Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω δώσει τέλη Ιουλίου για δίπλωμα και ακόμα δεν έχει έρθει και με έχουν πει από τη σχολή οδηγών σε 2,5 μήνες θα έρθει δηλαδή αρχές Οκτώβρη είναι λογικό ; Επίσης, τους παίρνω τηλέφωνο στο ένα νούμερο δεν απαντάνε και στο άλλο λέει για τεχνικούς λόγους. Θεσσαλονίκη το έβγαλα ενημερωτικά. 

Δημοσ.

Δηλαδή καλά Χριστούγεννα ή καλό λάδωμα στην υπηρεσία μπας και έρθει γρήγορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonoanton είπε

Δηλαδή καλά Χριστούγεννα ή καλό λάδωμα στην υπηρεσία μπας και έρθει γρήγορα.

Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο γιατι τα βγαζει η Διεθυηση Διαβατηριων .

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Racerr είπε

κι εγω αυγουστο εδωσα και το πηρα νοεμβρη

Πριν μπει ο Αύγουστος ή μετά τον 15 Αύγουστο έδωσες ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο γιατι τα βγαζει η Διεθυηση Διαβατηριων .

Δουλευει ακομα, απλα σου στελνουν τα χαρτια πιο γρηγορα στην Διευθυνση απο το Μεταφορων απο οτι εχω καταλαβει και ουσιαστικα ειναι μια το πολυ δυο εβδομαδες αντι για 1.5 με 2 μηνες.

Φιλε anton εγω που ειχα βγαλει τωρα προσφατα μου εκανε 2 μηνες να βγει ακριβως εσυ που επεσες και σε Αυγουστο, 2.5 μηνες μου ακουγεται λογικο, υπομονη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οπότε ένα μήνα βρισίδι και υπομονή τέλεια..... 

13 λεπτά πριν, trelo_kotopoulo είπε

Δουλευει ακομα, απλα σου στελνουν τα χαρτια πιο γρηγορα στην Διευθυνση απο το Μεταφορων απο οτι εχω καταλαβει και ουσιαστικα ειναι μια το πολυ δυο εβδομαδες αντι για 1.5 με 2 μηνες.

Φιλε anton εγω που ειχα βγαλει τωρα προσφατα μου εκανε 2 μηνες να βγει ακριβως εσυ που επεσες και σε Αυγουστο, 2.5 μηνες μου ακουγεται λογικο, υπομονη.

Trelo_kotopoulo μήπως ξέρεις άμα δουλεύει η εφαρμογή εκτύπωσης ή τζάμπα μπαίνω.... Άμα θες κάνε ένα τεστ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, antonoanton είπε

Σε καταλαβαινω φιλε, το χειροτερο ειναι οτι ουτε τουλαχιστον ενα χαρτι η κατι δεν δινουν για να οδηγαμε μεχρι να βγει οπως οταν δινουν για τις ανανεωσεις (αν δεν κανω λαθος)... Ασε...

Δημοσ.

Ευτυχώς το έχω εγώ το χαρτί αλλά και πάλι δεν γλιτώνεις 

Δημοσ.

Trelo_kotopoulo μήπως ξέρεις άμα δουλεύει η εφαρμογή εκτύπωσης ή τζάμπα μπαίνω.... Άμα θες κάνε ένα τεστ 

Η εφαρμογη δουλευει φιλε μου αλλα μονο με τον αριθμο αδειας οδηγησης. Με τον αριθμο πρωτοκολλου εμενα μου εβγαζε οτι δεν εχει καταχωρηθει αιτηση εκτυπωσης ακομα και οταν ειχε βγει αλλα μπηκα μετα με τον αριθμο αδειας οδηγησης και τα εβγαζε κανονικα. Δεν ξερω αν τον εχεις τον αριθμο βεβαια, εγω δεν τον ειχα.

Δημοσ.

Δεν τον έχω ρε γαμώτο ξέρεις πως μπορώ να τον πάρω ή βγήκε και μετά το έκανες τεστ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, antonoanton είπε

Δεν τον έχω ρε γαμώτο ξέρεις πως μπορώ να τον πάρω ή βγήκε και μετά το έκανες τεστ ;

Δυστυχως βγηκε και μετα το εκανα τεστ, δεν εχω ιδεα πως μπορεις να τον βρεις, μπορει να ξερει ο δασκαλος σου η απο το μεταφορων και επικοινωνιων αν πας και ρωτησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ουσιαστικα ειναι γραμμενος ο αριθμος πανω στην αιτηση σου οποτε λογικα αν πας στο μεταφορων και επικοινωνιων και ρωτησεις και εχουν ορεξη μπορει να ψαξουν και σου πουν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάλαβα και δεν τον έχουν γραμμένο στην καρτέλα άλλο αυτό και να πω τον δάσκαλο θα με πει δεν ξέρω και πρέπει να κουβαληθώ στο Καλοχώρι με λεωφορείο άλλη μαλακία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...