grigas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Βρε zsnooker έτσι καθαρά εγκυκλοπαιδικά, δε μας λες και που έχεις το μαγαζί σου; (και ίσως με ποιο άλλο nick name προ ημερών προσπάθησες να διαφημίσεις μια μητρικούλα*?) Τς τς τς τς.... Eσύ παιδί μου αξίζεις μία θέση στην CTU, την CIA ή έστω στην αντιτρομοκρατική....Προσέχτε!!LLNEO is watching you!
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Προτιμώ CTU και αν γίνεται με προισταμένη μου τη Νίνα. Events (και όχι μόνο) occur in real time. Α και CTU=Counter Terrorist Unit άρα αντιτρομοκρατική, δεν περίμενα τέτοιο λάθος απο σένα ρε griga
grigas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Λέγοντας αντιτρομοκρατική εννοούμε την ελληνική...Εκτός και αν Χρυσοχοϊδης και George Mason είναι το ίδιο πράγμα...
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Χαχαχαχαχα έλεος (έστω και σπορέλαιος) άραγε ποιος απο τους δυο θα παρεξηγηθεί άμα το διαβάσει
grigas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 O Chappelle ισως...Άντε μην αρχίσω τα spoilers τώρα...
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Μην τα αρχίσεις, γιατί θα σε αρχίσω εγώ μετά. Άλλωστε περιμένουμε και απάντηση απο τον zsnooker(για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή)
grigas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Περιμένουμε??Λες να έρθει τίποτα άλλο αντί για απάντηση???
nonickch_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 lepon, profanws den eipes to poiima: "8a se boi8isw na ftia3eis to PC sou ALLA: den ferw kamia eu8yni ean kati para3eno ginei, sou dinw 1/1000 na ginei kati para3eno" Efoson den bgazeis fragka den 8a eprepe na perimenei o allos na fereis eu8yni, e3ypiretisi kaneis. Afou den to eipes plirwne twra... I pasta apagoreuetai na 3exeilizei ka8ws mporei na sta3ei epanw stin M/B kai na ginei kana tsaf.
LL_NEO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Κάνεις λάθος nonickch_, έχει μαγαζί οπότε προφανώς το κάνει προκειμένου να αποκομίσει κέρδος
a123xxsp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Κάνεις λάθος nonickch_, έχει μαγαζί οπότε προφανώς το κάνει προκειμένου να αποκομίσει κέρδος Α ρε και να ήμασταν σε καμιά πολιτισμένη χώρα ..... 2-3 μαλακίες σε μη ευχαριστημένους πελάτες και σε τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί (σκατόχαρτο για την ακρίβεια) και πάνε άδειες κλπ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον πελάτη... μην το βλέπετε στον χαρτονόμισμα γιατί εσείς-αυτοί θα χάσουν
netcrawler Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Το φάγαμε το παληκάρι ρε παιδιά... Θα μάθει μικρός ειναι..... Πάνω στη πλάτη αθώου κοσμάκι.
tidol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 I pasta apagoreuetai na 3exeilizei ka8ws mporei na sta3ei epanw stin M/B kai na ginei kana tsaf. Για του λόγου το αληθές... Not Electrically Conductive: Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat' date=' not electricity. (While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound [u']is very slightly capacitive[/u] and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths)
freetomi24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδια! Ειπα να πω και εγω την ταπεινή μου γνώμη!! Πριν βγαλουμε την ψυκτα αναβουμε 5 λεπτα το pc μας το σβηνουμε και η ψυκτρα βγαινει ανετοτατα!! Την ειχα πατήσει και εγω με τον φιλο μας... εβαλα ξανα μεσα την ψυκτρα με την κολλημενη cpu το αναψα για 5 λεπτα και μετα ξεκολλυσε αμεσως!!
kostas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα,καλα απο το ετος 2004,απαντατε και συζητατε,το ετος 2008,μπραβο,ποτε δεν ειναι αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.