χώρους και οι επαγγελματίες. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από papoys1
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Aν δεν το εχεις με το πινέλο, ξεχνά τα ποστολια, θα κάνεις το σπίτι τσίρκο Αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα