vtiiii Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Ότι λέει ο τίτλος θα ήθελα να μάθω ποιος επεξεργαστής είναι ο καλύτερος για την συγκεκριμένη μητρική (απόδοση-τιμη)
blitzNikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Η συγκεκριμένη μητρική δέχεται όλους τους επεξεργαστές 775 οπότε, ανάλογα με τα χρήματα που θες να διαθέσεις, παίρνεις... Ο καλύτερος επεξεργαστής 775 είναι ο γνωστός Q9650 που τον βρίσκεις στις αγγελίες στα 50+ ευρώ... Απλά η μητρική αυτή δεν έχει δυνατότητα υπερχρονισμού. Επίσης μπορείς να ψάξεις και για προσαρμοσμένο επεξεργαστή 771/xeon, αφού πρώτα περάσεις κάποια microcodes στο bios... 1
vtiiii Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Ο q9650 πιστεύεις μπορεί να παίξει παιχνίδια 2018 αν έχει μια δυνατή κάρτα γραφικών. Νομίζω Ram παίρνει μέχρι 8gb εκτός αν κάνω λάθος.
ultraex2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, vtiiii είπε Ο q9650 πιστεύεις μπορεί να παίξει παιχνίδια 2018 αν έχει μια δυνατή κάρτα γραφικών. Νομίζω Ram παίρνει μέχρι 8gb εκτός αν κάνω λάθος. ναι μπορει με μια αξιοπρεπη καρτουλα
blitzNikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, vtiiii είπε Ο q9650 πιστεύεις μπορεί να παίξει παιχνίδια 2018 αν έχει μια δυνατή κάρτα γραφικών. Νομίζω Ram παίρνει μέχρι 8gb εκτός αν κάνω λάθος. Η μητρική σου δέχεται 2x4g=8g ddr3. Προσοχή οι 4άρες μνήμες να είναι dual sided. Ο επεξεργαστής αυτός, με 2x4g=8g μνήμη και μια καλή καρτούλα γραφικών, ανταπεξέρχεται αξιοπρεπέστατα στις σημερινές απαιτήσεις, ακόμα και μετά από μιά δεκαετία από όταν πρωτοκυκλοφόρησε... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από blitzNikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα