Προς το περιεχόμενο

iphone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια προσφατα χαλασε η θυρα φορτισης στο iphone 6. ειχα χαλασμενο και το ηχειο . καταλαβαινω ειναι αρκετα τα λεφτα για να φτιαχτουν και τα δυο ειδικα για ενα εξαρι απλα μου ειναι σημαντικο γιατι εχω καποια αρχεια εκτος icloud. εαν αγορασω ενα αλλο iphone 6 , ισως κλειδωμενο απο ebay, μπορω να περασω ολα τα ανταλλακτικα στο αλλο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gerrardpanos είπε

γεια σας παιδια προσφατα χαλασε η θυρα φορτισης στο iphone 6. ειχα χαλασμενο και το ηχειο . καταλαβαινω ειναι αρκετα τα λεφτα για να φτιαχτουν και τα δυο ειδικα για ενα εξαρι απλα μου ειναι σημαντικο γιατι εχω καποια αρχεια εκτος icloud. εαν αγορασω ενα αλλο iphone 6 , ισως κλειδωμενο απο ebay, μπορω να περασω ολα τα ανταλλακτικα στο αλλο?

Αν αναφέρεσαι στη φόρτιση και στο ηχείο ναι!

Δημοσ.

Συγνωμη αλλά για θύρα φόρτισης και ηχείο που μάλλον μπορεί να μην χρειάζονται καν αλλαγή αλλά οκ τα φτιάχνεις με ένα 60 μαξ στην Ελλάδα για ποιο λόγο να αγοράσεις κλειδωμένο ;;;;; Βασικά το ηχείο πατάει πάνω στο φλεξ της φόρτισης όποτε αν έχει θέμα το φλεξ μπορεί να μην παίζει και το ηχείο.λογικα ηχείο δεν εννοείς το ακουστική αλλά το loudspeaker; 

εχεις σκεφτεί αν θες οικονομικά να σου βγει να αγοράσεις απλά τα ανταλλακτικά;;;; Βασικά πήγαινε σε ένα σερβισαδικο να το δουν και να σου πουν τι χρειάζεται γιατί αν περιμένεις από τον κάθε άσχετο αστα να πάνε ....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, simon2006 είπε

Συγνωμη αλλά για θύρα φόρτισης και ηχείο που μάλλον μπορεί να μην χρειάζονται καν αλλαγή αλλά οκ τα φτιάχνεις με ένα 60 μαξ στην Ελλάδα για ποιο λόγο να αγοράσεις κλειδωμένο ;;;;; Βασικά το ηχείο πατάει πάνω στο φλεξ της φόρτισης όποτε αν έχει θέμα το φλεξ μπορεί να μην παίζει και το ηχείο.λογικα ηχείο δεν εννοείς το ακουστική αλλά το loudspeaker; 

εχεις σκεφτεί αν θες οικονομικά να σου βγει να αγοράσεις απλά τα ανταλλακτικά;;;; Βασικά πήγαινε σε ένα σερβισαδικο να το δουν και να σου πουν τι χρειάζεται γιατί αν περιμένεις από τον κάθε άσχετο αστα να πάνε ....

Φυσικά και ένα "κλειδωμένο" θα του βγεί και ποιό φθηνά για τα ανταλλακτικά που θέλει και επίσης θα είναι και τα γνήσια ανταλλακτικά...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, simon2006 είπε

Ποιο φθηνό από 60€;;; Μας δουλεύεις;;; Ότι να ναι 

Εσύ δώσε τα 60€ για ημιτασιον ανταλλακτικά και άσε τους λοιπούς να δίνουν 80-100 για κλειδωμένο και γνήσια...

Δημοσ.

Εσυ ρε φίλε Kormos είσαι τελείως άκυρος, έχεις μια καραμέλα στο στόμα γνήσια και γνήσια, δλδ ναι ρε να αγοράζουν όλοι κλειδωμένα για να κλέβουν και αλλά κινητά και ναι εννοείτε βάλε γνήσιο εσυ με 1000 ώρες χρήσης λογικό απόλυτα, απλά δεν χρειάζεσαι να απαντάς στα πάντα άσε αυτόν που έκανε την ερώτηση να απάντηση και κανένας άλλος για να πάρει ο άνθρωπος μια γνώμη extra 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, simon2006 είπε

Εσυ ρε φίλε Kormos είσαι τελείως άκυρος, έχεις μια καραμέλα στο στόμα γνήσια και γνήσια, δλδ ναι ρε να αγοράζουν όλοι κλειδωμένα για να κλέβουν και αλλά κινητά και ναι εννοείτε βάλε γνήσιο εσυ με 1000 ώρες χρήσης λογικό απόλυτα, απλά δεν χρειάζεσαι να απαντάς στα πάντα άσε αυτόν που έκανε την ερώτηση να απάντηση και κανένας άλλος για να πάρει ο άνθρωπος μια γνώμη extra 

Θα κρατήσω την δίκη σου θεωρία που είναι ποιο σωστή κύριε φιλοσπλαχνε...

Εθεσε την επιλογή και εφόσον τον καλύπτει ας έχει δουλέψει και 1002 ώρες πάλι μια χαρά θα είναι...

Φροντισε να αναμένεις κι εσυ να απαντήσει και να δέχεσαι όλων των ειδών τις απόψεις χωρίς να τις ακυρώνεις!

.

*Θα αναφέρω επίσης :

Ότι... προτιμώ μια γνήσια οθόνη (από ένα με καμμένη πλακέτα, ή χαμένο, απ οτι μια δεύτερης ή και τρίτης ποιότητας που βάζουν όλοι «έξω»

Εσυ που προτιμάς το αντιθέτω, πλήρωνε την αχρησιμοποίητη «μαϊμού» για γνήσια λοιπόν και άσε τους λοιπούς να βάζουν χρησιμοποιημένες και αυθεντικές.

ΜΦΧ

Δημοσ.

Αλλαγή μπαταρίας και θύρα φόρτισης στο 5s πόσο θα μου έρχονταν; Με την θύρα έχω πρόβλημα φορτίζει μόνο όταν το καλώδιο είναι από την μια πλευρά. Αν το βάλω αλλιώς δεν φορτίζει. (Sorry που επεμβαίνω στο θέμα ). Αξίζει να το φτιάξω ή να αγοράσω το SE ( αν και κοιτάω πλέον και το xiaomi mi a2 ) που παίζει στην ίδια τιμή. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Αλλαγή μπαταρίας και θύρα φόρτισης στο 5s πόσο θα μου έρχονταν; Με την θύρα έχω πρόβλημα φορτίζει μόνο όταν το καλώδιο είναι από την μια πλευρά. Αν το βάλω αλλιώς δεν φορτίζει. (Sorry που επεμβαίνω στο θέμα ). Αξίζει να το φτιάξω ή να αγοράσω το SE ( αν και κοιτάω πλέον και το xiaomi mi a2 ) που παίζει στην ίδια τιμή. 

Κοίτα μήπως στην θύρα φόρτισης έχει μαζέψει τυχόν σκουπιδάκια. Το ποιό πιθανό να είναι αυτό πάντως. 

Για τη μπαταρία αν θεωρείς πως δεν κρατάει και χρήζει αλλαγή λογικά 20-30€ σε μη εξουσιοδοτημένο σερβις

*καλό είναι γενικώς να ανοίγεις νέο θέμα γιατί αφορά και άλλη συσκευή ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...