Προς το περιεχόμενο

Creative Kratos S5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες αγόρασα τα Kratos S5 και δεν εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος..

Τα έχει δουλέψει κανείς??Το μπάσο του ειναι πολυ ξερό και καμιά φορά εκει π ακουω μουσικη ο ηχος κάνει παράσιτα...🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω ακούσει, δεν τα έχω αγοράσει.

Για τα παράσιτα (δεδομένου ότι η κάρτα ήχου είναι στο <80% και η ένταση των S5 στο <60%)

τσέκαρε τους drivers της κάρτας ήχου, uninstall και ξανά install και τσέκαρε ότι δεν ακουμπάει/βραχυκυκλώνει το βύσμα των ηχείων.

Σχετικά με το ξερό μπάσο, παίξε λίγο με το equalizer αλλά μην περιμένεις θαύματα, σετάκι 2.1 στα 100 ευρώ δεν γίνεται να έχει πολύ πλούσιο μπάσο

ειδάλλως αυτοί που πουλάνε το ζευγάρι 500 και 1000 ευρώ θα γίνουν κλέφτες.

Το usb υποθέτω δεν το έχεις συνδέσει μόνο το 3.5mm έχεις βάλει πάνω στη κάρτα, σωστά?

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger είπε

Τα έχω ακούσει, δεν τα έχω αγοράσει.

Για τα παράσιτα (δεδομένου ότι η κάρτα ήχου είναι στο <80% και η ένταση των S5 στο <60%)

τσέκαρε τους drivers της κάρτας ήχου, uninstall και ξανά install και τσέκαρε ότι δεν ακουμπάει/βραχυκυκλώνει το βύσμα των ηχείων.

Σχετικά με το ξερό μπάσο, παίξε λίγο με το equalizer αλλά μην περιμένεις θαύματα, σετάκι 2.1 στα 100 ευρώ δεν γίνεται να έχει πολύ πλούσιο μπάσο

ειδάλλως αυτοί που πουλάνε το ζευγάρι 500 και 1000 ευρώ θα γίνουν κλέφτες.

Το usb υποθέτω δεν το έχεις συνδέσει μόνο το 3.5mm έχεις βάλει πάνω στη κάρτα, σωστά?

Με το usb τα σύνδεσα..Αφου δεν παίρνει 3.5mm 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και παίρνει 3.5mm που μπαίνει πάνω στην κάρτα απλά δεν μπορείς να ελεγξεις (νομίζω) τα λαμπιόνια.

Αν τα έχεις συνδέσει με usb, κάνε uninstall τους drivers της κάρτας ήχου (ακόμα καλύτερα βγάλ'την από το pc)

και βάλε την σουϊτα της creative. Δεν θα ξανακούσεις παράσιτα και πιθανότατα θα βελτιωθεί και το μπάσο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger είπε

Φυσικά και παίρνει 3.5mm που μπαίνει πάνω στην κάρτα απλά δεν μπορείς να ελεγξεις (νομίζω) τα λαμπιόνια.

Αν τα έχεις συνδέσει με usb, κάνε uninstall τους drivers της κάρτας ήχου (ακόμα καλύτερα βγάλ'την από το pc)

και βάλε την σουϊτα της creative. Δεν θα ξανακούσεις παράσιτα και πιθανότατα θα βελτιωθεί και το μπάσο.

Το θέμα ειναι στην κάρτα επάνω εχω τα ακουστικα μ..:/ μου φαίνεται πανε για πούλημα τα ηχεια..🤔

Δημοσ.

Τα ακουστικά μπορείς να τα συνδέσεις στο χειριστήριο που ρυθμίζει την ένταση (volume control knob).

Όταν χαμηλώνεις τελείως την ένταση των ηχείων ο ήχος περνάει στα ακουστικά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Τα ακουστικά μπορείς να τα συνδέσεις στο χειριστήριο που ρυθμίζει την ένταση (volume control knob).

Όταν χαμηλώνεις τελείως την ένταση των ηχείων ο ήχος περνάει στα ακουστικά.

Ναι το ξερω αυτο αλλα τα ακουστικά μ ειναι τα Hyperx Cloud 2 με την καρτα ακουγα παρα πολυ καλα..τωρα αν τα βάλω πανω στο kratos θα ακουω εξίσου καλα?

Δημοσ.

Σωστο και αυτο....Εβγαλα την κάρτα ηχου αλλα οχι τους drivers μηπως και την ξανα βάλω..

Τα συνδεσα πανω στον controller αλλα παιζουν μονο τα ακουστικα..

Επίσης κάτι ακόμα..Επειδη πάτησα να κανω εγγραφη των ηχειων στην creative και μ ζητάει serial number κ γραφω αυτο π λέει πανω στο κουτι S/N αλλα δεν το παίρνει..γτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω, αφού παίζουν, μπορείς να συγκρίνεις αν υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα (δεν νομίζω)....

