Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

αφου ειπε ο τσιπρας για μια νεα περιοχη στην ανω τουμπα

Δεν ξέρω τι είπε ο Τσίπρας σήμερα ή τι θα πει αύριο. Ο Πάοκ στο ποδόσφαιρο είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχει δικό του γήπεδο. Αυτό που είχα ακούσει από πέρσι είναι ότι ο Σαββίδης ήθελε να φτιάξει νέο γήπεδο, πιο σύχρονο και μεγαλύτερης χωρητικότητας και γι αυτό παρά τα πολλά λεφτά που έχει θέλει να του παραχωρηθεί δωρεάν από το κράτος μια διπλανή έκταση που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα συζητούσαν να ξεκινήσουν τις εργασίες στο Καυτατζόγλειο ώστε να ανακαινιστεί και να παίζει εκεί η ομάδα για όσο θα φτιάχνεται η νέα Τούμπα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε γιατί στην Ελλάδα όλοι έχουν μάθει στο τζάμπα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Masamune είπε

Δεν ξέρω τι είπε ο Τσίπρας σήμερα ή τι θα πει αύριο. Ο Πάοκ στο ποδόσφαιρο είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχει δικό του γήπεδο. Αυτό που είχα ακούσει από πέρσι είναι ότι ο Σαββίδης ήθελε να φτιάξει νέο γήπεδο, πιο σύχρονο και μεγαλύτερης χωρητικότητας και γι αυτό παρά τα πολλά λεφτά που έχει θέλει να του παραχωρηθεί δωρεάν από το κράτος μια διπλανή έκταση που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα συζητούσαν να ξεκινήσουν τις εργασίες στο Καυτατζόγλειο ώστε να ανακαινιστεί και να παίζει εκεί η ομάδα για όσο θα φτιάχνεται η νέα Τούμπα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε γιατί στην Ελλάδα όλοι έχουν μάθει στο τζάμπα. 

μπορεις να μου δειξεις ποιο ειναι αυτο το μερος στο maps? 

Δημοσ.

Μου κλεισατε το προηγουμενο θεμα αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα.

Γιατι η δημοσιογραφια ειναι τοσο για τον λουτσο; Που στο διαολο ειναι τα 21 στρεματα και γιατι δεν το εχει βγαλει κανενα σαιτ; Ας βαλει καποιος που ξερει εικονα google maps

https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/h-nea-toumpa-tha-xtistei-apo-thn-arxh.5305116.html

"Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι.Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους."

Δημοσ.

Εγω ακομα δεν εχω κατλάβει αν η απορία σου ειναι που θα γινει το νεο στάδιο

ή

ποια ειναι και που βρισκεται η έκταση που ανακοινωθηκε οτι παραχωρείται στον ΠΑΟΚ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα γράφει και το άρθρο: δεν έχει κλείσει τίποτε, υπό συζήτηση είναι, ειπώθηκε μια κουβέντα περί 21 στρεμμάτων αλλά αν δεν δοθεί στη δημοσιότητα το σχετικό νομοσχέδιο (για τη στρατιωτική δικαιοσύνη, στη διαχρονική και τιμημένη παράδοση του να χώνεται κάθε λογής άσχετη εξυπηρέτηση/διευθέτηση/αγνό παρθένο ρουσφέτι σε άσχετα νομοσχέδια) τι να γράψουν οι λούτσοι οι δημοσιογράφοι;

Και το προηγούμενο νήμα (όπως κι αυτό εδώ) κλειδώθηκε επειδή 2 στα 3 μηνύματα ήταν για τους πολιτικούς και αν είναι ψηφοθηρία ή όχι και αν φταίει το κράτος της Αθήνας που πνίγει τη Θεσσαλονίκη και δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά, για να λυθεί μια απορία επί της οποίας ούτε οι λούτσοι οι δημοσιογράφοι, ούτε οι πέρκες οι πολιτικοί, ούτε οι μαρίδες οι πολίτες, έχουν ακόμη στοιχείο για να απαντήσουν.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...