dkotanid Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι φίλε για την Ντελλ μιλάω. Το κατάστημα που μίλησα εκ των υστέρων μου προτεινε να την παω πισω και να παρω αλλη ωστοσο ειχε μονο εκθεσιακο και συν τοις αλλοις ειναι 100-κμ μακρια (200 πηγαινελα - οποτε οποια εκπτωση και αν κερδισα εξανεμιζεται). Τελικα προτιμησα να μεινω στην λυση δια τηλεφωνου με ντελλ και αντικατασης μεσω κουριερ οπως διαβασα που γινεται σε ομοιες περιπτωσεις. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από dkotanid
dkotanid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δευτέρα μία βδομάδα μετά και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!
coffeex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Στο προηγούμενο μήνυμα έγραψες Στις 13/9/2018 στις 6:39 ΜΜ, dkotanid είπε Τελικα προτιμησα να μεινω στην λυση δια τηλεφωνου με ντελλ και αντικατασης μεσω κουριερ οπως διαβασα που γινεται σε ομοιες περιπτωσεις. τι έγινε δεν σου έδωσαν το οκ για την αλλαγή;
dkotanid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, τελικά δεν τα βρήκαν επαρκή (τα καμένα pixel) για να κάνουν αντικατάσταση. Έστειλα κατόπιν ζήτησης του support Greece νέα φωτό (ολόκληρη οθόνη), να ξαναπροσπαθήσουν να πείσουν στα κεντρικά και ίσως το σκεφτούν καλύτερα από τα κεντρικά. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από dkotanid
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, dkotanid είπε Όχι, τελικά δεν τα βρήκαν επαρκή (τα καμένα pixel) για να κάνουν αντικατάσταση. Έστειλα κατόπιν ζήτησης του support Greece νέα φωτό (ολόκληρη οθόνη), να ξαναπροσπαθήσουν να πείσουν στα κεντρικά και ίσως το σκεφτούν καλύτερα από τα κεντρικά. Αν δεν τα βρίσκουν επαρκή το μόνο που ίσως καταφέρεις είναι αν έγινε η αγορά μέσω ίντερνετ να την επιστρέψεις στο κατάστημα εντός 14 ημερών, αν πέρασαν ανάλογα το κατάστημα ίσως έχεις πιο ευνοϊκή μεταχείριση εκεί 1
dkotanid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω εναλλακτικά αυτό που προτείνεις ... Τέλος πάντων είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί είναι κρίμα να δίνεις λεφτά και να παίρνεις προϊόν που δεν είναι ΑΨΟΓΟ και δε φταις εσύ γιαυτό. Κρίμα αλλά περίμενα πολλά περισσότερα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από dkotanid
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, dkotanid είπε Θα δοκιμάσω εναλλακτικά αυτό που προτείνεις ... Τέλος πάντων είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί είναι κρίμα να δίνεις λεφτά και να παίρνεις προϊόν που δεν είναι ΑΨΟΓΟ και δε φταις εσύ γιαυτό. Κρίμα αλλά περίμενα πολλά περισσότερα. Δυστηχως πρέπει να διαβάσεις τους όρους πόσα πιξελ και πάνω θεωρούν ελλατωμα Ώστε να είσαι όσο πιο προετιμασμενος γίνεται
dkotanid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ok τι να πω. Έχουν δίκαιο! 6-9. Τα δικά μου δε μπορώ να τα μετρήσω με ακρίβεια αλλα σίγουρα ειναι 6+. Τέλος πάντων μη το κουράσω άλλο.
coffeex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Από ότι βλέπω η οθόνη σου στο θέμα εγγύησης έχει αυτά "3 Έτη, Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement, DOA 30 ημερών"
dkotanid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σωστά. Και εγώ βάση των λεγόμενών τους έχω λιγότερα από 6.
chsam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ειναι να εισαι στην αναμονη, επεστρεψε την στο καταστημα που την αγορασες αν δεν περασανε οι 14 ημερολογιακες μερες, οπως προαναφερθηκε. Εχεις το δικαιωμα ασχετα με το αν εγινε μεσω ιντερνετ η αγορα ή απο φυσικο καταστημα. 1
dkotanid Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι αυτό έκανα τελικά, και δίχως το παραμικρό πρόβλημα μου την αντικατέστησαν ... φιλικοί - χωρίς πολλές ουσίες και λόγια, μου έφεραν μία νέα και τελείωσε εκεί το ζήτημα. Ενημέρωσα και μόλις μέσω email να ακυρωθεί το ζήτημα αντικατάστασης από τη μαμα εταιρία, οπότε ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα