najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε https://www.imdb.com/title/tt7493974/ Καταπληκτικό πολιτικό θρίλερ από Μεγάλη Βρετανία στο netflix. Οι Άγγλοι ξέρουν να κάνουν τηλεόραση. 8,5/10 Ειχα δει το πρωτο και δε με ενθουσιασε, περα απο τον Robb Stark haha, αξιζει δηλαδη η προβολη? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ειχα δει το πρωτο και δε με ενθουσιασε, περα απο τον Robb Stark haha, αξιζει δηλαδη η προβολη? Δες το, είναι καλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλο αλλα όχι καταπληκτικό .Εχει αρκετα κενά δηλαδη η ιστορία χωρίς να το χαλάνε ιδιαίτερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, totalius είπε Καλο αλλα όχι καταπληκτικό .Εχει αρκετα κενά δηλαδη η ιστορία χωρίς να το χαλάνε ιδιαίτερα . Εσυ παντου κενα βρισκεις, ελεος μιλαμε φιλτατε totalius, στο GoT τα δικαιολογεις ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μπα ούτε στο GoT τα δικαιολογώ αλλά δεν είναι τέτοια που να χαλάνε τη συνολική εμπειρία . Όπως και στον Bodyguard ισχύει το ίδιο . Κ εσυ βέβαια για όλες τις σειρές έχεις να πεις ότι βλέπονται ενώ πολλές είναι εντελώς χάσιμο χρόνου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μια χαρά είναι το Bοdyguard αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Έχετε υπόψη σας καμιά άλλη καλή σειρά από Netflix; (Έχω δει το Haunting of the Hill House, Mindhunter, You, Perfume, Tabula Rasa, Bloodline, Ozark, Stranger Things, Casa de Papel, 13 Reasons Why) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 46 λεπτά πριν, john1987 είπε Μια χαρά είναι το Bοdyguard αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Έχετε υπόψη σας καμιά άλλη καλή σειρά από Netflix; (Έχω δει το Haunting of the Hill House, Mindhunter, You, Perfume, Tabula Rasa, Bloodline, Ozark, Stranger Things, Casa de Papel, 13 Reasons Why) Τι ειδος ψαχνεις, imho δες το Kingdom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δεν έχω πρόβλημα όσον αφορά στο είδος αρκεί να μην είναι Fantasy ή με Super Heroes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Για τους ΄΄ψαγμένους΄΄ να ενημερώσω ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα η 4η σεζόν του πάρα πολύ καλού Gomorra 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Υπάρχει τίποτα να δω στυλ Banshee? βυζιά ξύλο κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, johnyboy είπε Υπάρχει τίποτα να δω στυλ Banshee? βυζιά ξύλο κλπ. Μου έλειψε το Banshee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Μου έλειψε το Banshee. απο τις αγαπημένες σειρές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Μου έλειψε το Banshee. Μονο Banshee. Η μια καλυτερη απο την αλλη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, john1987 είπε Μια χαρά είναι το Bοdyguard αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Έχετε υπόψη σας καμιά άλλη καλή σειρά από Netflix; (Έχω δει το Haunting of the Hill House, Mindhunter, You, Perfume, Tabula Rasa, Bloodline, Ozark, Stranger Things, Casa de Papel, 13 Reasons Why) Dirty John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 The Act είδε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα