Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά έχω δώσει τέλη Ιουλίου για δίπλωμα και ακόμα δεν έχει έρθει και με έχουν πει από τη σχολή οδηγών σε 2,5 μήνες θα έρθει δηλαδή αρχές Οκτώβρη είναι λογικό ; Επίσης, τους παίρνω τηλέφωνο στο ένα νούμερο δεν απαντάνε και στο άλλο λέει για τεχνικούς λόγους. Θεσσαλονίκη το έβγαλα ενημερωτικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ο Αύγουστος είναι...νεκρος οποτε υπομονή.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδή καλά Χριστούγεννα ή καλό λάδωμα στην υπηρεσία μπας και έρθει γρήγορα.
Racerr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 κι εγω αυγουστο εδωσα και το πηρα νοεμβρη
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, antonoanton είπε Δηλαδή καλά Χριστούγεννα ή καλό λάδωμα στην υπηρεσία μπας και έρθει γρήγορα. Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο γιατι τα βγαζει η Διεθυηση Διαβατηριων .
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Racerr είπε κι εγω αυγουστο εδωσα και το πηρα νοεμβρη Πριν μπει ο Αύγουστος ή μετά τον 15 Αύγουστο έδωσες ;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο γιατι τα βγαζει η Διεθυηση Διαβατηριων . Δουλευει ακομα, απλα σου στελνουν τα χαρτια πιο γρηγορα στην Διευθυνση απο το Μεταφορων απο οτι εχω καταλαβει και ουσιαστικα ειναι μια το πολυ δυο εβδομαδες αντι για 1.5 με 2 μηνες. Φιλε anton εγω που ειχα βγαλει τωρα προσφατα μου εκανε 2 μηνες να βγει ακριβως εσυ που επεσες και σε Αυγουστο, 2.5 μηνες μου ακουγεται λογικο, υπομονη. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Οπότε ένα μήνα βρισίδι και υπομονή τέλεια..... 13 λεπτά πριν, trelo_kotopoulo είπε Δουλευει ακομα, απλα σου στελνουν τα χαρτια πιο γρηγορα στην Διευθυνση απο το Μεταφορων απο οτι εχω καταλαβει και ουσιαστικα ειναι μια το πολυ δυο εβδομαδες αντι για 1.5 με 2 μηνες. Φιλε anton εγω που ειχα βγαλει τωρα προσφατα μου εκανε 2 μηνες να βγει ακριβως εσυ που επεσες και σε Αυγουστο, 2.5 μηνες μου ακουγεται λογικο, υπομονη. Trelo_kotopoulo μήπως ξέρεις άμα δουλεύει η εφαρμογή εκτύπωσης ή τζάμπα μπαίνω.... Άμα θες κάνε ένα τεστ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, antonoanton είπε Οπότε ένα μήνα βρισίδι και υπομονή τέλεια..... Σε καταλαβαινω φιλε, το χειροτερο ειναι οτι ουτε τουλαχιστον ενα χαρτι η κατι δεν δινουν για να οδηγαμε μεχρι να βγει οπως οταν δινουν για τις ανανεωσεις (αν δεν κανω λαθος)... Ασε...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευτυχώς το έχω εγώ το χαρτί αλλά και πάλι δεν γλιτώνεις
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Οπότε ένα μήνα βρισίδι και υπομονή τέλεια..... Trelo_kotopoulo μήπως ξέρεις άμα δουλεύει η εφαρμογή εκτύπωσης ή τζάμπα μπαίνω.... Άμα θες κάνε ένα τεστ Η εφαρμογη δουλευει φιλε μου αλλα μονο με τον αριθμο αδειας οδηγησης. Με τον αριθμο πρωτοκολλου εμενα μου εβγαζε οτι δεν εχει καταχωρηθει αιτηση εκτυπωσης ακομα και οταν ειχε βγει αλλα μπηκα μετα με τον αριθμο αδειας οδηγησης και τα εβγαζε κανονικα. Δεν ξερω αν τον εχεις τον αριθμο βεβαια, εγω δεν τον ειχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν τον έχω ρε γαμώτο ξέρεις πως μπορώ να τον πάρω ή βγήκε και μετά το έκανες τεστ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, antonoanton είπε Δεν τον έχω ρε γαμώτο ξέρεις πως μπορώ να τον πάρω ή βγήκε και μετά το έκανες τεστ ; Δυστυχως βγηκε και μετα το εκανα τεστ, δεν εχω ιδεα πως μπορεις να τον βρεις, μπορει να ξερει ο δασκαλος σου η απο το μεταφορων και επικοινωνιων αν πας και ρωτησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ουσιαστικα ειναι γραμμενος ο αριθμος πανω στην αιτηση σου οποτε λογικα αν πας στο μεταφορων και επικοινωνιων και ρωτησεις και εχουν ορεξη μπορει να ψαξουν και σου πουν. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Κατάλαβα και δεν τον έχουν γραμμένο στην καρτέλα άλλο αυτό και να πω τον δάσκαλο θα με πει δεν ξέρω και πρέπει να κουβαληθώ στο Καλοχώρι με λεωφορείο άλλη μαλακία
Racerr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, antonoanton είπε Πριν μπει ο Αύγουστος ή μετά τον 15 Αύγουστο έδωσες ; πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα