Maximosb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Η χαρά του γύφτου... θα γίνει στο τσαντίρι χαμός με την νέα ΜΠΕΒΕ... και κάθισε εσύ φορολογούμενε να πληρώνεις επιδόματα...
Thessgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω φωνητικές εντολές με το Ford Sync σε Ford Focus Titanium X. Έχω να πω ότι όσο καλά και αν δουλεύει είναι τελείως άχρηστο σύστημα για αυτοκίνητο όπως και το αυτόματο παρκάρισμα που έχει. Η μόνη χρησιμότητα είναι για πιτσιρικάδες, για να πουλήσουν μούρη για λίγο όταν θα μπει καμιά ενδιαφέρουσα ύπαρξη στο αυτοκίνητο. Στη δική μου περίπτωση πρέπει να πατήσω το κουμπί στο τιμόνι, να του πω π.χ. RADIO, να περιμένω να δω ότι το κατάλαβε, να του πω FM, να μου ζητήσει συχνότητα και να του αναφέρω συχνότητα του σταθμού. Αλλιώς πολύ απλά πατάω το κουμπί της μνήμης και ακούω τον σταθμό. Άσε που είναι πιθανό να μην καταλάβει καλά κάποια εντολή και να σου ανοίξει π.χ. τον κλιματισμό (τουλάχιστον κάποιοι το βρίσκουν αστείο και μόνο για αυτό ίσως αξίζει). Παίζει και το "I 'm hungry" οπότε σου δείχνει εστιατόρια αλλά εκτός του ότι δεν το χρειάστηκα ποτέ, επειδή δεν είναι κανείς εξοικειωμένος με τις αντιδράσεις της συγκεκριμένης λειτουργίας θα ξαφνιαστεί με αυτά που θα του δείξει και μόνο σύγχυση θα του προκαλέσει. Για να να αλλάξεις τη θερμοκρασία στην καμπίνα πρέπει να πατήσεις το κουμπί (άντε στην περίπτωση της "μπέμπας" να πεις "Hey BMW"), να του πεις "Temperature", να σου απαντήσει ότι το κατάλαβε, να κοιτάξεις τι θερμοκρασία γράφει στο ταμπλό, να του πεις την ακριβή θερμοκρασία "π.χ. 26" και μετά από 1 δευτερόλεπτο να αλλάξει τη θερμοκρασία. Υπάρχει περιστροφικός διακόπτης δίπλα από το χέρι που μπορείς άμεσα να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις τη θερμοκρασία κατά το δοκούν και άμεσα!!! Μετά από προσωπική εμπειρία σε ένα καλό αλλά όχι τόσο "έξυπνο σύστημα" όπως αυτό της Mercedes ή της BMW έχω να πω ότι πολύ φαιά ουσία σπαταλούν όλοι τους για κάτι ανούσιο και μάλλον άχρηστο ενώ θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την εργονομία του χώρου. Προσδίδει κατιτίς στο κύρος του αυτοκινήτου αλλά δεν χρειάζεται κανείς να του δίνει ιδιαίτερη αξία πέρα από την πλάκα του όλου πράγματος. Για το αυτόματο παρκάρισμα (το οποίο όμως λειτουργεί πολύ καλά) ας μην σχολιάσω γιατί δεν αφορά τη συγκεκριμένη είδηση. 1
palawiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Αν μας λέγανε και πόσο κοστίζει αυτό... Και πολύ το πιστεύω ότι μελλοντικά θα χρειαστεί και κάποιες αναβαθμίσεις με το αζημίωτο. Το προηγούμενό μου μπεεμβε είχε κάποιες φωνητικές οδηγίες που ήταν απαγοήτευση.Ποτέ μου δεν χρειάστηκε.
Fubar.gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Thessgr είπε θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την εργονομία του χώρου. Αυτό ακριβώς. Η πάλαι ποτέ Saab με τις αεροναυπηγικές καταβολές της, έδινε πολύ μεγάλη βαρύτητα στον εργονομικό σχεδιασμό του ταμπλώ, των οργάνων και των διακοπτών. Η σημερινή μόδα είναι λιγότεροι φυσικοί διακόπτες και οι χειρισμοί να γίνονται απο μία μεγάλη touchscreen, που είναι χάλια εργονομικά απο κάθε άποψη. Οι φωνητικές εντολές έρχονται σαν μπάλωμα στο παραπάνω ωστε ο οδηγός να κοιτάει στο δρόμο και να μην παίζει με την οθόνη.
nefos78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 11/9/2018 στις 9:35 ΠΜ, boulevar είπε Εχει βγαλει κατι παπουτσια η ξιαομι, οποτε δεν θα αργησουμε να μιλαμε και στα αθλητικα μας παπουτσια.. ουπς ... έχεις δίκιο μου ξέφυγε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα