takhs_TAKHS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το android studio δεν μου το εκτελεί καθόλου μου λέει έχει πρόβλημα Toolkit ενώ ιστοσελίδα https://try.kotlinlang.org/#/Examples/Delegated properties/Custom delegate/Custom delegate.kt άλλες φόρες μου το εκτελεί και άλλες μου λέει ότι έχει αυτό το πρόβλημα Can't parse project εγώ αυτό που θέλω είναι μετά από 1 δευτερόλεπτο να κάνει beep κοδικας σωστος.txt Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από takhs_TAKHS
ktiniatros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H Τoolkit είναι βιβλιοθήκη για παραθυρικές (desktop) εφαρμογές. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς Android Studio, υποθέτω ότι θέλει σε Android συσκευή να κάνει beep. Δοκίμασε το παρακάτω: package this.is.mykotlinapplication import android.app.Activity import android.media.MediaPlayer import android.os.Bundle import android.os.Handler class MainActivity : Activity() { lateinit var mediaPlayer: MediaPlayer val handler = Handler() lateinit var runnable: Runnable override fun onCreate(savedInstanceState: Bundle?) { super.onCreate(savedInstanceState) setContentView(R.layout.activity_main) } override fun onResume() { super.onResume() runnable = Runnable { mediaPlayer = MediaPlayer.create(this@MainActivity, R.raw.beep) mediaPlayer.start() handler.postDelayed(runnable, 1000) } handler.postDelayed(runnable, 1000) } override fun onPause() { super.onPause() handler.removeCallbacks(runnable) mediaPlayer.stop() mediaPlayer.reset() } } To R.raw.beep είναι το συνημμένο αρχείο. Δημιούργησε ένα φάκελο raw μέσα στο φάκελο res και πέτα το εκεί μέσα. beep.rtttl Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από ktiniatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα