koufs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλά κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή μάλλον δεν καταλαβαίνουν, - και γράφουν "καλά να πάθουν αυτοί που κατεβάζουν δωρεάν εφαρμογές τύπου cleaner" - το θέμα είναι ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι εφαρμογές στο store σου κλέβουν τα δεδομένα, ενώ τα φανμπόις το αρνιόντουσαν, αφού έτσι είχε πει η αγία γραφή (εεεεε η απλε ήθελα να πω) - και αυτά τα πράματα είναι όπως οι κατσαρίδες, άμα δεις μία υπάρχουν εκατοντάδες - 'ετσι ένας θεός ξέρει πόσες ακόμη εφαρμογές μας παρακολουθούν , άλλωστε κάθε μέρα βγαίνει και καινούριο - μη βγείτε να πείτε για ζήλιες και μ$λ$κίες, έχω και iphone και ipad και mac, απλά μετοχές δεν έχω ακόμη και δεν μπορώ να διαβάζω απόψεις μου(ν)τζαχεντίν - - προσωπικά για να περιορίσω αυτές τις υποκλοπές (ποτέ δεν θα τις μηδενίσει κανείς, αλλά μπορεί να τις περιορίσει) κάνω τα εξής -- κατεβάζω ελάχιστες εφαρμογές, μόνο όσες χρειάζομαι πραγματικά (και πάντα αποφεύγω εφαρμογές που υποσχονται καθάρισμα, ή βελτίωση του λειτουργικού) -- κοιτάω τι πρόσβαση ζητάνε και αναλόγως πράττω (πχ η εφαρμογή που κάνει backup τις φώτο από το iphone στο NAS, προφανώς πρέπει να έχει πρόσβαση στις φωτο, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μπορεί να έχει πρόσβαση στις επαφές) --τρέχω firewall router, που κόβει ύποπτες ips, ports, εφαρμογές και ύποπτα patterns κίνησης -- έχω κομμένη πρόσβαση σε ips από ύποπτες χώρες Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από koufs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, koufs said: καλά κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή μάλλον δεν καταλαβαίνουν, - και γράφουν "καλά να πάθουν αυτοί που κατεβάζουν δωρεάν εφαρμογές τύπου cleaner" - το θέμα είναι ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι εφαρμογές στο store σου κλέβουν τα δεδομένα, ενώ τα φανμπόις το αρνιόντουσαν, αφού έτσι είχε πει η αγία γραφή (εεεεε η απλε ήθελα να πω) - και αυτά τα πράματα είναι όπως οι κατσαρίδες, άμα δεις μία υπάρχουν εκατοντάδες - 'ετσι ένας θεός ξέρει πόσες ακόμη εφαρμογές μας παρακολουθούν , άλλωστε κάθε μέρα βγαίνει και καινούριο - μη βγείτε να πείτε για ζήλιες και μ$λ$κίες, έχω και iphone και ipad και mac, απλά μετοχές δεν έχω ακόμη και δεν μπορώ να διαβάζω απόψεις μου(ν)ταζχεντίν - - προσωπικά για να περιορίσω αυτές τις υποκλοπές (ποτέ δεν θα τις μηδενίσει κανείς, αλλά μπορεί να τις περιορίσει) κάνω τα εξής -- κατεβάζω ελάχιστες εφαρμογές, μόνο όσες χρειάζομαι πραγματικά (και πάντα αποφεύγω εφαρμογές που υποσχονται καθάρισμα, ή βελτίωση του λειτουργικού) -- κοιτάω τι πρόσβαση ζητάνε και αναλόγως πράττω (πχ η εφαρμογή που κάνει backup τις φώτο από το iphone στο NAS, προφανώς πρέπει να έχει πρόσβαση στις φωτο, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μπορεί να έχει πρόσβαση στις επαφές) --τρέχω firewall router, που κόβει ύποπτες ips, ports, εφαρμογές και ύποπτα patterns κίνησης -- έχω κομμένη πρόσβαση σε ips από ύποπτες χώρες Σαν ραψωδία το έγραψες όλο μαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, AtiX είπε Παίδες κάντε κράτει γιατί αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα... μην μου πάθετε τίποτα και σας τρέχουμε όλους για ορούς βιταμίνες και συμπληρώματα... Ασε ρε μην τα λες ετσι απότομα αυτα και δεν μπορω ακομα να ηρεμησω/συνέλθω απο την άλλη τεραστια παρουσίαση της καρα mainstream RTX-TITAN-MONEY FREE 2080ti!🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Τι λε ρε παιδί μου... πέφτω από τα σύννεφα. Έχει και τις εφαρμογές τις apple η λίστα; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, newton91 είπε Συγγνώμη μια ερώτηση : αυτός ο billdanos είναι αντμιν; Όντως τώρα ; Admin δεν ξέρω αν είναι. Πρέπει να είναι ο γιος του αφεντικού πάντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AtiX είπε Παίδες κάντε κράτει γιατί αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα... μην μου πάθετε τίποτα και σας τρέχουμε όλους για ορούς βιταμίνες και συμπληρώματα... Έχεις σχολιάσει αρνητικά ή ειρωνικά σχεδόν σε όλες τις ειδήσεις για Android phones. Μαζί τους θα τρέχεις για βιταμίνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, gnsX είπε Έχεις σχολιάσει αρνητικά ή ειρωνικά σχεδόν σε όλες τις ειδήσεις για Android phones. Μαζί τους θα τρέχεις για βιταμίνες... Δεν με παρακολουθείς και με λυπείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 28 minutes ago, jp77s said: Admin δεν ξέρω αν είναι. Πρέπει να είναι ο γιος του αφεντικού πάντως... δεν είναι καν άνθρωπος. automated account είναι με machine learning δυνατότητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Snollygoster είπε δεν είναι καν άνθρωπος. automated account είναι με machine learning δυνατότητες. Δηλαδή το iPhone του αφεντικού με απλά λόγια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kzampa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Φέρτε μου σας παρακαλώ ένα συννεφάκι να πέσω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, jp77s said: Δηλαδή το iPhone του αφεντικού με απλά λόγια? ο καθένας μπορεί να το(ν) φανταστεί όπως θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kzampa είπε Φέρτε μου σας παρακαλώ ένα συννεφάκι να πέσω...... Όλο δικό σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 30 minutes ago, Snollygoster said: ο καθένας μπορεί να το(ν) φανταστεί όπως θέλει Αυτή η ελευθερία σκέψης, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα χαρακτηριστικό που αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά μέσα στο οικοσύστημα της Apple! 😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, newton91 είπε Συγγνώμη μια ερώτηση : αυτός ο billdanos είναι αντμιν; Όντως τώρα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μα αυτά γινόταν μόνο στο ανδροιντ....είναι δυνατόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις