Προς το περιεχόμενο

Kolimenoi P4 stis psiktres

zsnooker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχερός ήσουνα , αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σου αφήσω το δικό μου pc για φύλαξη ούτε για πλάκα!!! :D

Αλήθεια, γιατί ήθελες να βγάλεις τον επεξεργαστή από την θέση του?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re megale kaneis den exei balei kolla stin cpu.oute ebale ena kilo opos les.o p4 apo monos tou stin psiktra exei autin tin blakeia to mauro stroma agogimis to opoio ine oso einai i epifaneia tou.sto leo dioti eimai texnikos kai exo balei dekades.kai b:)kati ekanes lathos .epidi exei tixei kai ego na prospatho na bgalo tin psiktra apo ton epexergasti kai opos to trabixa bgike kai i cpu mazi.alla parolo pou bgike i cpu ama to kaneis sosta den tha prepei na sou exei spasei outa kan strabosei oute ena podaraki.apla epidi ine pagomeni i agogimi otan bgazeis to anemistiraki gia auto kolaei.kai gia osous theloun na xekolisoun tin cpu apo tin psiktra to kolpo den einai oute me xaraka oute me trabigma.gia na bgei pio eukola me ta xeria sou tha stripseis tin cpu dexia aristera xoris na tin trabixeis.etsi tha xekolisei mono tou.kai gia ta strabomena pinakia tote perneis ena kopidi apo auta pou kobeis ta xartia kai ta isioneis .to exo dokimasei kai petixeneis giati otan palia oi p4 den itan box mas efernan polous me strabomena pinakia.oso gia ton celeron fisiologiko ine na klisei afou den exei anemistiraki.pola board ama den broun strofes sto anemistiraki diameso tou bios to klinoun.to xero dioti ena anemistiraki eixe problima kai mou to ekline mono tou.apla otan trabas tin psiktra otan akoma o epexergastis einai sto socket na tin trabas katheta gia na bgei xoris na strabosei kai as ine klisto to socket.allios prin trabixeis TO STRIVEIS ELAFRA afou prota exeis anixei to pc gia kana 2-3 lepta gia na anebasei thermokrasia kai na einai pio malaka.enas pio eukolos tropos gia na anebasei thermokrasia ine na bgaleis kai to anemistiraki apo tin ipodoxi sto board gia na min psixetai i psiktra kai na anebasei pio grigora.ante na prosexeis dioti fantasou na sou tixei me kana amd 64 bit kai meta na plironeis 420 euro.

Δημοσ.

pantws i xara mou kratise 10 lepta . meta to pc crashare kai den ksananoikse . tha to dokimasw aurio pou tha to dwsw pisw , elpizw na anoiksi kai na mi sbisi para otan ton xrisimopoihsi allos! Giati to epathe twra kai den anoigi?sigkekrimena anoigi kai kleini pali to pc se 2-3 deuterolepta , enw doulepse normal ena dekalepto . Ton epeksergasti ithela na ton bgalw gia na ton dw!to kserw einai m..a , den to ksanakanw !Allos enas p4 pou eftiaksa pro 2 mines bgike apo tin mainboard opws eipe kai o filos poulinos kollimenos alla xwris na strabwsi to paramikro . O sigkekrimenos omws les kai bgike apo to bietnam .

Δημοσ.

telika mou fenete oti tha trelathoume omadika!to pc ekleise epeidi kolise o anemistiras tis psiktras kai iperthermanthike!twra tin eftiaksa kai doulebei to pc(bootari) . To xa parei gia na ftiaksw ena isdn usb modem(eixa kanei allo post edw) , alla tha to epistrepsw aurio pisw!kalitera na mi bgalw ta 30 eurw gia to modem para na dwsw 300 gia to cpu!den simfwnite?kai mi xeirotera...

Δημοσ.

telika mou fenete oti tha trelathoume omadika!to pc ekleise epeidi kolise o anemistiras tis psiktras kai iperthermanthike!twra tin eftiaksa kai doulebei to pc(bootari)

ax ax.pio pano den egrapsa oti ama to anemistiraki den girnaei i girnaei pio arga to mainboard to katalavenei apo tis strofes sto bios kai gia na glitosei ta xeirotera ( kai gia na glitosei kai esena na kapseis tin cpu kai na pliroseis kamia 300 euro) gia auto klinei mono tou.o epexergastis den prolavenei na zestathei kai na iperthermanthei mesa se 3 seconds.apla to bios to shutarei.kapoios eixe dokimasei na kapsei amd kai ton ebale xoris psiktra alla den to katafere na ton kapsei parolo pou ixe anebasei treli thermokrasia.kai ton ekapse me 9v mpataria.EGO distixos ton ixa kapsei apo anepitixes overclocking alla itan stin eggiisi. :P

Δημοσ.

zsnooker. to teleutaio pou eipes einai megali koybenta. oloi mas mathainoyme mera me thn mera, mexri na pethanoyme. mprabo sou. apo to teleitaio pou eipes katalabaino oti eisai atomo me oreji gia mathisi. fusika kai tha xalaseis sto mellon. kaneis den mathainei an den xalasei. xairomai pou to paradexesai.

kali arxi file mou!!

Δημοσ.

Po po file mono pou diavasa auta pou egrafes AGXOTHIKA!!!!

Fantazome esi ti tha perases!

Eutixos pantws ola ine mia xara tora kai sou euxome na min sou ksanasimvi kati tetio.

Parepiptontos... You are very fucking lucky!!! :)

Δημοσ.

kai ego pou ime texnikos giro sta 2,5 xronia tora olo kai kapoies mamakies exo kanei.exo kapsei trofodotiko apo lathos mou,epexergasti diko mou apo overclocking.entaxei more den pirazei.ta lathi einai gia tous anthropous.alla ama ine na xalaseis xalase kana p3 oxi kai p4 sta 3 ghz.

Δημοσ.

nai epishs xalase kana diko sou pc,twra na pareis to allo pc kai gia na ftia3eis ena usb isdn kai na bgazeis epe3ergastes den blepw thn sxesh,krima to palhkari pou sto edswse dld,to pc einai apolyta logiko na kleinei otan den exei psyxtra panw tou dne thn exoun balei gia ta kayta kalokairia panw 3es... alla ti na pw einai mia eikona se ti texnikous sthrizomaste sthn ellada hmarton dld

Δημοσ.

Πάντως όταν μου είχε συμβεί αυτό...να μείνει κολλημένη η CPU στην ψύκτρα....μία φίλη μου με βοήθησε....μου είπε ότι ο πατέρας της, της ζήτησε το ασετόν για την ίδια δουλειά και όπως ήταν φυσικό της το ζήτησα και εγώ και έκανε δουλειά...

Συμπέρασμα: Παντού χρειαζόμαστε τις γυναίκες!!!

Δημοσ.

bre daredevil min to les auto.to na ginei ena lathos einai anthropino.a:)akoma kai o kaliteros texnikos exei kanei mamakia.kai ego ekapsa trofodotiko apo lathos mou kai to petaxa kai ebala allo.pire kai kalitero kiolas.oso gia ton epexergasti itan dikos mou kai den me eniaze oti kai na ginei.gia auto min les se ti texnikous stirizomaste.edo ginontai lathi se ktiria pou kataskeuazontai ginontai lathi se diastimoploia kai piraulous den tha ginei sto pc.toulaxiston sto pc den pethenei kaneis.edo blepeis piraulo na xekinaei kai na skaei ston aera.milame gia anthropines zoes kai oxi gia ena cpu ton 100 euro.an prepei na kremaseis ton texniko ton pc tote ton texniko pou ekane mamakia ston piraulo ti tha tou kaneis?

Δημοσ.

Αχρείαστη συμβουλή σου εύχομαι, αλλά ο Celeron μάλλον δεν έπαιζε λόγω του FSB, Voltage, multiplier που ήταν ρυθμισμένα για τον P4. Ένα reset στο bios με το jumperάκι και λογικά θα δούλευε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...