savvas15 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω μια ταινία στο pc, πατώντας δεξί κλικ βγάζει, διανομή σε συσκευή, και μου εμφανίζει την τηλεόραση, πατάω ok και αρχίζει να παίζει στην tv, το θέμα όμως είναι ότι δεν παίζουν οι υπότιτλοι, Υπάρχει τρόπος να παίζουν και οι υποτιτλοι? Για να μην περνάω κάθε φορα την ταινία σε εξωτερικό σκληρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το οτι δεν παιζουν οι υποτιτλοι σημαινει πως η ιδια η tv δεν υποστηριζει υποτιτλους μεσω dlna (= το πρωτοκολλο μεσω του οποιου στελνεται το εκαστοτε αρχειο στην τηλεοραση), οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Ο λογος ειναι απλος: ο client (τηλεοραση) μπορει να τραβηξει μονο ενα αρχειο τη φορα απο τον σερβερ (pc), και προφανως αυτο το αρχειο ειναι το βιντεο. Σαν workaround, μπορεις να βαλεις την ταινια και τους υποτιτλους softsubbed σε ενα mkv με το mkvtoolnix. https://www.easytechguides.com/merge-subtitles-with-mkv.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν περνάνε οι υπότιτλοι μέσω της διανομής. Τουλάχιστον όσο κι αν το δοκίμασα κι εγώ δεν κατάφερα να περάσω υπότιτλους. Ούτε με softsubbed mkv κατάφερα κάτι. Μπορείς να δοκιμάσεις λύσεις τύπου plex ή serviio. Αν τα στήσεις σωστά και τα ρυθμίσεις (έχει οδηγούς στο internet) μπορεί να καταφέρεις να στριμάρεις και υπότιτλους. Εγώ πάντως δεν τα κατάφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως, το δοκίμασα και δεν παίζουν, μονο η εικόνα περνάει πάλι Είπα μήπως γλύτωνα το γράψε-σβήσε στο σκληρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το plex, που παλι υλοποιηση με dlna ειναι, θελει και τον δικο του client στην tv για να παιξει οπως θες. Τον τροπο που λεω με το mkvtoolnix τον δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι το δοκίμασα, έβαλα και τα δυο αρχεία, πάτησα start multiplexing αλλα τίποτα, στο pc με vlc παίζει κανονικά, τους δείχνει τους υπότιτλους, αλλα στην tv περνάει μονο η εικόνα πάλι Δοκίμασα λίγο με το plex αλλα δεν έβγαλα άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα