kleo1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 έχω μια απορία σχετικά με τις wireless συσκευές στα 5GHz. Βρέθηκε τυχαία στα χέρια μου μια εξωτερική κεραία στα 5GHZ, τη δοκιμάζω κι ενώ υπάρχουν τόσα δίκτυα στην περιοχή (20+) δε βρήκε ούτε 1. Λογικό επειδή όλα είναι στα 2,4GHz. Οπότε ρωτάω τώρα εγώ, τι ρόλο βαράνε αυτές οι κεραίες στα 5GHz αφού πρακτικά είναι άχρηστες με την έννοια ότι τα routers στα 5 GHz είναι απειροελάχιστα. Και γενικά θα ήθελα πληροφορίες πάνω σε αυτό. Αναμένεται στο μέλλον να αντικατασταθούν οι 2,4 με τις 5; Αξίζει η αγορά router στα 5GHz? Βλέπω ότι μόνο ακριβά router δουλεύουν στα 5GHz
isay Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το 5ghz υπάρχει για να εξυπηρετεί κάποιες αναγκες και να δινει κατα περιπτωση λυσεις. Αν εσυ δεν εχεις συσκευές που δουλευουν στα 5Ghz, δεν εχεις router με 5Ghz και δεν εχεις αναγκες που να σε κατευθύνουν σε χρήση 5GHz, εσενα σου ειναι αχρηστο, αλλά δεν ισχυει για ολους. Το ερώτημα σου ειναι αντιστοιχο του παρακάτω (για να καταλαβεις την αναλογια) "Στο χωρίο μου δεν υπάρχουν αυτοκινητα με υγραεριο, ουτε βενζιναδικα με υγραέριο, μηπως ειναι πρακτικά άχρηστο το υγραέριο στα αυτοκινητα; Στο μελλον ολα τα αυτοκινητα θα εχουν υγραέριο; " 1
filip123go Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Για δοκίμασε να κάνεις stream game από pc σε κινητό η τάμπλετ με 2.4GHz .. Είναι απλά unplayable. Αντίθετα με τα 5GHz μια χαρά παίζεις (στο ίδιο δίκτυο πάντα). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα