Προς το περιεχόμενο

EVGA EU STORE - Featured Bundles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπωσιακές εκπτώσεις και με +2 χρόνια σε όλες τις εγγυήσεις των τροφοδοτικών: 

Μερικές ενδεικτικές ευκαιρίες: 

• EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING + EVGA SuperNOVA 650 G3 Power Supply (EU Cable) + EVGA PowerLink  - 327,12€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 
  • EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW2 GAMING + EVGA SuperNOVA 750 G3 Power Supply (EU Cable) + EVGA PowerLink - 522,13€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 
  • https://eu.evga.com/products/featured-bundles.aspx

Σε περίπτωση που κάποιος βοηθηθεί μέσω του τόπικ να τσιμπήσει κάποια από τις κάρτες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω κωδικό στο πεδίο "Affiliate Code" οταν θα δηλώσει το προϊόν του στην EVGA ως ευχαριστώ :) 

My EVGA Affiliate Code:  SLXMJ8L875

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 3
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως εχει καποια πακετα που λενε αν και τα μεταφορικα ειναι λιγο τσιμπημενα.. εγώ πάντως που είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικών αν κάποιος ενδιαφέρεται για τροφοδοτικό ίσως μπορούμε να τα βρούμε να παραγγείλουμε μαζί.

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Οντως εχει καποια πακετα που λενε αν και τα μεταφορικα ειναι λιγο τσιμπημενα.. εγώ πάντως που είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικών αν κάποιος ενδιαφέρεται για τροφοδοτικό ίσως μπορούμε να τα βρούμε να παραγγείλουμε μαζί.

16 ευρώ έχει καλά είναι

• Sad 1
Δημοσ.

Ωραίες προσφορές και εγώ είμαι στην έρευνα αγοράς για καρτούλας , περιμένω όμως να βγει η καινούργια γενιά και σε 2 3 μήνες θα έχουμε σίγουρα καλύτερες ευκαιρίες

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, darksoul93 είπε

Εε είκοσι μου βγάζει εμένα.. τέλος πάντων μικρή διαφορά

Οι τιμές που ποστάρω εχουν τα παντα μεσα, 20€ ειναι τα μεταφορικά πραγματι αλλα ερχεται και απο Ολλανδία 

• Thanks 1
Δημοσ.

Επειδη αγορασα το bundle με την 1080ti+750ρι τροφοδοτικο,ειναι αρκετα μεγαλο και βαρυ το δεμα παιδια.

Και οπως αναφερθηκε τα μεταφορικα εχουν και το τροφοδοτικο και ερχονται απο Ολλανδια,αρα γιαυτο και βγαινουν τοσο.

Δειτε και απο Amazon πχ ποσα ειναι τα μεταφορικα σε αντιστοιχες αγορες.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

δηλαδή η 1070ti σου βγαίνει στα 330€ 

sweet Christmas !

Αν κρατησεις το τροφοδοτικο ναι,γιατι στις αγγελιες συνηθως παιζει στα 100ευρω πανω κατω(λογω του οτι τοσο βρισκεις και τα αντιστοιχα απο corsair rmx και seasonic focus).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν κρατησεις το τροφοδοτικο ναι,γιατι στις αγγελιες συνηθως παιζει στα 100ευρω πανω κατω(λογω του οτι τοσο βρισκεις και τα αντιστοιχα απο corsair rmx και seasonic focus).

γενικά είμαι στην αναζήτηση για νέο gaming build προς το τέλος τού χρόνου και το σκεφτούμε ίσως δω πάλι σε κάνα 2-3μηνο το θα βγει στα 350- + σε gpu 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

γενικά είμαι στην αναζήτηση για νέο gaming build προς το τέλος τού χρόνου και το σκεφτούμε ίσως δω πάλι σε κάνα 2-3μηνο το θα βγει στα 350- + σε gpu 

Δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο στα χρηματα αυτα(βεβαια δεν ξερω και τι οθονη εχεις).

350ευρω δεν βρισκεις καν τιποτα απο vega 56.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...