iSAD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας, αγόρασα πριν 2 εβδομάδες το xiaomi mi 8 από Κίνα. Όλα καλά μέχρι που μια στιγμή όταν πάτησα να το ανοίξω κ είδα κάτι σαν φλας , μετα πατάω να κλείσει πάλι το ίδιο το κανω επανεκκίνηση κ όταν Μ βγάζει μαύρη οθόνη Μ το κάνει κ εκεί το αστραπιαίο σαν φλας! Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό;
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω τη είναι αυτό.... 🤔 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπουμε.
iSAD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τη είναι αυτό.... 🤔 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπουμε. Να στο εξηγησω λιγο πιο απλα οσο μπορω , πατουσα να ανοιξει δεν ανοιγε με τιποτα το κινητο και μετα απο λιγη ωρα ιιισα που φαινοταν μεσα απο την οθονη λιιιγο κοκκινο ελαφρυ χρωμα και μετα ανοιγε αλλα δεν επιανε απευθεια η αφη..Ανοιγει μετα και μολις κλειδωσω και βαλω το δαχρυλο να ξεκλειδωσει σαν να μου πεταει καπια εφαρμογη και την κλεινει σε κλασματα δευτερολεπτου λες και βγαζεις σελφι και βγαζει φλας κατι τετοιο αλλα ψιλοπρασινο χρωμα
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Κάνε αυτό που σου είπα και βλέπεις. Κατάλαβα τη θες να πεις αλλά δεν το έχω ξανά ακούσει.
iSAD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Κάνε αυτό που σου είπα και βλέπεις. Κατάλαβα τη θες να πεις αλλά δεν το έχω ξανά ακούσει. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο κινα banggood παιζει να εχει τιποτα καλη εξυπηρετηση? Και κατι ακομα αν γνωριζεις , μου ειπε ενα παιδι αν εχω κινεζικο φορτιστη (που εχω) να μην κανω κατι με τον bootloader γιατι θα μου κλειδωσει? Εχω Global Rom ετσι μ ηρθε δεν λειτουργουν ολα κανονικα ρολοι? Εχει παρει και 2 ενημερωσεις
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στο θέμα του Banggood θα σου πει κάποιος που έχει πάρει. Το κινητό σου αν έχει Global rom(δηλαδή "μαϊμού") σημαίνει ότι δεν είναι η Official και θα έχεις προβλήματα. Άρα αυτό σημαίνει ότι έχεις και ξεκλείδωτο τον Bootloader που το κάνει ακόμα πιο ευάλωτο. Στην ουσία είναι "πειραγμένο" το κινητό.
iSAD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Στο θέμα του Banggood θα σου πει κάποιος που έχει πάρει. Το κινητό σου αν έχει Global rom(δηλαδή "μαϊμού") σημαίνει ότι δεν είναι η Official και θα έχεις προβλήματα. Άρα αυτό σημαίνει ότι έχεις και ξεκλείδωτο τον Bootloader που το κάνει ακόμα πιο ευάλωτο. Στην ουσία είναι "πειραγμένο" το κινητό. Μπορω να δω εαν εχω πειραγμενη που λες? Η καποια λυση στο να το φτιαξω? Βομβαρδισμος ερωτησεων
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σου απαντάω και στα δύο θέματα. Άσε αυτό να πιάσουμε το ένα τουλάχιστον. Μετέφερε το πρόβλημα που έχεις εδώ στο άλλο ποστ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
Speed1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 10/9/2018 στις 10:30 ΜΜ, iSAD είπε Γεια σας, αγόρασα πριν 2 εβδομάδες το xiaomi mi 8 από Κίνα. Όλα καλά μέχρι που μια στιγμή όταν πάτησα να το ανοίξω κ είδα κάτι σαν φλας , μετα πατάω να κλείσει πάλι το ίδιο το κανω επανεκκίνηση κ όταν Μ βγάζει μαύρη οθόνη Μ το κάνει κ εκεί το αστραπιαίο σαν φλας! Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό; , Καλησπέρα,Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο προβλήματα,mi8 αγιασμένο από Κίνα,, βρήκες κάποια λύση,,το έφτιαξες;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα