Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Εσύ είσαι μεγάλος επιστήμονας και γνώστης.
Να σε πάρουνε στην AMD να τις κάνεις ακόμα καλυτερότερες από το τρομερές που είναι ήδη.

υ.γ. το να πετάς 2 αγγλικές λέξεις και να νομίζεις ότι είσαι γνώστης και ότι ψαρώνουν οι άλλοι με τις μπούρδες που λες δεν σε κάνει έξυπνο...

2 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Εσύ είσαι μεγάλος επιστήμονας και γνώστης.
Να σε πάρουνε στην AMD να τις κάνεις ακόμα καλυτερότερες από το τρομερές που είναι ήδη.

υ.γ. το να πετάς 2 αγγλικές λέξεις και να νομίζεις ότι είσαι γνώστης και ότι ψαρώνουν οι άλλοι με τις μπούρδες που λες δεν σε κάνει έξυπνο...

καταλαβα πληγωθηκες .. οπαδος προβατο , μετα θα πας να τσακωθεις για την αεκ και για τη χρυση αυγη ..μικρουλη μου δυστυχως εχω πληρωσει δοκιμασει και διαβασει πολλα και κατι ξερω ναι, σε αντιθεση με σενα που δεν ξερεις ουτε ελληνικα .. καλυτεροτερα μη γραφεις εκτιθεσαι 

• Like 3
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως τουλάχιστον εχει αποδυνάμωθει η αγορά εξόρυξης κρυπτονομισμάτων μπας και πέσουν και οι τιμές σε λογικά πλαίσια.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istros είπε

Ευτυχως τουλάχιστον εχει αποδυνάμωθει η αγορά εξόρυξης κρυπτονομισμάτων μπας και πέσουν και οι τιμές σε λογικά πλαίσια.

Ναι, και δυσκολα θα ξανα ανεβει.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, boulevar είπε

Ναι, και δυσκολα θα ξανα ανεβει.. 

37 λεπτά πριν, Istros είπε

Ευτυχως

Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν.... Τουλάχιστον από την μεριά της πράσινης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, exor είπε

καταλαβα πληγωθηκες .. οπαδος προβατο , μετα θα πας να τσακωθεις για την αεκ και για τη χρυση αυγη ..μικρουλη μου δυστυχως εχω πληρωσει δοκιμασει και διαβασει πολλα και κατι ξερω ναι, σε αντιθεση με σενα που δεν ξερεις ουτε ελληνικα .. καλυτεροτερα μη γραφεις εκτιθεσαι 

Ακριβώς αυτό.
Πληγώθηκα που έχεις IQ ραδικιού και λες ασυναρτησίες.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, zio10 είπε

Εμένα μου κάνει εντύπωση πως σε τόσο μεγάλες αγορές (επεξεργαστές, κάρτες γραφικών) έχουμε μόνο δύο παίχτες! Τόσο κλειστή είναι η αγορά; 

Εδώ έχουν και συγγένεια οι δυο CEO, το ολιγοπώλιο σου έκανε εντύπωση;😜

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Εδώ έχουν και συγγένεια οι δυο CEO, το ολιγοπώλιο σου έκανε εντύπωση;😜

Δεν το ήξερα αυτό :)

Δημοσ.

Πως υπολογίζονται οι πωλήσεις desktop PCs? από την παραγωγή των "επώνυμων" κατασκευαστών? Από τις motherboards? Εμείς που φτιάχνουμε μηχανάκια μόνοι μας δε νομίζω να είμαστε στις μετρήσεις...

Δημοσ.

Πριν  χρονια σκεφτιτε  η  Nvidia ειχε το 81 τοις 100 με τα χρονια πηγε στο 69 σε αλλα 10 χρονια  η amd θα την εχει φταση η και περασει.... την  Nvidia αν δεν βγουν φυσικα νεες εταιριες!

• Confused 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ASTOU είπε

Μην το πας μακρυά εδώ ολόκληρη AMD με χρόνια παρουσία στις κάρτες γραφικών και δεν μπορεί να χτυπήσει την nvidia λόγω πατέντων, συμφωνιών με devs κοκ, πως να μπορέσει να μπει στο χώρο άλλη εταιρία. Η μόνη που ίσως θα μπορούσε πέραν της intel έχει ήδη κάνει κίνηση και θα δούμε discrete gpu μεχρι το 20, είναι η Valve λόγω steam. Αν οι devs της προσαρμόσουν games πάνω στην δικιά της κάρτα γραφικών και στο Steam OS, θα μπορούσε να πουλάει έτοιμα PC-consoles.

Οι πατέντες είναι καταστροφή.

Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 12:17 ΠΜ, busellatos είπε

Η AMD ειναι πεσμενη ... ειναι μονο σε εκατομμυρια playstation και εχει και την καλυτερη apu μεχρι 😥🤪στιγμης και την δανειζει και στην Intel  😮. Χαλια κλεινει οπου ναναι

Καθώς και στα Xbox , Amd έχουν cpu+gpu  . Εγω πρόσφατα επένδυσα σε Amd  Ryzen 2600G και είμαι ευχαριστημένος για τους γνωστούς λόγους .

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε μετά από την δυναμική επιστροφή της AMD στους CPU να κάνει κ κάτι ανάλογο κ με τις GPU Γτ μας έχει φάει όλα τα η πράσινη ομάδα κ δεν πάει να πουλήσουμε κ άλλο όργανο για GPU θα βγει κ το νέο iPhone τώρα πως θα το πάρουμε??? 😂😂😂😂😂

Δημοσ.

Η άποψη μου είναι οτι και οι 2 εταιρείες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην αναπαραγωγή γραφικών. Εξαιρετική θα έλεγα. Πέρασε απο τα χέρια μου και 580 8gb και 1060 6άρα και πλέον μία 1070. Όλες (για τις δικές μου απαιτήσεις) ήταν μια χαρά κάρτες. 

Προσωπικά το 1080 gaming το θεωρώ αρκετό και ταυτόχρονα προσιτό. Επίσης η κατανάλωση ρεύματος δεν είναι τέτοια που να κάνει διαφορά. Αρκεί να σκεφτούμε οτι 1 κάρτα με 300 watt κοστίζει 0,30 * 0,20 = 0.06 ευρώ την ώρα σε full φορτίο. 

Απο κει και πέρα οι επιπλέον απαιτήσεις κοστίζουν. 

Επίσης πολύ εύστοχη η παρατηρηση οτι οι τιμές αυτής της γενιάς καρτών στην πραγματικότητα δεν κατέβηκαν ποτέ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...