Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος θα ήθελα να μάθω ποιος επεξεργαστής είναι ο καλύτερος για την συγκεκριμένη μητρική (απόδοση-τιμη)

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική δέχεται όλους τους επεξεργαστές 775 οπότε, ανάλογα με τα χρήματα που θες να διαθέσεις, παίρνεις...

Ο καλύτερος επεξεργαστής 775 είναι ο γνωστός Q9650 που τον βρίσκεις στις αγγελίες στα 50+ ευρώ...

Απλά η μητρική αυτή δεν έχει δυνατότητα υπερχρονισμού.

Επίσης μπορείς να ψάξεις και για προσαρμοσμένο επεξεργαστή 771/xeon, αφού πρώτα περάσεις κάποια microcodes στο bios...

• Like 1
Δημοσ.

Ο q9650 πιστεύεις μπορεί να παίξει παιχνίδια 2018 αν έχει μια δυνατή κάρτα γραφικών. Νομίζω Ram παίρνει μέχρι 8gb εκτός αν κάνω λάθος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vtiiii είπε

Ο q9650 πιστεύεις μπορεί να παίξει παιχνίδια 2018 αν έχει μια δυνατή κάρτα γραφικών. Νομίζω Ram παίρνει μέχρι 8gb εκτός αν κάνω λάθος.

ναι μπορει με μια αξιοπρεπη καρτουλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vtiiii είπε

Η μητρική σου δέχεται 2x4g=8g ddr3. Προσοχή οι 4άρες μνήμες να είναι dual sided.

Ο επεξεργαστής αυτός, με 2x4g=8g μνήμη και μια καλή καρτούλα γραφικών, ανταπεξέρχεται αξιοπρεπέστατα στις σημερινές απαιτήσεις, ακόμα και μετά από μιά δεκαετία από όταν πρωτοκυκλοφόρησε...

Επεξ/σία από blitzNikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...