Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, παίδες καινούργιος στο φόρουμ θα ήθελα να μάθω μια λεπτομέρεια για crossfire.

Έχω την amd sapphire r7 265 dualx καρτουλα και θα ήθελα να την κάνω crossfire.

Χρειάζομαι την ίδια, δλδ ίδια εταιρεία ίδιο μοντελο?

Ίδιο μοντελο άλλης εταιρείας? Δλδ r7 265 xfx?

Η μπορω με οποιοδήποτε μοντελο r7 2xx είτε amd είται αλλης εταιρείας?

Μυτρικη, επεξεργαστης, τροφοδοτικό είμαι πλήρεις για crossfire με καλύπτουν.

Το θέμα μου είναι τι μοντελο να σεταρω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kataxazos είπε

Καλημέρα, παίδες καινούργιος στο φόρουμ θα ήθελα να μάθω μια λεπτομέρεια για crossfire.

Έχω την amd sapphire r7 265 dualx καρτουλα και θα ήθελα να την κάνω crossfire.

Χρειάζομαι την ίδια, δλδ ίδια εταιρεία ίδιο μοντελο?

Ίδιο μοντελο άλλης εταιρείας? Δλδ r7 265 xfx?

Η μπορω με οποιοδήποτε μοντελο r7 2xx είτε amd είται αλλης εταιρείας?

Μυτρικη, επεξεργαστης, τροφοδοτικό είμαι πλήρεις για crossfire με καλύπτουν.

Το θέμα μου είναι τι μοντελο να σεταρω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δεν νομίζω να αξίζει να κάνεις CF. Ιδίως με αυτήν την κάρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει benchmark  με αυτή τη κάρτα και ηταν αρκετά καλά. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν ηταν δυο πανομοιότυπες η ίδιο τσιπσετ διαφορετική εταιρεία.

Ψάχνω και μια 4 γιγα καρτουλα αλλά λογο οικονομικών με βλέπω με CF αυτες που ψάχνω και έχω. :(

να πάω για μια used 4αρα η να πάω απευθείας σε νέα?

ευχαριστω

Επεξ/σία από Kataxazos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kataxazos είπε

Έχω δει benchmark  με αυτή τη κάρτα και ηταν αρκετά καλά. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν ηταν δυο πανομοιότυπες η ίδιο τσιπσετ διαφορετική εταιρεία.

Ψάχνω και μια 4 γιγα καρτουλα αλλά λογο οικονομικών με βλέπω με CF αυτες που ψάχνω και έχω. :(

να πάω για μια used 4αρα η να πάω απευθείας σε νέα?

ευχαριστω

φιλε για εμενα το κυριο θεμα που θα εχεις ειναι οτι εφοσον θες να επενδυσεις χρηματα ,δεν αξιζει το συγκεκριμενο κατορθωμα.Γιατι τεχνολογια cf δεν αξιοποιουν πολλα παιχνιδια,Δηλαδη αυτο που θελω να πω εν κατακλειδι ειναι οτι καλυτερα πχ να επενδυσεις σε 1 καλυτερη και σαφως ακριβοτερη καρτα παρα σε cf δυο παλαων καρτων .Τωρα εαν επιμενεις θα σου ελεγα να κοιταξεις κυριως το τροφοδοτικο σου και να δεις εαν σε καλυπτει για μια ακομη καρτα καταταλα εφοσον εισαι σε amd πλευρα δεν θες κατι επιπλεον απλως κουμπωνεις και εισαι κομπλε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

φιλε για εμενα το κυριο θεμα που θα εχεις ειναι οτι εφοσον θες να επενδυσεις χρηματα ,δεν αξιζει το συγκεκριμενο κατορθωμα.Γιατι τεχνολογια cf δεν αξιοποιουν πολλα παιχνιδια,Δηλαδη αυτο που θελω να πω εν κατακλειδι ειναι οτι καλυτερα πχ να επενδυσεις σε 1 καλυτερη και σαφως ακριβοτερη καρτα παρα σε cf δυο παλαων καρτων .Τωρα εαν επιμενεις θα σου ελεγα να κοιταξεις κυριως το τροφοδοτικο σου και να δεις εαν σε καλυπτει για μια ακομη καρτα καταταλα εφοσον εισαι σε amd πλευρα δεν θες κατι επιπλεον απλως κουμπωνεις και εισαι κομπλε.

Φιλέ jerry σε ευχαριστώ για την απάντηση.τροφοδοτικό 900 tagan έχω δεν έχει θέμα ρευματος. Για αρχή έλεγα για cf έστω και για παλιών καρτών και μελλοντικά να τσιμπισω καμια καλη καρτουλα. Τώρα το θέμα είναι δεν ξέρω αν μπορω οποία r7 2χχ η πρεπει την ίδια ακριβός. Δλδ  xfx r7 2xx μ κανει? R7 270 Sapphire κανει?.τέτοια θέματα με περιορίζουν και δεν γνωρίζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Kataxazos είπε

Φιλέ jerry σε ευχαριστώ για την απάντηση.τροφοδοτικό 900 tagan έχω δεν έχει θέμα ρευματος. Για αρχή έλεγα για cf έστω και για παλιών καρτών και μελλοντικά να τσιμπισω καμια καλη καρτουλα. Τώρα το θέμα είναι δεν ξέρω αν μπορω οποία r7 2χχ η πρεπει την ίδια ακριβός. Δλδ  xfx r7 2xx μ κανει? R7 270 Sapphire κανει?.τέτοια θέματα με περιορίζουν και δεν γνωρίζω

Στο SLI πρέπει να είναι υποχρεωτικά ίδιες πχ σειρά 1070  (όχι ίδιο brand). 

Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το Crossfire. Να έχεις στο νού σου ότι τα μισά παιχνίδια ίσως δεν το υποστηρίζουν 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kataxazos είπε

Παλιοτερα που το σκεφτομουν και εγω για την rx 480 ειδα τι πρεπει να ειναι  η ιδια ακριβως. Αλλα δεν ειμαι εντελώς  σιγουρος γιστι δεν εκανα τελικα cf. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...