Console Master0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, buuren είπε δεν εχω αποψη γι αυτο δυστυχως. Θα ελεγα να ακολουθησεις τις δοκιμασμενες εφαρμογες που σου προτεινα κ αν θελεις δοκιμαζεις και αυτο που ποσταρες, δεν εγινε και τιποτα. Το harddisksentinel να το κατεβασεις οπωσδηποτε και να τρεχει στο pc σου για να βλεπεις την υγεια των δισκων σου ανα πασα στιγμη! Μπορει να σε σωσει καποια στιγμη η μαλλον, θα σε σωσει σιγουρα οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη... Οσον αφορα τον ssd μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου με λιγα λεφτα, καλα εκανες καλοριζικος. Καλοριζικο και το pcακι σου! Ok θα κάνω ότι μου είπες! Σε ευχαριστώ για όλα! 1
buuren Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τιποτα βρε τι ευχαριστεις... Ξεχασα να σου πω, κανε μια καθαρη εγκατασταση (format) και πριν την εγκατασταση τσεκαρε στο bios να ειναι ενεργοποιημενο το achi mode, μην το ξεχασεις (σημαντικο!). * αυτος ο επεξεργαστης ειναι ενα διαμαντι, καλη επιλογη!!! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από buuren 1
Console Master0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, buuren είπε τιποτα βρε τι ευχαριστεις... Ξεχασα να σου πω, κανε μια καθαρη εγκατασταση (format) και πριν την εγκατασταση τσεκαρε στο bios να ειναι ενεργοποιημενο το achi mode, μην το ξεχασεις (σημαντικο). * αυτος ο επεξεργαστης ειναι ενα διαμαντι, καλη επιλογη!!! Format στον HDD; Για να τα χάσω όλα; Πως το κάνω αυτό; Θα ξανά κάνω install τα Windows ξανά από την αρχή στον SSD. Ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι σημαντικό. Μπορείς να μου πεις περισσότερα για το achi mode, αν έχεις ελεύθερο χρόνο;
giannis808 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Console Master0 είπε Format στον HDD; Για να τα χάσω όλα; Πως το κάνω αυτό; Θα ξανά κάνω install τα Windows ξανά από την αρχή στον SSD. Ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι σημαντικό. Μπορείς να μου πεις περισσότερα για το achi mode, αν έχεις ελεύθερο χρόνο; Φίλε μου αν ξέρεις καλά αγγλικά όλες σου οι απορίες θα σου λυθούν καλύτερα και γρηγορότερα μέσω της αναζήτησης στο Google. Αναζητώντας πχ what is achi mode Θα μαθαίνεις καλύτερα και πιο ουσιαστικά τι είναι και τι κάνει. Ως αρχάριος, στις απορίες σου κάνε αυτές τις αναζητήσεις, και εμείς έτσι μάθαμε 1
buuren Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Console Master0 είπε Format στον HDD; Για να τα χάσω όλα; Πως το κάνω αυτό; Θα ξανά κάνω install τα Windows ξανά από την αρχή στον SSD. Ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι σημαντικό. Μπορείς να μου πεις περισσότερα για το achi mode, αν έχεις ελεύθερο χρόνο; ΟΧΙ format στον hdd, για ποιο λογο να το κανεις αυτο? Θα τα χασεις ολα...Τον hdd δεν τον πειραζεις. Μετα την εγκατασταση στον ssd σβηνεις τα windows απο τον hdd και κρατας αυτα που θελεις! Εγω φταιω δεν επρεπε να αναφερω για format σε καινουριο δισκο γιατι μπερδευτηκες, εννοουσα καθαρη εγκατασταση των windows και οχι κλωνοποιηση απο τον hdd στον ssd. Απλα βαζεις τον ssd και κανεις την εγκατασταση. Για το achi mode, βαζεις το sata mode σε achi και μετα αν αλλαξεις θηρα sata στον ssd πρεπει να αλλαξεις και το boot priority ωστε να μπουταρει το pc απο τον ssd (θηρα) και οχι απο τον hdd που εχει παλι τα windows (σημαντικο!). Aν δεν θελεις να μπερδευτεις, καλυτερα ασε πανω στο pc μονο τον ssd κατα την εγκατασταση και μετα συνδεεις παλι τον hdd! Αν ολα πανε καλα μπαινεις μετα στον hdd και σβηνεις/κρατας οτι θελεις! Ειναι πολυ απλο μην πελαγωνεις. Ριξε μια ματια στο youtube για το πως γινεται ολο αυτο. πχ εδω ενα videακι που βρηκα που τα δειχνει καλα Εdit1: εγιναν καποιες διορθωσεις στο κειμενο. Edit2: απολυτη προσοχη αν δεν αποσυνδεσεις κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης τον hdd και τους εχεις πανω και τους 2 προσεξε σε ποιον θα κανεις την νεα εγκατασταση. Τα windows φορμαρουν παντα το δισκο...το λεω σε περιπτωση που δεν ξερεις. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από buuren 1
Undertaker25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Console Master0 είπε Μπα όχι! Το τσεκαρα και η RAM είναι στο 40% Σχετικά με τον SSD τελικά παρήγγειλα τον Kingstom 128gb! Πιστεύω αύριο θα μου έχει έρθει! Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες! Ευχαριστώ!!!! Τι λες για αυτό εδώ; https://camwebapp.com Νομίζω δείχνει θερμοκρασίες και στατιστικά για όλα τα κομμάτια. Για να μπορείς να παρακολουθείς το σύστημά σου την ώρα του gaming, που είναι και το πιο σημαντικό, να κατεβάσεις αυτό εδώ το πρόγραμμα. Θα σου δείχνει επιδόσεις cpu-gpu-ram, framerate, θερμοκρασίες κτλ χωρίς να χρειάζεται να βγαίνεις από το παιχνίδι. http://download.msi.com/uti_exe//vga/MSIAfterburnerSetup.zip Αν θες να επιβλέπεις το σύστημά σου όταν είσαι στο περιβάλλον των Windows, κατέβασε αυτό και βάλε το gadgetάκι στην επιφάνεια εργασίας. https://openhardwaremonitor.org/downloads/ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Undertaker25 1
Console Master0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, buuren είπε ΟΧΙ format στον hdd, για ποιο λογο να το κανεις αυτο? Θα τα χασεις ολα...Τον hdd δεν τον πειραζεις. Μετα την εγκατασταση στον ssd σβηνεις τα windows απο τον hdd και κρατας αυτα που θελεις! Εγω φταιω δεν επρεπε να αναφερω για format σε καινουριο δισκο γιατι μπερδευτηκες, εννοουσα καθαρη εγκατασταση των windows και οχι κλωνοποιηση απο τον hdd στον ssd. Απλα βαζεις τον ssd και κανεις την εγκατασταση. Για το achi mode, βαζεις το sata mode σε achi και μετα αν αλλαξεις θηρα sata στον ssd πρεπει να αλλαξεις και το boot priority ωστε να μπουταρει το pc απο τον ssd (θηρα) και οχι απο τον hdd που εχει παλι τα windows (σημαντικο!). Aν δεν θελεις να μπερδευτεις, καλυτερα ασε πανω στο pc μονο τον ssd κατα την εγκατασταση και μετα συνδεεις παλι τον hdd! Αν ολα πανε καλα μπαινεις μετα στον hdd και σβηνεις/κρατας οτι θελεις! Ειναι πολυ απλο μην πελαγωνεις. Ριξε μια ματια στο youtube για το πως γινεται ολο αυτο. πχ εδω ενα videακι που βρηκα που τα δειχνει καλα Εdit1: εγιναν καποιες διορθωσεις στο κειμενο. Edit2: απολυτη προσοχη αν δεν αποσυνδεσεις κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης τον hdd και τους εχεις πανω και τους 2 προσεξε σε ποιον θα κανεις την νεα εγκατασταση. Τα windows φορμαρουν παντα το δισκο...το λεω σε περιπτωση που δεν ξερεις. ΟΥΑΟΥ!!! Είσαι απίστευτος!!!! Εντάξει ψαχτηκα και λίγο και το κατάλαβα όλα!! Εμένα πάντως για κάποιον λόγο η μητρική μου είχε είδη achi mode από μόνη της χωρίς να το αλλάξω! Πραγματικά φίλε βοήθησες παρά πολύ! Να είσαι καλά! 1
ASTOU Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Επίσης έχε υπόψιν σου ότι το σύστημα σου υποστηρίζει storemi technology απο την AMD. https://www.amd.com/en/technologies/store-mi Πρακτικά είναι ένα πρόγραμμα που συνδιάζει την ταχύτητα του ssd με την χωρητικότητα του hdd. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στα χαρτιά φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο. 1
Console Master0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, ASTOU είπε Επίσης έχε υπόψιν σου ότι το σύστημα σου υποστηρίζει storemi technology απο την AMD. https://www.amd.com/en/technologies/store-mi Πρακτικά είναι ένα πρόγραμμα που συνδιάζει την ταχύτητα του ssd με την χωρητικότητα του hdd. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στα χαρτιά φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο. Θα το τσεκαρω! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα