Miracle Worker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετακομίζω σε προάστιο επαρχίας, όπου μόνο ο ΟΤΕ προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες, οπότε αναγκαστικά πρέπει να κάνω τη μετάβαση. Τα τελευταία 6 χρόνια είχα CYTA. Μπορεί να μου δείξει κάποιος τα κατατόπια; Μου είπε ένας γνωστός ότι μπορώ να βάλω με 15€/μήνα, χωρίς δωρεάν σταθερά/κινητά και 8mbps, αλλά δε βλέπω κάτι τέτοιο. Στο site έχει μόνο τρία προγράμματα που παίζουν με τα δωρεάν λεπτά. Εγώ δε θέλω δωρεάν λεπτά και επειδή πιστεύω ότι ούτε ο ΟΤΕ θα δίνει πάνω από 10mbps, ούτε η ταχύτητα με ενδιαφέρει. Υπάρχει κάποια άλλη λύση που δε βλέπω; Επίσης, εδώ που λέει "διαμόρφωσε το πρόγραμμά σου", τι εννοεί; Δε βλέπω καμία επιλογή, εκτός αν εννοεί ότι το να επιλέξεις αν κάνεις καινούρια σύνδεση ή φορητότητα είναι διαμόρφωση προγράμματος. Το μόνο που μπορείς να επιλέξεις είναι μεταξύ Router Speedport Entry2i και Router Speedport Plus, για 1.40€ έξτρα. Αξίζει τα λεφτά του αυτό; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Miracle Worker
Miracle Worker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το booster τι είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα