g.k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν αγοράστηκαν τα windows 7 όμως στην αδεια χρήσης του λογισμικού ΔΕΝ αναφέρει πουθενά οτι κάποια στιγμή θα πληρώνεις συνδρομή για να το χρησιμοποιείς εστω και μετά απο 7 η 17 χρονια φυσικά υπάρχει το end of life... !!! Καποια περίοδο " έτρεχε " δωρέαν η αναβάθμιση απο win7 σε win10 πάει αυτο περίπατο πια ;. Πιο θεμιτό είναι να αναφέρει η MICROSOFT οτι σου δίνει δυνατότητα αναβάθμισης με ενα εφάπαξ κόστος την ν'έα εκδοση και τέλος. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ WINDOWS 10; Οπότε Ubuntu desktop και ξερό ψωμί και οχι όλα Plug & play....με συνδρομές.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vapon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Το γερμανικό δημόσιο έχει linux εδώ και 8 χρόνια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, vapon είπε Το γερμανικό δημόσιο έχει linux εδώ και 8 χρόνια!! https://www.theregister.co.uk/2018/07/27/lower_saxony_to_dump_linux/ https://www.techrepublic.com/article/end-of-an-open-source-era-linux-pioneer-munich-confirms-switch-to-windows-10/ 1 ώρα πριν, g.k είπε Οταν αγοράστηκαν τα windows 7 όμως στην αδεια χρήσης του λογισμικού ΔΕΝ αναφέρει πουθενά οτι κάποια στιγμή θα πληρώνεις συνδρομή για να το χρησιμοποιείς εστω και μετά απο 7 η 17 χρονια φυσικά υπάρχει το end of life... !!! Καποια περίοδο " έτρεχε " δωρέαν η αναβάθμιση απο win7 σε win10 πάει αυτο περίπατο πια ;. Πιο θεμιτό είναι να αναφέρει η MICROSOFT οτι σου δίνει δυνατότητα αναβάθμισης με ενα εφάπαξ κόστος την ν'έα εκδοση και τέλος. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ WINDOWS 10; Οπότε Ubuntu desktop και ξερό ψωμί και οχι όλα Plug & play....με συνδρομές.! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπετε με τόσο λάθος τρόπο. Είχες το end of life από τότε που το αγόρασες. Ήξερες ότι θα τελειώσει το support. Ακόμη και αν δεν το είχες διαβάσει, ήξερες ότι θα συμβεί. Αυτό ήταν στα 11 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν. Τώρα σου ΔΙΝΕΙ κάτι παραπάνω. Αντί να σου πει τέρμα, σου λέει αν είσαι επιχείρηση μπορώ να συνεχίσω να σου δίνω updates με πληρωμή. Δηλαδή από τις υποχρεώσεις τις δεν αφαίρεσε ΤΙΠΟΤΑ. Πως αυτό είναι χειρότερο; Εσένα εξάλλου δεν σε επηρεάζει γιατί δεν είσαι επιχείρηση. Μετά, όπως λες είχε περίοδο δωρεάν αναβάθμισης. Την έκανες; Αν δεν την έκανες τι σου φταίει αν "πήγε περίπατο"; Αν και πάντως ακόμη υπάρχει παραθυράκι αν το ψάξεις στο google. Αναφορά σε κείμενο Πιο θεμιτό είναι να αναφέρει η MICROSOFT οτι σου δίνει δυνατότητα αναβάθμισης με ενα εφάπαξ κόστος την ν'έα εκδοση και τέλος. Αυτό δεν σου λέει; Αγόρασε τα windows 10 εφάπαξ και τέλος. 10-15 ευρώ έχει νόμιμο κλειδί. Και επίσης κανείς δεν είπε για συνδρομή στα 10. Αυτό που έχει πει είναι για remote support σε επιχειρήσεις με windows 10 με συνδρομή. Κάτσε με το ubuntu και ψάχνε software, αφού βλέπεις παντού φαντάσματα.... ΥΓ. Έχεις windows 7 original ή έχεις ubuntu και απλά έγραψες για να γκρινιάξεις; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Retromaniac 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 @g.k Έτσι πέστα κανονικά πρέπει να σου παραδίδει τους όρους σκαλισμενους σε πέτρα, να ξέρουμε τι παίρνουμε και να μη μπορεί να τους αλλάξει μετά. LiMux και ξερό ψωμί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Και επίσης κανείς δεν είπε για συνδρομή στα 10. Αυτό που έχει πει είναι για remote support σε επιχειρήσεις με windows 10 με συνδρομή 18 λεπτά πριν, Retromaniac είπε https://www.theregister.co.uk/2018/07/27/lower_saxony_to_dump_linux/ https://www.techrepublic.com/article/end-of-an-open-source-era-linux-pioneer-munich-confirms-switch-to-windows-10/ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπετε με τόσο λάθος τρόπο. Είχες το end of life από τότε που το αγόρασες. Ήξερες ότι θα τελειώσει το support. Ακόμη και αν δεν το είχες διαβάσει, ήξερες ότι θα συμβεί. Αυτό ήταν στα 11 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν. Τώρα σου ΔΙΝΕΙ κάτι παραπάνω. Αντί να σου πει τέρμα, σου λέει αν είσαι επιχείρηση μπορώ να συνεχίσω να σου δίνω updates με πληρωμή. Δηλαδή από τις υποχρεώσεις τις δεν αφαίρεσε ΤΙΠΟΤΑ. Πως αυτό είναι χειρότερο; Εσένα εξάλλου δεν σε επηρεάζει γιατί δεν είσαι επιχείρηση. Μετά, όπως λες είχε περίοδο δωρεάν αναβάθμισης. Την έκανες; Αν δεν την έκανες τι σου φταίει αν "πήγε περίπατο"; Αν και πάντως ακόμη υπάρχει παραθυράκι αν το ψάξεις στο google. Αυτό δεν σου λέει; Αγόρασε τα windows 10 εφάπαξ και τέλος. 10-15 ευρώ έχει νόμιμο κλειδί. Και επίσης κανείς δεν είπε για συνδρομή στα 10. Αυτό που έχει πει είναι για remote support σε επιχειρήσεις με windows 10 με συνδρομή. Κάτσε με το ubuntu και ψάχνε software, αφού βλέπεις παντού φαντάσματα.... ΥΓ. Έχεις windows 7 original ή έχεις ubuntu και απλά έγραψες για να γκρινιάξεις; Και επίσης κανείς δεν είπε για συνδρομή στα 10. Αυτό που έχει πει είναι για remote support σε επιχειρήσεις με windows 10 με συνδρομή 19 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Και επίσης κανείς δεν είπε για συνδρομή στα 10. Αυτό που έχει πει είναι για remote support σε επιχειρήσεις με windows 10 με συνδρομή. Το τυρί το είδατε.... την φάκα... κανείς ; ετσι ηταν και τα 7.. αλλα πάρε μια συνδρομή τώρα.. ναι εχω original ναι μιλάω για 217 εγκατάστασεις.. ποιος τα πληρώνει τώρα..; Χώρια το end of life σε XP 217client πριν απο 6 χρόνια πριν πάλι φτου και απο την αρχή.. σε 7 και μετα σε 10... δεν γκρινιάζω απλά εγώ είμαι αυτός που πληρώνει Ψάχτε λίγο την κοινότητα του ανοικτού κώδικα και φύγετε απο τα καλούπια του plug and pay! Αμα γίνουμε πιό πολλοί χρήστες σε ανοικτό κώδικα θα εχουμε και πιό καλή υποστήριξη. Kernel Linux και κάνουμε τα πάντα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, g.k είπε Και επίσης κανείς δεν είπε για συνδρομή στα 10. Αυτό που έχει πει είναι για remote support σε επιχειρήσεις με windows 10 με συνδρομή Το τυρί το είδατε.... την φάκα... κανείς ; ετσι ηταν και τα 7.. αλλα πάρε μια συνδρομή τώρα.. ναι εχω original ναι μιλάω για 217 εγκατάστασεις.. ποιος τα πληρώνει τώρα..; Χώρια το end of life σε XP 217client πριν απο 6 χρόνια πριν πάλι φτου και απο την αρχή.. σε 7 και μετα σε 10... δεν γκρινιάζω απλά εγώ είμαι αυτός που πληρώνει Ψάχτε λίγο την κοινότητα του ανοικτού κώδικα και φύγετε απο τα καλούπια του plug and pay! Αμα γίνουμε πιό πολλοί χρήστες σε ανοικτό κώδικα θα εχουμε και πιό καλή υποστήριξη. Kernel Linux και κάνουμε τα πάντα.! Δεν βγάζω νόημα τι λες, αλλά δεν ξέρω και αν κατάλαβες τι σου είπα... Ήξερες ή δεν ήξερες το EOL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Δεν βγάζω νόημα τι λες, αλλά δεν ξέρω και αν κατάλαβες τι σου είπα... Ήξερες ή δεν ήξερες το EOL; Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.. Εσυ ξέρεις το EOL στα 10; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, g.k είπε Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.. Ναι είναι αργά πια Μόλις τώρα, g.k είπε Εσυ ξέρεις το EOL στα 10; http://lmgtfy.com/?q=windows+10+eol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ναι είναι αργά πια Ποτέ δεν είναι αργά σε καφενείο κάπου στην μεσσήνη που ήμουν διακοπές εκανα μάθημα σε 70+ αρηδες πως να βλέπουν τον καιρό για τα χωράφια τους στο tabletaki τους.. Πλάκα κάνω φίλε μου 😉 Λοιπόν δες ενα capture και κατάλαβε οτι κάθε 3 και λίγο θέλουν κάτι με τα EOL τους ολοι αυτοι που το εχουν κάνει μονοπώλιο με το να διαλέγουμε λειτουργικά κονσέρβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, g.k είπε Ποτέ δεν είναι αργά σε καφενείο κάπου στην μεσσήνη που ήμουν διακοπές εκανα μάθημα σε 70+ αρηδες πως να βλέπουν τον καιρό για τα χωράφια τους στο tabletaki τους.. Πλάκα κάνω φίλε μου 😉 Λοιπόν δες ενα capture και κατάλαβε οτι κάθε 3 και λίγο θέλουν κάτι με τα EOL τους ολοι αυτοι που το εχουν κάνει μονοπώλιο με το να διαλέγουμε λειτουργικά κονσέρβα. Φίλε μου σου δίνει 2 χρόνια για το κάθε update. Σε αντίθεση από τα 7 που απλά πήραν service pack, τα windows 10 έρχονται σαν service, οπότε το κάθε update το υποστηρίζει για 2 χρόνια. Λογικό για ένα λειτουργικό που έρχεται σαν service. Πρόσεξε το update υποστηρίζει για 2 χρόνια. Όχι το λειτουργικό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν υποστήριζε το κάθε update για 10 χρόνια, θα είχε 20 διαφορετικές εκδόσεις windows 10 στο τέλος να υποστηρίξει... Γιατί αν δεν σας δώσουν μασημένη τροφή βγάζετε συνέχεια λάθος συμπεράσματα; Το τώρα είναι αργά πήγαινε σε σένα που είπες ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν νομίζεις ότι μπορείς καμία αντίρρηση. Εγώ είμαι και εκπαιδευτικός και θα χαρώ να σε βοηθήσω Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από Retromaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/9/2018 στις 3:43 ΜΜ, greg4 είπε Πριν ξεκινήσει όλο το hate κατά της MS. Τα windows 7 κυκλοφόρησαν το 2009. Το 2020 θα έχουν περάσει 11 χρόνια. Όποιος θεωρεί ότι για ένα προϊόν 11 ετών θα πρέπει να σου παρέχει δωρεάν support τον βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικό. Εσύ τι Windows έχεις στο/στα pc σου είπαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Νυσταγμένος είπε Εσύ τι Windows έχεις στο/στα pc σου είπαμε? Τι σημασία έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 @g.k Δε σου τα κλείνει πάντως τα 7 ,ούτε τα XP μπορείς να τα κρατήσεις 30 χρόνια αν θέλεις. Support δε θα έχεις όπως ΑΚΡΙΒΏΣ σε ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ που χρησιμοποιείς μετά από 6-7 χρόνια, όχι μια δεκαετία όπως τώρα. Εκτός αν θέλεις να μας δείξεις ένα παράδειγμα Software που είναι του 2009 και μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να πάρεις κάποιο PATCH ---ΟΧΙ UPDATE ----- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φίλε μου σου δίνει 2 χρόνια για το κάθε update. Σε αντίθεση από τα 7 που απλά πήραν service pack, τα windows 10 έρχονται σαν service, οπότε το κάθε update το υποστηρίζει για 2 χρόνια. Λογικό για ένα λειτουργικό που έρχεται σαν service. Πρόσεξε το update υποστηρίζει για 2 χρόνια. Όχι το λειτουργικό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά. Το τώρα είναι αργά πήγαινε σε σένα που είπες ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν νομίζεις ότι μπορείς καμία αντίρρηση. Εγώ είμαι και εκπαιδευτικός και θα χαρώ να σε βοηθήσω Τελικά,,... ολοι μας χρειαζόμαστε μια βοήθεια.. γενικά....😉 Τώρα στο προκείμενο θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια με τα ΕΟΛ τους και ασε με να εχω επιφυλάξεις με τα build τους και της συνδρομές τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, g.k είπε Τελικά,,... ολοι μας χρειαζόμαστε μια βοήθεια.. γενικά....😉 Τώρα στο προκείμενο θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια με τα ΕΟΛ τους και ασε με να εχω επιφυλάξεις με τα build τους και της συνδρομές τους.. Δεν έχεις επιφυλάξεις. Μπαίνετε μέσα και αναθεματίζετε (χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί το κάνουν πολλοί). Μετά όταν "στριμώχνεστε" το γυρίζετε σε επιφυλάξεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα