Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, marios28 είπε Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Ακόμη και το ότι η MS (όπως γράφεις) δουλεύει τα WCOS, το Polaris και την Andromeda για να πείσει τους χρήστες να αφήσουν τα Windows 7.. Ή ότι θέλει να φτιάξει το λειτουργικό για να συνεργάζεται με κινητές συσκευές. Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφεις. Για τον απλούστατο λόγο... Είσαι ελλιπώς ενημερωμένος. Άλλη φορά θα σου εξηγήσω. Μάριε τσάμπα παιδευόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoiskarl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Istros είπε Το ότι είμαι κάτοχος windows δεν σημαίνει ότι τα βλέπω όλα ρόδινα γιατί πολυ απλά δεν είναι.Εγω μιλάω γενικά κι εσύ το εξειδικευεις στο επαγγελματικό κομμάτι. Απλά σου παραθέτω σχόλιο μέλους σε άλλο topic "Εγώ εργάζομαι σε επιχείρηση που χρησιμοποιεί ακόμα XP (επειδή υπάρχει ασυμβατότητα σε εγκατεστημένα προγράμματα με τις νεότερες εκδόσεις), τα οποία όμως είναι ΠΛΗΡΩΣ ενημερωμένα και δεν έχουν ούτε μία blue screen μέσα στα δύο χρόνια που είμαι εκεί. " Τι έχεις να του προτείνεις? μιλάω επί του θέματος.που είναι security update για επιχειρήσεις επί πληρωμή μετά το πέρας του χρόνου υποστήριξης.επειδή βαριέμαι σε κάθε απάντηση να κοιτάω αυτά που γράφεις και να μην βρίσκω καμία σχέση με αυτά που γράφω και να δω πως μπορώ να σου απαντήσω θα σε καληνυχτίσω.Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι δεν φταίει η μσ πουθενά.Θα μπορούσε να σου πει σταματάω την υποστήριξη και να πάρει λεφτά από τις νέες άδειες.Τέλος θα ήθελα να μου πεις το πρόγραμμα αυτό που έχει ασυμβατότητα για δική μου πληροφόρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μάριε τσάμπα παιδευόμαστε. 1 λεπτό πριν, marios28 είπε Το κατάλαβα. παιδιά πάρτε όλοι linux να μην τσακωνόμαστε για την ms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, georgepppo είπε παιδιά πάρτε όλοι linux να μην τσακωνόμαστε για την ms Αυτός είναι σαν την Παπακώστα. Και msdos βάζω για να γλιτώσω από δαυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, marios28 είπε Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Ακόμη και το ότι η MS (όπως γράφεις) δουλεύει τα WCOS, το Polaris και την Andromeda για να πείσει τους χρήστες να αφήσουν τα Windows 7.. Ή ότι θέλει να φτιάξει το λειτουργικό για να συνεργάζεται με κινητές συσκευές. Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφεις. Για τον απλούστατο λόγο... Είσαι ελλιπώς ενημερωμένος. Άλλη φορά θα σου εξηγήσω. Δεν είπα για να αφήσουν τα 7,οι ίδιοι το ανακοινωσαν ότι μετα τα 10 δεν θα υπάρξει συνέχεια των windows.Τα windows δεν συνάδουν με τις νέες τεχνολογίες και αυτό φάνηκε στα windows mobile ολόκληρη Nokia αγόρασε και δε μπόρεσε να τα στηρίξει.Τα windows μόνο στα desktop υπάρχουν σήμερα. Μετά τα 10 τι θα έχεις?Η θα έχεις τα 10 με ενημερώσεις για τα επόμενα 100 χρονια?επί πληρωμή?Αυτό εννοούσαν όταν είπαν ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια τον windows?Ότι θα έχουμε τα 10 εις τον αιώνα τον απαντα?Η θα βγάλουν κατι άλλο? Εδώ δεν ξέρουν οι ίδιοι στην Microsoft πως να είμαι σωστά ενημερωμένος?Οτι διαβάζω και γω στο ίντερνετ.Εσυ που ξερεις πεστο και σε μας,για να ξέρουμε τι να περιμενούμε στο μελλον. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Κοίτα υπάρχει πάντα το virtual machine να τρέξεις οποίο λειτουργικό θες για να κάνεις ότι θες.Ομως τα 10ρια ναι είναι τα πιο σταθερά μέχρι τώρα ακόμα και από τα 7.Οποτε μπορείς να έχεις τα 10 ως βασικό os και να τρέχεις ότι θες με ένα VM.Πλεον ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν εταιρία και έχουν τόσο παλιά pc που να είναι με 1gb ram και να μην σηκώνουν τα φρέσκα παράθυρα....Μια σοβαρή εταιρία ακολουθεί αν και όχι τόσο στενά την τεχνολογία.Για μένα όλες οι εταιρείες πρέπει να έχουν πλατφόρμα τουλάχιστον 775 η νεότερη με τουλάχιστον 2 GB ram.Σε τελική ανάλυση σε δώσουν οι εταιρίες ένα ποσό 300-350 ευρώ για κάθε μηχάνημα να κάνουν την δουλειά τούς.Τωρα στο θέμα των ενημερώσεων ασφάλειας ξέρει κανείς πόσες νέες απειλές κάθε μέρα δημιουργούνται?Είναι πολλές.Δεν είναι μόνο οι τρύπες των windows.Ειναι πολλά παραπάνω από αυτό.Ας είμαστε λίγο λογικοί βρε παιδιά.Και σε τελική ανάλυση δεν θα σου κλειδώσει το σύστημα.Απλα δεν θα έχεις ενημερώσεις.Οτι έγινε με τα xp/me/95 κτλπ.Αλλα ακόμα μπορείς να τα βάλεις και να κάνεις δουλειά σου.Ουτε είπε κανένας ότι η ms είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, zoiskarl είπε μιλάω επί του θέματος.που είναι security update για επιχειρήσεις επί πληρωμή μετά το πέρας του χρόνου υποστήριξης.επειδή βαριέμαι σε κάθε απάντηση να κοιτάω αυτά που γράφεις και να μην βρίσκω καμία σχέση με αυτά που γράφω και να δω πως μπορώ να σου απαντήσω θα σε καληνυχτίσω.Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι δεν φταίει η μσ πουθενά.Θα μπορούσε να σου πει σταματάω την υποστήριξη και να πάρει λεφτά από τις νέες άδειες.Τέλος θα ήθελα να μου πεις το πρόγραμμα αυτό που έχει ασυμβατότητα για δική μου πληροφόρηση Σύμφωνω μαζί σου και πιστεύω κάποια στιγμή θα το κάνει απλά δίνει παράταση σε όσους τους συμφέρει να πληρώνουν για να έχουν υποστηριξη.Οσο για το πρόγραμμα δεν το γνωριζω,διαβασε τα σχόλια στο προηγούμενο topic σχετικά με το surface pro για να ρωτήσεις απευθείας το μέλος που το ανέφερε.Σε τιμάει το ύφος στα σχόλια σου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, zoiskarl είπε μιλάω επί του θέματος.που είναι security update για επιχειρήσεις επί πληρωμή μετά το πέρας του χρόνου υποστήριξης.επειδή βαριέμαι σε κάθε απάντηση να κοιτάω αυτά που γράφεις και να μην βρίσκω καμία σχέση με αυτά που γράφω και να δω πως μπορώ να σου απαντήσω θα σε καληνυχτίσω.Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι δεν φταίει η μσ πουθενά.Θα μπορούσε να σου πει σταματάω την υποστήριξη και να πάρει λεφτά από τις νέες άδειες.Τέλος θα ήθελα να μου πεις το πρόγραμμα αυτό που έχει ασυμβατότητα για δική μου πληροφόρηση σπάνια προγράμματα δεν δουλεύουν με 10 , μόνο κάτι παλιά παιχνίδια ξέρω ότι δεν παίζουν σε 10 , απλά κάτι να έχουμε να λέμε για τα 10 ότι και καλά υπάρχουν ασυμβατότητες της τάξης του 1% δηλαδή ανύπαρκτα πράγματα ως βάση για κράξιμο. και κάτι προγράμματα απο μικρο εταιρείες για τιμολόγια που είχαν φτιαχτεί για xp και τα έχει ο μπάρμπας στο συνεργείο με 7 μέσω run with older windows version κόλπα και στα 10 δεν πιάνει σε κάποιες τονίζω ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις βρήκε βάση ο άλλος να πει για μειονέκτημα ανύπαρκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Janoss είπε Προτιμάς δηλαδή ένα πιο αργοκίνητο λειτουργικό. Άμα ήξερες τι χάνεις, δεν θα το έκανες αυτό. Δεν παίζει τόσο ρόλο το λειτουργικό αλλά ο επεξεργαστής που έχεις, επίσης δεν έχω καμιά όρεξη να τρώω δύο μέρες απ' την ζωή μου για να ξαναπεράσω όλα τα λογισμικά και τους drivers που έχω. Τα 7αρια τα έβαλα πριν 2 χρόνια, πριν είχα vista από το 2009. Αν και όταν αγοράσω νέο υπολογιστή λογικά θα έχουν νεότερο λειτουργικό, το pc που έχω τώρα είναι παλιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janoss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν παίζει τόσο ρόλο το λειτουργικό αλλά ο επεξεργαστής που έχεις, επίσης δεν έχω καμιά όρεξη να τρώω δύο μέρες απ' την ζωή μου για να ξαναπεράσω όλα τα λογισμικά και τους drivers που έχω. Τα 7αρια τα έβαλα πριν 2 χρόνια, πριν είχα vista από το 2009. Αν και όταν αγοράσω νέο υπολογιστή λογικά θα έχουν νεότερο λειτουργικό, το pc που έχω τώρα είναι παλιό. Αυτό λέω. Αν το δοκιμάσεις, θα πας σφαίρα. Είμαι παθών και σώθηκα με τα 10ρια. Παλιά τα σνόμπαρα. 3 ώρες πριν, georgetsl είπε μονο που οταν αγοραζεις αμαξι ,η εταιρεια σου λεει 1-2-5-10 ετη εγγυηση και κανεις το κουμαντο σου τι θα κανεις και τι θα παρεις .....εδω δεν σου ειπε κανεις οτι τα πηρες και μετα θα πλερωνεις συντηρηση .....σημαινει οτι και στα 10 μπορει να βγει και να πει αυριο οτι τελος....θα πληρωνεται ολοι τις αναβαθμισεις απο εδω και περα γιατι ετσι αποφασισε το ΔΣ .....οταν το ανακοινωνει επισημα για παλιο λειτουργικο ,σημαινει οτι το μελλον θα ειναι συντομα ετσι .....τεσπα ,ο καθενας εχει την αποψη του και απλα καλο ειναι να κοιταζουμε στο αμεσο μελλον ως προβλεψη τι θα συμβει , οπου ο προαγγελος αυτων ,ειναι το σημερα !!!! Δεν πληρώνεις συντήρηση. Τα σέρβις είναι, όπως θα κανες στο αμάξι. Απλά δεν τα αναλαμβάνει η επίσημη αντιπροσωπεία δωρεάν. Αυτό συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ είμαι μια χαρά προς το παρών δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μόνο w7 που ξέρεις τι έχεις και τι να κάνεις τα 10 είναι εφέ για τα λεφτά γιατί σε όσα pc έχω δει να πάνε από το update σε 10 πάνε ποίο αργά και από τον θάνατο αυθεντικά w7 να είχαν πριν με αδεία + ότι δεν βρίσκεις τίποτα το λειτουργικό δεν σε βοηθά καθόλου οπότε μένουμε w7 και linux ubuntu Που συνήθως χρησιμοποιώ και βρίσκεις λύσεις ποίο εύκολα από τα 10 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, georgetsl είπε ο πινακας αυτος δεν εχει ημερομηνια πρωτης δημοσιευσης οποτε καθε οποιος γουσταρει αλλαζει οτι θελει ......πριν 11 ετη ειχε αυτον τον πινακα αναρτημενο ??? ουτε για χαβαλε !!! τα σοβαρα αρθρα εχουν ημερομηνιες εκδοσης και οχι οτι να'ναι !!! βρες πινακα της ms πριν 11 ετη που γραφει τα ιδια και μετα τα ξαναλεμε !!! Η κατάσταση από αστεία έχει γίνει λυπηρή. Σταματήστε το ρε παιδιά, πραγματικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, RX-8 Lover_GR είπε Πραγματικά χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον, δεν ξέρω πώς σας βγάζουν τόσα προβλήματα τα 10. Εγώ που έχω και ένα low end λαπτοπ, τα updates τα περνάει απροβλημάτιστα. Ούτε επαναφορές ρυθμίσεων που κάνει σε άλλους, ούτε κάτι τραβηγμένες περιπτώσεις που άλλοι αναγκάστηκαν να κάνουν φορματ... Δόξα τω θεω όλα καλά τα κάνουν προς το παρόν... Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα. Σε desktop PC Δουλεύουν άψογα Τα θεωρώ ότι καλύτερο έχει βγάλεις η Microsoft. 5 ώρες πριν, ironjohngr είπε μόνο w7 που ξέρεις τι έχεις και τι να κάνεις τα 10 είναι εφέ για τα λεφτά γιατί σε όσα pc έχω δει να πάνε από το update σε 10 πάνε ποίο αργά και από τον θάνατο αυθεντικά w7 να είχαν πριν με αδεία + ότι δεν βρίσκεις τίποτα το λειτουργικό δεν σε βοηθά καθόλου οπότε μένουμε w7 και linux ubuntu Που συνήθως χρησιμοποιώ και βρίσκεις λύσεις ποίο εύκολα από τα 10 Φίλε μου στα 10 καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, όχι το update, αν τα βάλεις καθαρά θα δεις ότι από ταχύτητα, είναι η μέρα με την νύχτα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από kexas22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα