Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, LionRulesGR είπε Αυτό που κάνεις χαρακτηρίζεται ως εξής: Ironic Bastard Go Figure out what this means … Η μήπως δεν σου αρέσει που κράζω την πατάτα που αγόρασες? Αυτό λέγεται κόμπλεξ Go figure out what that means...
LionRulesGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Istros είπε Η μήπως δεν σου αρέσει που κράζω την πατάτα που αγόρασες? Αυτό λέγεται κόμπλεξ Go figure out what that means... Πόνεσες πασά μου ? Μου αρέσει που είσαι κ σίγουρος για τις αγορές μου… Μην ανησυχείς όμως… Στις 8 το βράδυ θα σου δώσει λίγο ξυδάκι η Apple να χαλαρώσεις … Noob !
Istros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, LionRulesGR είπε Πόνεσες πασά μου ? Μου αρέσει που είσαι κ σίγουρος για τις αγορές μου… Μην ανησυχείς όμως… Στις 8 το βράδυ θα σου δώσει λίγο ξυδάκι η Apple να χαλαρώσεις … Noob ! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προβληματίστηκα μήπως αδίκησα κάποιον αλλά μετά κατάλαβα το ποσό αμερόληπτη είναι η τοποθέτησή σου και επιβεβαιωθηκα.Κατσε να δεις τα καινούργια μοντέλα δεν περίμενα κάτι καλυτερο
LionRulesGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Istros είπε Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προβληματίστηκα μήπως αδίκησα κάποιον αλλά μετά κατάλαβα το ποσό αμερόληπτη είναι η τοποθέτησή σου και επιβεβαιωθηκα.Κατσε να δεις τα καινούργια μοντέλα δεν περίμενα κάτι καλυτερο Δεν περίμενες κάτι καλύτερο ? Can you elaborate ? Αδίκησες πολλούς και γενικά επειδή σε παρακολουθώ καιρό μπορώ να σου εγγυηθώ οτι είσαι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ … Sorry to spoil it for you …
DeathIsCertainNow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, LionRulesGR είπε Πόνεσες πασά μου ? Μου αρέσει που είσαι κ σίγουρος για τις αγορές μου… Μην ανησυχείς όμως… Στις 8 το βράδυ θα σου δώσει λίγο ξυδάκι η Apple να χαλαρώσεις … Noob ! Έδωσε ξύδι τελικά η Apple. Κυριολεκτικά. Για 800 ευρώ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από DeathIsCertainNow
Προτεινόμενες αναρτήσεις