k.gogos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Γειά σας Παιδιά!!! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την TV (panasonic tx-50a300) μου και δεν βρίσκω λύση! Έχω κουμπώσει πάνω ένα TV Box (MI BOX 3) & αποκωδικοποιητή του COSMOTE TV. Το TV Box παίζει κανονικά (σε όλες τις εξόδους HDMI). O αποκωδικοποιητής του COSMOTE TV μου κάνει Black Flashing (μαυρίζει η οθόνη της TV για 1-2 δευτερόλεπτα) αρκετά συχνά! Έχω δοκιμάσει σε όλες τις εισόδους HDMI της TV & το πρόβλημα παραμένει σε όλες. Έχει γίνει αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή από την COSMOTE αλλά το πρόβλημα παραμένει και με τον καινούριο. Έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια και πάλι τα ίδια! Έχω ρίξει την ανάλυση του αποκωδικοποιητή από 1080p σε 1080i, 720, 576 και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει! Έβαλα τον αποκωδικοποιητή σε μια άλλη 50αρα TURBOX που έχω και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα! Έχετε να προτείνετε κάτι (χωρίς να αλλάξω την TV ε!!) άλλο να δοκιμάσω; Ευχαριστώ πολύ!!!!!
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Αν εχεις δοκιμασει καλα αλλα καλωδια και το προβλημα συνεχιζει, τοτε δε ριχνεις μια ματια αν υπαρχει καποιο ενημερωμενο firmware για την τηλεοραση σου;
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, k.gogos είπε Γειά σας Παιδιά!!! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την TV (panasonic tx-50a300) μου και δεν βρίσκω λύση! Έχω κουμπώσει πάνω ένα TV Box (MI BOX 3) & αποκωδικοποιητή του COSMOTE TV. Το TV Box παίζει κανονικά (σε όλες τις εξόδους HDMI). O αποκωδικοποιητής του COSMOTE TV μου κάνει Black Flashing (μαυρίζει η οθόνη της TV για 1-2 δευτερόλεπτα) αρκετά συχνά! Έχω δοκιμάσει σε όλες τις εισόδους HDMI της TV & το πρόβλημα παραμένει σε όλες. Έχει γίνει αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή από την COSMOTE αλλά το πρόβλημα παραμένει και με τον καινούριο. Έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια και πάλι τα ίδια! Έχω ρίξει την ανάλυση του αποκωδικοποιητή από 1080p σε 1080i, 720, 576 και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει! Έβαλα τον αποκωδικοποιητή σε μια άλλη 50αρα TURBOX που έχω και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα! Έχετε να προτείνετε κάτι (χωρίς να αλλάξω την TV ε!!) άλλο να δοκιμάσω; Ευχαριστώ πολύ!!!!! παιζεις με ARC? αν ναι κοιτα να αλλαξεις εκει το καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα