Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογές από το Mac App Store κλέβουν και ανεβάζουν τα δεδομένα σας στο Internet

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, panosveto12 said:

Γι αυτο μονο Windows που παιζουν και παιχνιδια και Android που ειναι ελευθερο λογισμικο .

Φαντάζομαι πως αφού το Android σου το θέλεις "ελεύθερο" το έχεις "γυμνό" από τις εφαρμογές και το play store της Google ε? 😛 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

8 minutes ago, billdanos said:

Είδες φως και μπήκες ε? Δεν πρόσεξες καν σε τι αναφέρεται το άρθρο... 😛 

Μάθετε πρώτα τι είναι το mac store και τι το App store και μετά προχωράμε και παρακάτω! 

πίστεψε με ξέρω τι είναι ... γιατί δούλευα για την apple... ήταν γενικά ειρωνικό και εγώ macbook έχω .. αλλά μακριά από iphone..

• Like 1

• Super Moderators
Just now, kirileman said:

Wrong topic?

Σσσσσσσσστ! Μην τους το χαλάς. Ασε να εκτονωθούν λίγο εδώ και σήμερα γιατί αύριο το απόγευμα θα είναι στην τσίτα μετά την παρουσίαση! 😛 

Just now, coolworm said:

πίστεψε με ξέρω τι είναι ... γιατί δούλευα για την apple... ήταν γενικά ειρωνικό και εγώ macbook έχω .. αλλά μακριά από iphone..

Σε έδιωξαν?

• Sad 1

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Φαντάζομαι πως αφού το Android σου το θέλεις "ελεύθερο" το έχεις "γυμνό" από τις εφαρμογές και το play store της Google ε? 😛 

Αυτο ακριβος τι τα θελεις τα πολλα πολλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, billdanos said:
4 minutes ago, coolworm said:

Σε έδιωξαν? 

Σσσσσσσσστ! Μην τους το χαλάς. Ασε να εκτονωθούν λίγο εδώ και σήμερα γιατί αύριο το απόγευμα θα είναι στην τσίτα μετά την παρουσίαση! 😛 

Σε έδιωξαν?

όχι .. είχα καλύτερη προσφορά :)

Επεξ/σία από coolworm
  • Like 4

• Super Moderators
1 minute ago, panosveto12 said:

Αυτο ακριβος τι τα θελεις τα πολλα πολλα 

Ναι σωστά! Αρκεί το "σασί" της συσκευής και να μπορεί να πάρει τηλέφωνο... 

Just now, coolworm said:

όχι .. είχα καλύτερη προσφορά :)

Άρα μιλάμε για "περίχωρα" της Apple... 😛 

19 minutes ago, billdanos said:

Για να κατεβάζεις εφαρμογές τύπου "cleaner" και "ad aware" στο mac OS θα πρέπει να είσαι εντελώς άσχετος (ή να έχεις μεγαλώσει με windows). Οπότε ...περαστικά! 😛 

Ακριβώς αυτό! Μέσα από το στόμα μου το πήρες! Αντίστοιχο με το να κατεβάσεις adaware στο Linux (αν υπάρχει!).

• Super Moderators
5 minutes ago, KostasMulti said:

Κατεβήκαν απ το app store οι επιβλαβείς εφαρμογές. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Αφού πρώτα μας ζαχαρώσαν τον απόπατο.

Θες να μας πεις πως είχες κατεβάσει αυτές τις εφαρμογές? Ή για να στο κάνω ακόμη χειρότερο: ΠΛΗΡΩΣΕΣ κιόλας για αυτές τις εφαρμογές??? 😳

Αν ναι, please πέτα το mac σου απο το παράθυρο και πάρε κάτι με Windows! 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2

3 minutes ago, KostasMulti said:

Κατεβήκαν απ το app store οι επιβλαβείς εφαρμογές. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Αφού πρώτα μας ζαχαρώσαν τον απόπατο. 

πρέπει να καταλάβουμε ότι μερίδιο ευθύνης έχει και ο χρήστης... δεν μπορεί να νταντεύει κάθε κινητο ούτε η android ούτε η apple......

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2

19 minutes ago, kirileman said:

Πάλι καλά που δεν κατεβάζουν και registry cleaner.

Γιατί πιστεύεις ότι οι περισσότεροι που προέρχονται απο τα Win ξέρουν ότι είναι διαφορετική η φιλοσοφία και η αρχιτεκτονική του Unix και ότι δεν υπάρχει registry...

• Like 2

7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θες να μας πεις πως είχες κατεβάσει αυτές τις εφαρμογές? Ή για να στο κάνω ακόμη χειρότερο: ΠΛΗΡΩΣΕΣ κιόλας για αυτές τις εφαρμογές??? 😳

Χα χα Γενικά μιλούσα. Προσωπικά δεν είχα καμία απ τις εφρμογές. Δε τα πετάω τα Mac μου. Τα λατρεύω και τα προσέχω σα το πουλί μου.

Τα συμπεράσματα που βγάζει κανείς από τα σχόλια:

- Αν είσαι άσχετος από τεχνολογία μην αγοράσεις iPhone

- Αν κατέβασες μία πληρωμένη Top εφαρμογή που έχει το App Store στη 12η θέση, φταις εσύ και φυσικά όχι η Apple

- Αν θεώρησες σωστό να διατηρήσεις το iPhone σε άριστη κατάσταση αφαιρώντας ενδεχομένως αρχεία που δεν χρειάζεσαι, είσαι άσχετος. Πόσο μάλλον αν πλήρωσες για αυτή την εφαρμογή

- Το iPhone και το Mac είναι ούτως η άλλως πάντα σε τέλεια κατάσταση, δεν χρειάζονται εφαρμογές τύπου cleaner

- Αν έτυχε να είσαι ανάμεσα στα θύματα θα ανεχτείς και το άπειρο bulling των tech-freak του forum. Μην τολμήσεις να γράψεις την κάκιστη εμπειρία iPhone που είχες έως τώρα. Μην θεωρηθείς και "τεχνολογικός ρατσιστής"

- Τα Windows είναι για βλάκες και ερασιτέχνες και όχι για επαγγελματίες.

- Όποιος δεν ξέρει από Linux είναι ... φανερά βλάκας, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που χειρίζεται το iPhone

- Επειδή γίνονται και σε άλλα Stores οι υποκλοπές, δεν φταίει η Apple.

Διαφωνώ καθέτως και πλαγίως με όλα τα παραπάνω. Τολμώ να διαφωνήσω. 

• Like 19
  • Thanks 8

34 λεπτά πριν, billdanos είπε

γιατί να πετάξει κάτι από το window για να πάρει κάτι με windows; ας το χαρίσει κάπου!!! ;) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...