P10U Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα παιδια, πριν ξεκινησω να σημειωθει οτι δεν ειμαι και πολυ γνωστης του ιντερνετ και γενικοτερα της τεχνολογιας. εδω και αρκετους μηνες εχω vdsl 50 παρολα αυτα εχω ακομα προβλημα με τα online παιχνιδια. παντα ειχα θεμα οταν επαιζα online και ηταν και καποιος αλλος μεσα στο internet. πιστευα οτι με το vdsl θα σωθω λογο περισσοτερης τραχυτητας αλλα δεν ειδα καμια διαφορα σε αυτον τον τομεα. στο κατεβασμα δεν εχω πλεον καθολου προβλημα τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα που κατεβαζα με maximum 300kbs, βεβαια οταν ειναι και καποιος αλλος μεσα τοτε πεφτει η ταχυτητα. δεν ξερω τι να κανω ωστε να μπορω να παιξω κατω απο φυσιολογικες συνθηκες ακομα και οταν ειναι κιαλα ατομα μεσα στο internet. καποιοι μου ειπαν οτι μπορω να κοιταξω το bandwidth αλλα δεν ξερω τι να κανω και πως. αν υπαρχει κατι το οποιο μπορω να κανω σας παρακαλω πειτε μου!!!!!
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ανεβασε τα στατιστικα του ρουτερ σου. Σε ποια εταιρεία εισαι; Απο που παίρνεις vdsl απο καμπίνα ή απο το κεντρο; Σε ποια περιοχη;
P10U Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειμαι στην cosmote και νομιζω παιρνω απο καμπινα. ειμαι λιγο εξω απο πατρα. το ρoυτερ μου ειναι το κλασσικο της cosmote. πως μπορω να ανεβασω τα στατιστικα του ρουτερ μου Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από P10U
P10U Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 ειτε ειμαι ασυρματα ειτε με καλωδιο παντα το ιδιο γινεται με το που μπει κιαλο ατομο μεσα παει τελειωσε Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 4998/44814 kbps Attainable Rate(Up/Down) 17155/43073 kbps Noise Margin(Up/Down) 20/7.9 dB Line Attenuation(Up/Down) 6/15.5 dB Output Power(Up/Down) 8.6/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/239 Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 179/20163 FEC Errors(Up/Down) 0/320202 αυτα ειναι τα στατιστικα?
Cosbuster Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το "μπει μέσα" από μόνο του δε λέει κάτι. Δηλαδή κάνει τι? Βλέπει βίντεο? κατεβάζει, η απλά ανοίγει σελίδες? Επίσης όταν λες πως δεν είναι φυσιολογικές συνθήκες τι εννοείς? Αυξημένο ping? Αν ναι τι τιμές? Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος ώστε να καταλάβουμε.
P10U Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Οτιδήποτε και να κάνει αυξάνεται το ping σε τιμές από 500 μέχρι και 9000 έχω δει
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχήν για χαμηλό Ping ζητάς από τον πάροχο να σε βάλει σε προφίλ Fastpath. Τώρα για το άλλο θέμα, σε ενσύρματες συνδέσεις σπανίως υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεις εκτός αν ο άλλος κάνει βαριά χρήση κατεβάσματος, οπότε είναι λογικότατο. Είναι όμως σλυνηθες με ασύρματη σύνδεση. Γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία αυτό που σε ρωτά ο Cosbuster, διότι σε ενσύρματη σύνδεση είναι αδύνατον αν ο άλλος κάνει απλή πλοήγηση να σου αυξάνει το ping στις τιμές που αναφέρεις. Όπως τα λες πιθανή εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι προβληματικό router ή δικό σου PC.
P10U Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα υπάρχει χρόνια και με προηγούμενο ρούτερ αλλά και pc. Οι άλλες συσκευές δεν κατεβάζουν τίποτα, το πολύ πολύ να μπουν στα social media η στο youtube. Επίσης να πω ότι με άλλη εταιρία παλιότερα ήμουν σε fastpath αλλά δεν είχα δει διάφορα όταν χρησιμοποιούσαν το internet κιαλα άτομα, ακόμα και όταν ήμουν συνδεδεμένος με καλώδιο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από P10U
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 To fastpath έχει να κάνει με την απόκριση (latency ή ping) στο διαδίκτυο κυρίως σε online παιχνίδια. Είναι άσχετο με το "μπούκωμα" που αναφέρεις και ένεκα αυτού το χαμηλό ping. Τα social media και το youtube μόνο απλή πλοήγηση δεν είναι. Αν ο άλλος ανεβάζει ή κατεβάζει βίντεο, μια χαρά μπορεί να σου "μπουκώσει" την γραμμή, ειδικά με τις απλές συσκευές των παρόχων που δεν έχουν αξιοπρεπές (αν έχουν) QoS.
P10U Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άρα καλό θα ήταν να αλλάξω ρούτερ και να μπω σε fastpath? Επίσης να πω ότι οι καλωδιώσεις του σπιτιού είναι πολύ παλιές υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από P10U
jkoukos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Οι καλωδιώσεις και οι εσωτερικές συνδέσεις επηρεάζουν κυρίως τον συγχρονισμό.
P10U Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι από την στιγμή που χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το ίντερνετ. Τι εννοείς λαθάκια και τι εννοείς αν το ρούτερ δουλεύει κάποιες μερες; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από P10U
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα