astral_cyborg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Κάθε φορά που παίζω Counterstrike, με το που βγαίνω από το παιχνίδι, όσο το λειτουργικό με επαναφέρει στην επιφάνεια εργασίας, ακούγεται ένα περίεργο σφυριγμα από τον υπολογιστή. Δεν ξέρω από που μπορεί να είναι, αλλά φοβάμαι μήπως είναι τίποτα κακό. Αυτό το σφύριγμα ακύγεται μόνο μετά το CS και δεν θυμάμαι να το έχω προσέξει σε άλλες εφαρμογές. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ.
deathlok Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 baze ta ixeia ligo pio siga giati tha koufatheis sto telos!:)LOL pera apo tin plaka profanos zestenete poli me to cs to pc kai logo zestis borei kana anemistiraki na tin psiloakouei.(exe to nou sou ligo stis thermokrasies alla genika min trelathis kiolas den einai tipota!
Jaco Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δεν μπορείς να ακούσεις από που έρχεται το σφύριγμα...;;; Μήπως είναι από την οθόνη και απλά λόγο της αλλαγής της ανάλυσης "σφυρίζει" η δέσμη του καθοδικού...;;; Αυτό το έχω πετύχει αρκετές φορές...
astral_cyborg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 oxi, einai apo to kouti. Telos pantwn, mallon telika prepei na einai apo to anemistiraki, giati auto to eipan kai se alla forums pou rotisa. Euxaristw pantos gia tis apantiseis
Dyolf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Για δοκίμασε να παίξεις σε software mode. Αν δεν σφυρίζει, τότε ναι μάλλον θα φτάει το ανεμιστηράκι στην AGP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.