Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πάλι καλά που το  Apple Developer Program είναι με συνδρομή για να μη ανεβάζει σαβούρα εφαρμογές ο καθένας χωρίς έλεγχο 😆

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, ZELOMOTH said:

Η΄το κανεις σωστα η΄ μην το κανεις καθόλου😂

Εδώ που το φτάσατε, σας έχω κάτι καλύτερο που περιγράφει την πραγματική κατάσταση των Apple χρηστών, σε σχέση με την εικόνα που τους (μας) "χρεώνετε":

40685721_1388332654636226_67504645150427

😛 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Πολλά πρέπει να μάθεις από τι φαίνεται και αποτι έχουμε δει. Πολλοί από εδώ μέσα. 

Και αφού ξέρεις ρε θηρίο γιατί πετάς κοτσάνα. ; Γιατί στην πραγματικότητα απλά έχεις ακούσεις , googlares και λίγο για να βρεις κάτι κακό και πάλι ατύχησες. Δεν κουράστηκες ;

....When someone tries changing an account password, restoring iCloud data to a new device, or when a device logs into an account for the first time, Apple will alert users through email and push notifications...

Κατοπιν εορτής

μαλλον η apple δεν ήξερε τι είναι το phishing!!!

Ειπαμε για όλα φταίνε οι αδαεις που αγοράζουν iphone και σας χαλάνε το image.Πρεπει να βγάλει ένα τεστ η apple  προ αγοράς iphone και όσοι δεν το περνάνε να τους κατευθύνουν σε άλλα λειτουργικά για να προστατεύσει το όνομα της.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Istros είπε

....When someone tries changing an account password, restoring iCloud data to a new device, or when a device logs into an account for the first time, Apple will alert users through email and push notifications...

Κατοπιν εορτής

Ειπαμε για όλα φταίνε οι αδαεις που αγοράζουν iphone και σας χαλάνε το image.Πρεπει να βγάλει ένα τεστ η apple  προ αγοράς iphone και όσοι δεν το περνάνε να τους κατευθύνουν σε άλλα λειτουργικά για να προστατεύσει το όνομα της.

Ναι τι με αυτό; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Ryan Collins of Pennsylvania is pleading guilty to hijacking more than 100 accounts using phishing emails disguised as official notifications from Apple and Google. Collins engaged in the phishing scheme between November 2012 and September 2014, when the photos were finally released.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
27 minutes ago, alexakos89 said:

και πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα σε όλες τις εταίριες για να μην επαναπαύονται. 

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

30 minutes ago, alexakos89 said:

Πολλά πρέπει να μάθεις από τι φαίνεται και αποτι έχουμε δει. Πολλοί από εδώ μέσα. 

Και αφού ξέρεις ρε θηρίο γιατί πετάς κοτσάνα. ; Γιατί στην πραγματικότητα απλά έχεις ακούσεις , googlares και λίγο για να βρεις κάτι κακό και πάλι ατύχησες. Δεν κουράστηκες ;

μαλλον η apple δεν ήξερε τι είναι το phishing!!!

Δημοσ.

Παίδες κάντε κράτει γιατί αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα... μην μου πάθετε τίποτα και σας τρέχουμε όλους για ορούς βιταμίνες και συμπληρώματα...

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, AtiX said:

Παίδες κάντε κράτει γιατί αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα... μην μου πάθετε τίποτα και σας τρέχουμε όλους για ορούς βιταμίνες και συμπληρώματα...

Εγώ συνήθως δεν σχολιάζω τη μέρα της παρουσίασης. Τους αφήνω λίγο πρώτα να χαρούν και μετά μόλις αλλάξει η μέρα μπουκάρω και γίνεται μακελειό... 😛 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ναι τι με αυτό; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Ryan Collins of Pennsylvania is pleading guilty to hijacking more than 100 accounts using phishing emails disguised as official notifications from Apple and Google. Collins engaged in the phishing scheme between November 2012 and September 2014, when the photos were finally released.

(....When someone tries changing an account password, restoring iCloud data to a new device, or when a device logs into an account for the first time, Apple will alert users through email and push notifications...

Κατοπιν εορτής.(μετα fappening!)

μαλλον η apple δεν ήξερε τι είναι το phishing!!! )

Που να καταλαβεις!Διαβασε το 2-3 φορες ίσως κάτι πιασεις

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Που να καταλαβεις!Γι'αυτό λέω πρέπει να βγάλει κανένα τεστ προ αγοράς iphone για να προστατεύσει το όνομα της.

Τελικά μόνο εγω έμεινα να ασχολούμαι με τις βλακείες σου που κάθε φορά ποστάρεις ότι βρεις που είναι και λάθος κάθε φορά.

Σταματάω και εγω.δεν αντέχω τόση εξυπνάδα πιά και τόση μόρφωση. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Τελικά μόνο εγω έμεινα να ασχολούμαι με τις βλακείες σου που κάθε φορά ποστάρεις ότι βρεις που είναι και λάθος κάθε φορά.

Σταματάω και εγω.δεν αντέχω τόση εξυπνάδα πιά και τόση μόρφωση. 

Κριμα γιατί μέσα απο το διάλογο βγαίνουν καλύτερα συμπερασματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι απαραδεκτο αυτο που συνέβη και δεν θα επρεπε να μπουν εξ αρχης στο Store της Apple τετοιες εφαρμογές οχι να μπουν και να τις βρει μετα και να τις βγάλει. Η ευθυνη ειναι μονο της Apple (και των developers) αφου γενικα για οσες εφαρμογες ειναι στο Store υποτιθεται εχει κανει ενδελεχη ελεγχο η ιδια η εταιρια. Αλλιως παυει να εχει νοημα η υπαρξη Store!!

Παρόλα αυτα η προσπαθεια μερικων να κανουν εξισωσεις και συμψηφησμους νομιζοντας οτι αποδειχτηκε οτι ολα τα λειτουργικα ειναι το ιδιο φαινεται τοσο γελοια..Πρεπει να κατεβει πολλα σκαλια η Apple για να γινει τρυπιο λειτουργικο (και το macOS και το iOS) οσο κι αν θα ηθελαν το αντιθετο μερικοι

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εδώ που το φτάσατε, σας έχω κάτι καλύτερο που περιγράφει την πραγματική κατάσταση των Apple χρηστών, σε σχέση με την εικόνα που τους (μας) "χρεώνετε":

40685721_1388332654636226_67504645150427

😛 

Ωραίο το σκετσακι του Αρκα!!μόνοι σας χρεώνεστε την εικόνα αυτη που αναφερεις όταν παρουσιάζετε τους χρήστες αδαής,χαζούς και υπεύθυνους για τα παθήματα τους προκειμένου να υπερασπιστείτε την αγαπημένη σας apple.Δεν είναι όλοι γνωστες.Η apple οφείλει να τους προστατεύσει τουλάχιστον στις υπηρεσίες που τους παρέχει όπως το icloud και το appstore.

Επεξ/σία από Istros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...