Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,θέλω τη βοήθεια σας. Έχω ένα κινητό με χωρητικότητα 16gb οπως και μια micro sd 2gb.Εδω και αρκετό καιρό μου εμφανίζεται το μηνυμα ότι δεν έχω χώρο παρολο που είχα περίπου 800mb ελεύθερα στη συσκευή και άλλα 500mb στην sd.Πρόσφατα μετέφερα δεδομένα από τη συσκευή στην sd και η sd πλέον γέμισε αφήνοντας μου 1gb ελεύθερο στη συσκευή.Σε διάστημα 1 εβδομάδας η συσκευή γέμισε ξανά χωρίς να κατεβάσω κάτι συν ότι διαγράφω κάθε μέρα τα cache δεδομενα.Υπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να αγοράσω μια μεγαλύτερη sd?

Screenshot_20180910-180756.png

Δημοσ.

Το κινητό πάντα γεμίζει λόγο λειτουργικού που τρέχει στο παρασκήνιο.

Τώρα σε μια sd 2gb τη να βάλεις?

Ήδη όταν παίρνεις μια κάρτα δεν έχει την πραγματική χωρητικότητα οπότε πάλι σχετικά μείον είσαι.

Γιατί δεν παίρνεις μια 32αρα να είσαι άνετα.

Για ποιο κινητό μιλάμε?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το κινητό πάντα γεμίζει λόγο λειτουργικού που τρέχει στο παρασκήνιο.

Τώρα σε μια sd 2gb τη να βάλεις?

Ήδη όταν παίρνεις μια κάρτα δεν έχει την πραγματική χωρητικότητα οπότε πάλι σχετικά μείον είσαι.

Γιατί δεν παίρνεις μια 32αρα να είσαι άνετα.

Για ποιο κινητό μιλάμε?

Έχω το samsung galaxy a5 2016

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, geopats11 είπε

Γεια σας παιδιά,θέλω τη βοήθεια σας. Έχω ένα κινητό με χωρητικότητα 16gb οπως και μια micro sd 2gb.Εδω και αρκετό καιρό μου εμφανίζεται το μηνυμα ότι δεν έχω χώρο παρολο που είχα περίπου 800mb ελεύθερα στη συσκευή και άλλα 500mb στην sd.Πρόσφατα μετέφερα δεδομένα από τη συσκευή στην sd και η sd πλέον γέμισε αφήνοντας μου 1gb ελεύθερο στη συσκευή.Σε διάστημα 1 εβδομάδας η συσκευή γέμισε ξανά χωρίς να κατεβάσω κάτι συν ότι διαγράφω κάθε μέρα τα cache δεδομενα.Υπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να αγοράσω μια μεγαλύτερη sd?

Screenshot_20180910-180756.png

Unnecessary data 8.08GB.

Γιατι δεν τα διαγράφεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...