Σχετικά με το registration, το πιθανότερο είναι να (αντι)γράφεις λάθος το s/n. Ξαναπροσπάθησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimi Arap είπε

Πριν λίγες μέρες αγόρασα τα Kratos S5 και δεν εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος..

Τα έχει δουλέψει κανείς??Το μπάσο του ειναι πολυ ξερό και καμιά φορά εκει π ακουω μουσικη ο ηχος κάνει παράσιτα...🤔

Κατ αρχας θελω να σε ρωτησω ,εχεις κατεβαζει το firmware και κατοπιν την εφαρμογη που σε αλλαζει τον ηχο αναλογα με το τι θες,πχ ,games,ταινιες ,concert κλπ κλπ ;;;

Τυχαινει να τα εχω κερδισει απο διαγωνισμο στο fb και δεν ηξερα για την εφαρμογη..Οταν την κατεβασα αλλαξαν ολα θεωρω προς το καλυτερο..Δες εδω ενα,ας το πουμε  review, και μετα αν θες σε στελνω link για downloading κλπ κλπ :

Υπ οψιν οτι οταν κατεβει η εφαρμογη εχει τοσες πολλες ρυθμισεις που δεν φανταζεσαι..Να σκεφτεις οτι εχει αλλη ρυθμιση που την επιλεγεις αναλογα με ποιο  game παιζεις...

Επεξ/σία από David20
Δημοσ.

Τελικα εκανα εγω λαθος..Σύνδεσα μονο το usb ενώ πρέπει να συνδέσω και και το jack..Τωρα ο ήχος ειναι διαφορετικός..Της επόμενες ημέρες θα τα ταστάρω κιόλας..Κ εγω απόρησα στην αρχη πως γίνεται να παίρνει ήχο μονο με το0 usb..Η εφαρμογή τα σπάει αλλα έχει ελλείψεις..Ευτυχως μπορώ και ρυθμίζω κ απο την κάρτα ηχουν πλεον..

Δημοσ.
22 ώρες πριν, David20 είπε

Κατ αρχας θελω να σε ρωτησω ,εχεις κατεβαζει το firmware και κατοπιν την εφαρμογη που σε αλλαζει τον ηχο αναλογα με το τι θες,πχ ,games,ταινιες ,concert κλπ κλπ ;;;

Τυχαινει να τα εχω κερδισει απο διαγωνισμο στο fb και δεν ηξερα για την εφαρμογη..Οταν την κατεβασα αλλαξαν ολα θεωρω προς το καλυτερο..Δες εδω ενα,ας το πουμε  review, και μετα αν θες σε στελνω link για downloading κλπ κλπ :

Υπ οψιν οτι οταν κατεβει η εφαρμογη εχει τοσες πολλες ρυθμισεις που δεν φανταζεσαι..Να σκεφτεις οτι εχει αλλη ρυθμιση που την επιλεγεις αναλογα με ποιο  game παιζεις...

Εσυ τα σύνδεσες μονο με το Usb η και με το jack?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Dimi Arap είπε

Τελικα εκανα εγω λαθος..Σύνδεσα μονο το usb ενώ πρέπει να συνδέσω και και το jack..Τωρα ο ήχος ειναι διαφορετικός..Της επόμενες ημέρες θα τα ταστάρω κιόλας..Κ εγω απόρησα στην αρχη πως γίνεται να παίρνει ήχο μονο με το0 usb..Η εφαρμογή τα σπάει αλλα έχει ελλείψεις..Ευτυχως μπορώ και ρυθμίζω κ απο την κάρτα ηχουν πλεον..

Όταν τα συνδέεις μέσω USB, χρησιμοποιείς τη δική τους ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Έτσι μπορείς να έχεις τα ακουστικά σου πάνω στην κάρτα ήχου του pc και να ακούς παράλληλα και από τα kratos χωρίς να αλλάζεις συνέχεια καλώδια. Η δική σου κάρτα πάντως ενδέχεται να είναι πιο δυνατή σε ένταση.

Λες ότι έχουν "ξερό" μπάσο. Τι πάει να πει αυτό; Η στάθμη του μπάσου τους πάντως ρυθμίζεται από το γούφερ, αν εννοείς ότι είναι αδύναμο.

Σχετικά με τα παράσιτα. Δες αν την ώρα που τα δουλεύεις(με σύνδεση USB) είναι ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία που φέρνει όλους τους ήχους της μουσικής κτλ. στην ίδια ένταση.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα μόλις τωρα να τα συνδέσω στην κάρτα με το RCA κ δεν βλέπω παράσιτα για την ωρα...ο ήχος είναι άψογος..Φυσικά δεν ξέρω τι θα γίνει οταν θα παίζω games..γτι αυτο έχει στο δικό του πρόγραμμα έτοιμα σετακια για τα games..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...