alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το Amazon Ισπανίας σε προσφορά πακέτου 4 yi κάμερες 1080p στα 138 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά! Ειναι προσφορά ημέρας όποτε μην το αφήνετε γι αύριο αν τις θέλετε. https://www.amazon.es/gp/product/B075XLTFNX/ Στα 62 ευρώ η μια αγορά από Ελλάδα στο φτηνότερο κατάστημα.οι 2 κοστίζουν όσο 4. https://www.skroutz.gr/s/12170367/Yi-Technology-1080p-Home-Camera.html Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89 6
non-serviam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Σε σχέση με τις Xiaomi στα 20 ευρώ (4x 20=80) του άλλου θέματος πως συγκρίνονται;
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή έχω κάμερες xiaomi, αλλά όχι αυτό το μοντέλο, θέλω να πω πως είναι σημαντικό να μπορείς να κινείς την κάμερα δεξιότερα και αριστερότερα από μια σταθερή κάμερα. Γενικά από τις xiaomi κάμερες έχω μια θετική εμπειρία.
vgeorgis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Επειδή έχω κάμερες xiaomi, αλλά όχι αυτό το μοντέλο, θέλω να πω πως είναι σημαντικό να μπορείς να κινείς την κάμερα δεξιότερα και αριστερότερα από μια σταθερή κάμερα. αρα θες μια ptz ? η καμερες αυτες ειναι 130΄ αν δεν σε καλυπτει πας σε μεγαλυτερες μοιρες
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ αυτό που θέλω το έχω, για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους λέω ότι οι 130 μοίρες σταθερά δεν είναι το καλύτερο σε σύγκριση με μια κάμερα που κινείται. Με απλά λόγια γιατί αυτός που δεν έχει κάμερες και μπορεί να ενδιαφερθεί να μην ψάχνει τι είναι το PTZ.
anivas11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Κινούμενη κάμερα προϋποθέτει χειριστή πίσω της. Όταν έχεις περισσότερες από μία κάμερες, όταν θέλεις να ορίσεις στην εικόνα περιοχές συναγερμού και ενεργοποίησης καταγραφής, τότε ΔΕΝ θέλεις κάμερα που να κινείται. Σχεδιάζεις που ακριβώς θα τις βάλεις, τι γωνία λήψης θέλεις, καδράρεις, ρυθμίζεις και δεν τις ξαναακουμπάς.
geodimis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή τελευταία σκάνε συνέχεια επιστολές για τελωνείο προφανώς δεν έχουμε κίνδυνο λόγω ΕΕ σωστά;
stavros750 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, geodimis είπε Επειδή τελευταία σκάνε συνέχεια επιστολές για τελωνείο προφανώς δεν έχουμε κίνδυνο λόγω ΕΕ σωστά; Κανένα κινδυνο
kukukali Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μεταφραση δεν κανει ο chrome στο amazon? Αλλη λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα