NemeSis1990 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορει καποιος να μου δειξει στο google maps που ακριβως θα γινει το νεο γηπεδο;
NemeSis1990 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Masamune είπε Εκεί που είναι και τώρα. αφου ειπε ο τσιπρας για μια νεα περιοχη στην ανω τουμπα
Masamune Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε αφου ειπε ο τσιπρας για μια νεα περιοχη στην ανω τουμπα Δεν ξέρω τι είπε ο Τσίπρας σήμερα ή τι θα πει αύριο. Ο Πάοκ στο ποδόσφαιρο είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχει δικό του γήπεδο. Αυτό που είχα ακούσει από πέρσι είναι ότι ο Σαββίδης ήθελε να φτιάξει νέο γήπεδο, πιο σύχρονο και μεγαλύτερης χωρητικότητας και γι αυτό παρά τα πολλά λεφτά που έχει θέλει να του παραχωρηθεί δωρεάν από το κράτος μια διπλανή έκταση που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα συζητούσαν να ξεκινήσουν τις εργασίες στο Καυτατζόγλειο ώστε να ανακαινιστεί και να παίζει εκεί η ομάδα για όσο θα φτιάχνεται η νέα Τούμπα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε γιατί στην Ελλάδα όλοι έχουν μάθει στο τζάμπα.
NemeSis1990 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Masamune είπε Δεν ξέρω τι είπε ο Τσίπρας σήμερα ή τι θα πει αύριο. Ο Πάοκ στο ποδόσφαιρο είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχει δικό του γήπεδο. Αυτό που είχα ακούσει από πέρσι είναι ότι ο Σαββίδης ήθελε να φτιάξει νέο γήπεδο, πιο σύχρονο και μεγαλύτερης χωρητικότητας και γι αυτό παρά τα πολλά λεφτά που έχει θέλει να του παραχωρηθεί δωρεάν από το κράτος μια διπλανή έκταση που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα συζητούσαν να ξεκινήσουν τις εργασίες στο Καυτατζόγλειο ώστε να ανακαινιστεί και να παίζει εκεί η ομάδα για όσο θα φτιάχνεται η νέα Τούμπα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε γιατί στην Ελλάδα όλοι έχουν μάθει στο τζάμπα. μπορεις να μου δειξεις ποιο ειναι αυτο το μερος στο maps?
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μου κλεισατε το προηγουμενο θεμα αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα. Γιατι η δημοσιογραφια ειναι τοσο για τον λουτσο; Που στο διαολο ειναι τα 21 στρεματα και γιατι δεν το εχει βγαλει κανενα σαιτ; Ας βαλει καποιος που ξερει εικονα google maps https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/h-nea-toumpa-tha-xtistei-apo-thn-arxh.5305116.html "Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους."
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω ακομα δεν εχω κατλάβει αν η απορία σου ειναι που θα γινει το νεο στάδιο ή ποια ειναι και που βρισκεται η έκταση που ανακοινωθηκε οτι παραχωρείται στον ΠΑΟΚ.
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μαγαζί εκεί θες ν' ανοίξεις και κόπτεσαι τόσο;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Τα γράφει και το άρθρο: δεν έχει κλείσει τίποτε, υπό συζήτηση είναι, ειπώθηκε μια κουβέντα περί 21 στρεμμάτων αλλά αν δεν δοθεί στη δημοσιότητα το σχετικό νομοσχέδιο (για τη στρατιωτική δικαιοσύνη, στη διαχρονική και τιμημένη παράδοση του να χώνεται κάθε λογής άσχετη εξυπηρέτηση/διευθέτηση/αγνό παρθένο ρουσφέτι σε άσχετα νομοσχέδια) τι να γράψουν οι λούτσοι οι δημοσιογράφοι; Και το προηγούμενο νήμα (όπως κι αυτό εδώ) κλειδώθηκε επειδή 2 στα 3 μηνύματα ήταν για τους πολιτικούς και αν είναι ψηφοθηρία ή όχι και αν φταίει το κράτος της Αθήνας που πνίγει τη Θεσσαλονίκη και δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά, για να λυθεί μια απορία επί της οποίας ούτε οι λούτσοι οι δημοσιογράφοι, ούτε οι πέρκες οι πολιτικοί, ούτε οι μαρίδες οι πολίτες, έχουν ακόμη στοιχείο για να απαντήσουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις