Erou21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ποσό που διαθέτουμε : 600 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τίποτα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο, ηχεία, ποντίκι?: Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Καρδίτσα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα?: Διαφορετικά καταστήματα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?: Από μένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.: Όχι
jeandoumpier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Erou21 είπε Από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά. Όλα τα κομμάτια είτε άμεσα διαθέσιμα είτε διαθέσιμα εντός 1-3 ημερών. 620€ σύνολο, στην πόρτα σου.
Erou21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πού για την άμεση απάντηση, πολύ καλό το πακέτο! Επειδή είμαι νέος στο forum, έχω βρει ένα κουτί στο γερμανικό ebay, μπορώ να το δείξω εδώ να μου πείτε την άποψη σας ή είναι αντίθετο στους κανόνες του forum?
jeandoumpier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Erou21 είπε Ευχαριστώ πού για την άμεση απάντηση, πολύ καλό το πακέτο! Επειδή είμαι νέος στο forum, έχω βρει ένα κουτί στο γερμανικό ebay, μπορώ να το δείξω εδώ να μου πείτε την άποψη σας ή είναι αντίθετο στους κανόνες του forum? Δείξ' το βρε άνθρωπε.
Erou21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι στα γερμανικά, το κόστος με τα μεταφορικά είναι 617 ευρώ. (από ότι είδα σε δεύτερο χρόνο δεν έχει σκληρό δίσκο). https://www.ebay.de/itm/192509775140?ul_noapp=true CPU Intel Core i5 8500 (6x 3GHz -4,1GHz Turbo) 6 Kerne Prozessor Lüfter Intel boxed Cooler oder leiser Markenlüfter Mainboard ASROCK H310M-DGS mit 1x PCI-Express (16x), 1x PCI-X (1fach), 1.000MBit LAN DSL Ready, 4x SATA 3, USB 3.0, Dualchannel DDR4 Sound 5.1 Channel onboard High Definition (7.1 ready) Arbeitsspeicher 8GB DDR 4 RAM 2400 Dualchannel Markenspeicher! Festplatte ohne HDD DVD-Brenner ohne DVD-Laufwerk Gehäuse Schwarzes Design-Gehäuse (siehe Foto) mit rotem LED-Lüfter und Front USB + Audio (insgesamt 8 USB-Anschlüsse) Netzteil 400W ATX Netzteil (jetzt mit neuer lärmreduzierter Revision) Grafikkarte GeForce GTX 1050Ti 4GB HDMI, DVI, DisplayPort, PCI-Express Zubehör Stromanschlusskabel, Handbuch, Treiber CDs Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Erou21
nikoslion Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 το τροφοδοτικο καταρχας φαινεται (λογω του οτι δεν δεινει μαρκα) να ειναι χαμηλης ποιοτητας,, Οποτε θα πρεπει να το αλλαξεις εκτος αν θες να ρισκαρεις να καψεις τα κομματια του υπολογιστη. Γενικα σε ετοιμους υπολογιστες οταν δεν λενε το μοντελο ή τον κατασκευαστη ενος κομματιου, σημαινει πως το κομματι αυτο ειναι κατωτερης ποιοτητας.. βεβαια μπορει να τον λειτουργεις και να μην παθει τιποτα αλλα σε μια διακοπη ρευματος να καει. (βεβαια και τα ακριβα κομματια μπορει να καουν αλλα εχω διαβασει για κινεζικα τροφοδοτικα που εχουν παρει φωτια ) αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα το παθει αναγκαια, μπορει ο υπολογιστης να σου αντεξει κανονικα πολλα χρονια
adtakhs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/9/2018 στις 5:36 ΜΜ, Erou21 είπε Είναι στα γερμανικά, το κόστος με τα μεταφορικά είναι 617 ευρώ. (από ότι είδα σε δεύτερο χρόνο δεν έχει σκληρό δίσκο). https://www.ebay.de/itm/192509775140?ul_noapp=true CPU Intel Core i5 8500 (6x 3GHz -4,1GHz Turbo) 6 Kerne Prozessor Lüfter Intel boxed Cooler oder leiser Markenlüfter Mainboard ASROCK H310M-DGS mit 1x PCI-Express (16x), 1x PCI-X (1fach), 1.000MBit LAN DSL Ready, 4x SATA 3, USB 3.0, Dualchannel DDR4 Sound 5.1 Channel onboard High Definition (7.1 ready) Arbeitsspeicher 8GB DDR 4 RAM 2400 Dualchannel Markenspeicher! Festplatte ohne HDD DVD-Brenner ohne DVD-Laufwerk Gehäuse Schwarzes Design-Gehäuse (siehe Foto) mit rotem LED-Lüfter und Front USB + Audio (insgesamt 8 USB-Anschlüsse) Netzteil 400W ATX Netzteil (jetzt mit neuer lärmreduzierter Revision) Grafikkarte GeForce GTX 1050Ti 4GB HDMI, DVI, DisplayPort, PCI-Express Zubehör Stromanschlusskabel, Handbuch, Treiber CDs Βάλε τον πιο οικονομικό 4core/8threads επεξεργαστή που θα βρεις και βάλε μεγαλύτερη κάρτα γραφικών του στιλ RX580 8GB / GTX1060 6GB Τροφοδοτικό επώνυμο στα 500+watt Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από adtakhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα