plds Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, γενικά είμαι άμπαλος στα του υπολογιστή ακι γι αυτό θέλω την βοήθεια σας! Το pc μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Motherboard: GA-Z68MA-D2H-B3 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z68MA-D2H-B3-rev-10#ov Επεξεργαστής: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU@ 3.30 GHz 3.60GHz RAM:8GB Κάρτα γραφικών: GTX 560 Θέλω να κάνω μι αναβάθμιση κυρίως στην κάρτα γραφικών και σκέφτομαι την GTX 1050 Ti, όμως δεν τα πάω καλά με το τι πρέπει να κουμπώνει σε τι..πχ καρτα πανω στην motherboard ή αν θα χρειαστώ και νέο επεξεργαστή! Γενικά μια άποψ θα ήθελα από όποιον μπορεί! Ευχαριστώ!!
roulis37 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σου φίλε plds. Ναι η 1050ti μπορεί να μπει με κανένα θέμα στην μητρική σου χωρίς αλλαγή σε τίποτα ούτε cpu ούτε τροφοδοτικό. Το μόνο να κοιτάξεις είναι το κουτί σου είναι κάποιο έτοιμο prebuild και θέλει μόνο χαμηλό προφίλ κάρτα η περνάει κανονική κάρτα.. Να ξέρεις η 1050τι είναι χωρίς εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος ότι περνάει είναι από την μητρική θύρα, με κάποιες σπάνιες εξετάσεις δηλαδή κάποια μοντέλα της κάρτα περνούμε ρεύμα από τροφοδοτικό. Αν θέλεις βάλε μια εικόνα την gtx που θέλεις κ θα σου πούμε περισσότερα κ μια το κουτί σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα