Προς το περιεχόμενο

[Camera]4 x Yi Home Camera 1080p 138,41€ @ YI Official Store ES (Fulfilled by Amazon)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το Amazon Ισπανίας σε προσφορά πακέτου 4 yi κάμερες 1080p στα 138 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά!

Ειναι προσφορά ημέρας όποτε μην το αφήνετε γι αύριο αν τις θέλετε.

https://www.amazon.es/gp/product/B075XLTFNX/

Στα 62 ευρώ η μια αγορά από Ελλάδα στο φτηνότερο κατάστημα.οι 2 κοστίζουν όσο 4.

https://www.skroutz.gr/s/12170367/Yi-Technology-1080p-Home-Camera.html

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 6
Δημοσ.

Επειδή έχω κάμερες xiaomi, αλλά όχι αυτό το μοντέλο, θέλω να πω πως είναι σημαντικό να μπορείς να κινείς την κάμερα δεξιότερα και αριστερότερα από μια σταθερή κάμερα. 

Γενικά από τις xiaomi κάμερες έχω μια θετική εμπειρία.  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Επειδή έχω κάμερες xiaomi, αλλά όχι αυτό το μοντέλο, θέλω να πω πως είναι σημαντικό να μπορείς να κινείς την κάμερα δεξιότερα και αριστερότερα από μια σταθερή κάμερα. 

αρα θες μια ptz ?

η καμερες αυτες ειναι 130΄  αν δεν σε καλυπτει πας σε μεγαλυτερες μοιρες 

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θέλω το έχω, για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους λέω ότι οι 130 μοίρες σταθερά δεν είναι το καλύτερο σε σύγκριση με μια κάμερα που κινείται. Με απλά λόγια γιατί αυτός που δεν έχει κάμερες και μπορεί να ενδιαφερθεί να μην ψάχνει τι είναι το PTZ.  

Δημοσ.

Κινούμενη κάμερα προϋποθέτει χειριστή πίσω της. 

Όταν έχεις περισσότερες από μία κάμερες, όταν θέλεις να ορίσεις στην εικόνα περιοχές συναγερμού και ενεργοποίησης καταγραφής, τότε ΔΕΝ θέλεις κάμερα που να κινείται.

Σχεδιάζεις που ακριβώς θα τις βάλεις, τι γωνία λήψης θέλεις, καδράρεις, ρυθμίζεις και δεν τις ξαναακουμπάς. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, geodimis είπε

Επειδή τελευταία σκάνε συνέχεια επιστολές για τελωνείο προφανώς δεν έχουμε κίνδυνο λόγω ΕΕ σωστά;

Κανένα κινδυνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...