Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LionRulesGR είπε

Αυτό που κάνεις χαρακτηρίζεται ως εξής: Ironic Bastard :)  

Go Figure out what this means 

Η μήπως δεν σου αρέσει που κράζω την πατάτα που αγόρασες?

Αυτό λέγεται κόμπλεξ

Go figure out what that means...

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Istros είπε

Η μήπως δεν σου αρέσει που κράζω την πατάτα που αγόρασες?

Αυτό λέγεται κόμπλεξ

Go figure out what that means...

Πόνεσες πασά μου ? Μου αρέσει που είσαι κ σίγουρος για τις αγορές μου… Μην ανησυχείς όμως… Στις 8 το βράδυ θα σου δώσει λίγο ξυδάκι η Apple να χαλαρώσεις … Noob !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LionRulesGR είπε

Πόνεσες πασά μου ? Μου αρέσει που είσαι κ σίγουρος για τις αγορές μου… Μην ανησυχείς όμως… Στις 8 το βράδυ θα σου δώσει λίγο ξυδάκι η Apple να χαλαρώσεις … Noob !

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προβληματίστηκα μήπως αδίκησα κάποιον αλλά μετά κατάλαβα το ποσό αμερόληπτη είναι η τοποθέτησή σου και επιβεβαιωθηκα.Κατσε να δεις τα καινούργια μοντέλα δεν περίμενα κάτι καλυτερο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προβληματίστηκα μήπως αδίκησα κάποιον αλλά μετά κατάλαβα το ποσό αμερόληπτη είναι η τοποθέτησή σου και επιβεβαιωθηκα.Κατσε να δεις τα καινούργια μοντέλα δεν περίμενα κάτι καλυτερο

Δεν περίμενες κάτι καλύτερο ? Can you elaborate ? Αδίκησες πολλούς και γενικά επειδή σε παρακολουθώ καιρό μπορώ να σου εγγυηθώ οτι είσαι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ … Sorry to spoil it for you …

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, LionRulesGR είπε

Έδωσε ξύδι τελικά η Apple. Κυριολεκτικά. Για 800 ευρώ 

Επεξ/σία από DeathIsCertainNow
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...