Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Daredevil[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt3322312/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 Παραμενει η καλυτερη superhero σειρα. Και η τριτη σεζον στα υψηλα στανταρ των πρωτων 2 προσθεσε νεους χαρακτηρες και ειχε πολυ ενδιαφερον μεχρι το τελος. Λιγο υπερβολικη σε σημεια και ισως ηθελα καλυτερο τελος και μεγαλυτερη λυτρωση για οτι εγινε. 9/10 A Discovery of Witches[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt2177461/?ref_=fn_al_tt_1 Καλη σειρα φαντασιας με μαγισσες βρικολακες δαιμονες αρκετα ηπιων τονων που βλεπετε πολυ ευκολα. Αρκετα εισαγωγικη η πρωτη σεζον οποτε αναμενουμε τα καλυτερα να ερθουν. Το ζευγαρακι δενει πολυ ομορφα. 7.5/10 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Arkin είπε Daredevil Ακυρώθηκε όμως σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Fabricated είπε Ακυρώθηκε όμως σωστά; Στο Netflix ναι λογικά θα συνεχίσει στην Disney ελπίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Arkin είπε Στο Netflix ναι λογικά θα συνεχίσει στην Disney ελπίζω. Δεν προκύπτει από κάπου αυτό δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Grace and Frankie: Season 5 από τις 18/1 στο Netflix... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler καλο soundtrack στο πιλοτο του deadly class, καλο κονσεπτ, δεν ειναι ενοχλητικος ο πρωταγωνιστης(γενικα καλο το καστ και συνηθως μισω τους εφηβοηθοποιους), να δουμε αν εχουν καμια ιδεα για το τι θελουν να δειξουν... τιμιο και το black monday Spoiler Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Castle Rock[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt6548228/?ref_=nv_sr_1 Πολυ καλη σειρα με τρομερη ατμοσφαιρα και πολυ μυστηριο που αν και αργα ξεδιαλυνετε οσο καλυτερα μπορει προς το τελος. Το 7 και 9 επεισοδιο ειναι αρκετα μπερδεμενα. Το τελος θα μπορουσε να ειναι καλυτερο αλλα δεν με χαλασε μιας και περιμενω πως και πως την δευτερη σεζον. Αν τελειωνε αλλιως δεν θα χρειαζονταν και αλλη σεζον. Απο σκηνοθεσια soundtrack ολα σε πολυ υψηλο επιπεδο. Μαζι με sharp objects απο τις καλυτερες σειρες του καλοκαιριου 2018. 8.5/10 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά πως σας φαίνεται το You, σειρά του Netflix; εμένα μου έχουν αρέσει πολύ τα 4 πρώτα επεισόδια που έχω δει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Παιδιά πως σας φαίνεται το You, σειρά του Netflix; εμένα μου έχουν αρέσει πολύ τα 4 πρώτα επεισόδια που έχω δει! Για πες λιγο υποθεση... Το εχω τσεκαρει αλλα δν εχω μπει καν σε διαδικασια να δω τρειλερ κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, CaptainChris είπε Παιδιά πως σας φαίνεται το You, σειρά του Netflix; εμένα μου έχουν αρέσει πολύ τα 4 πρώτα επεισόδια που έχω δει! Είδα το 1ο μόνο, αρκετά ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Εγώ έφτασα 5ο. Δεν με τρελαίνει. Το βλέπω απλά για να το δω... ξεκινάει με τον τύπο να θέλει να κάνει δική του την κοπέλα. Και συνεχίζει έτσι 😂 τίποτα άλλο. Θα ήθελα παράλληλες ιστορίες,περισσότερη ένταση, λίγο πιο ρεαλιστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Fabricated είπε ξεκινάει με τον τύπο να θέλει να κάνει δική του την κοπέλα Ευφημισμος για stalker? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, speedy23 είπε Ευφημισμος για stalker? Είναι stalker ψυχοπαθής και δολοφόνος αλλά δεν αλλάζει οτι θέλει να κάνει δική του μια κοπέλα 🤣 Όπως είπα ξεκινάει Έτσι.. Και στη συνέχεια βλέπουμε αυτά που είπες εσύ και εγώ. Χωρίς ενδιαφέρον δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) The Sinner[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt6048596/?ref_=nv_sr_1 Απλα σειραρα. Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελος. Πολυ ιδιαιτερο σεναριο το οποιο ξετυλίγεται οσο πιο αριστοτεχνικα γινεται και με τα flashback και με 2 φοβερους πρωταγωνιστες που ειναι σαν να το ζουν χωρις να αφηνει κανενα κενο μεχρι το τελος. Μπραβο. Απλα δειτε την. Ξεκιναω αυριο τη δευτερη σεζον ελπιζω να ειναι το ιδιο εξαιρετικη. 9/10 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα