Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, adtakhs είπε

Στο σκρουτζ λεει μεχρι 2667 mhz, στο σαιτ τους μεχρι 3466. Εννοει με ΧΜΡ ανοιχτο? Επισης, το B450 θα δεχεται τους καινουργιους ryzen στα επομενα 2 χρονια ή θα πρεπει να πουλησω μητρικη κ να παρω καινουργια παλι στην περιπτωση που θελω να βαλω τους 7nm?? Αν ειναι ετσι να παω απο τωρα σε Χ470 που διαβασα οτι θα τους δεχονται σιγουρα. Το θεμα μου ειναι οτι εχω μπερδευτει εντελως με τα VRM. Δε ξερω ποια εχει καλα και δε θελω να κανω παλι το ιδιο λαθος με την asus της υπογραφης μου που δεν εχει δυνατα vrm..

EDIT: Ειδα ενα βιντεο και ο τυπος ελεγε αν θα κανετε οβερκλοκ προτιμηστε την Χ470, οποτε μαλλον για εκει με κοβω. Εχει κανενας εμπειρια/ενσταση για τη συγκεκριμενη? Η carbon ομως ελεγε πως εχει καλυτερα vrm 😵

Επεξ/σία από Mikeasdf
Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα την Tomahawk μετα απο πολλες ωρες ψαξιματος, θα δειξει στην πορεια :P

Τωρα εμεινε η RAM η οποία λογικα θα ειναι η g.skill ripjaws v (3200 mhz). Το θεμα μου ειναι αν χωραει με τη ψυκτρα μου. Σε αυτο το βιντεο δειχνει να χωραει με noctua  (2:53)

άρα λογικα θα χωραει και με τη δική μου. Υπαρχει καποιο θεμα συμβατοτητας μεταξυ αυτης της μνημης και του ryzen?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...