Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πουλήσω αυτοκίνητο-τα σε χώρες στη μέση ανατολή. Ξέρει κανείς τι ισχύει ή μπορείτε να μου βρείτε κάποιο σχετικό λινκ, δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο google.

Δημοσ.

Ο αγοραστής θα πρεπει να ενδιαφερθεί και να ψάξει τι ισχύει στη χώρα του για την εισαγωγή.

Ελλάδα δύσκολα θα βρεις ατομα που ασχολούνται με αυτό,αλλά υπάρχουν,οπως μαντρες που φερνουν αμαξια εκτος Ευρωπης.Το προξενείο της εκάστοτε χώρες επίσης μπορεί να σου δώσει απαντήσεις.

Τι αυτοκίνητα θέλεις να πουλησεις;Πως θα τα πουλήσεις;.Ο αγοραστής θα είναι έμπορος ή ιδιώτης;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmmys είπε

Ο αγοραστής θα πρεπει να ενδιαφερθεί και να ψάξει τι ισχύει στη χώρα του για την εισαγωγή.

Ελλάδα δύσκολα θα βρεις ατομα που ασχολούνται με αυτό,αλλά υπάρχουν,οπως μαντρες που φερνουν αμαξια εκτος Ευρωπης.Το προξενείο της εκάστοτε χώρες επίσης μπορεί να σου δώσει απαντήσεις.

Τι αυτοκίνητα θέλεις να πουλησεις;Πως θα τα πουλήσεις;.Ο αγοραστής θα είναι έμπορος ή ιδιώτης;

Ένας φίλος μου είπε να ρωτήσω, έχει αυτός γνωστό κάτω, λέει ότι μπορείς να πουλήσεις ένα αμάξι που κάνει εδώ 2.000€ να το δώσεις 3.500€ εκεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skrape1636 είπε

Ένας φίλος μου είπε να ρωτήσω, έχει αυτός γνωστό κάτω, λέει ότι μπορείς να πουλήσεις ένα αμάξι που κάνει εδώ 2.000€ να το δώσεις 3.500€ εκεί.

Ε τότε ας σας πει ο γνωστός που έχει κάτω τι ισχύει για εισαγωγή εκτελωνισμό και ταξινόμηση στις χώρες τις μέσης ανατολής.

Όσο για την εξαγωγή ενός αυτοκινήτου από Ελλάδα σε τρίτη χώρα (εκτός ΕΕ δλδ), το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει πρώτα οριστική διαγραφή στο υπουργείο. Λεπτομέρειες μπορείς να δεις στο παρακάτω link:

http://organosis.com/content/εξαγωγή-ιχ-στο-εξωτερικό

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...