kp1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Διαφωνω απολυτα περιμε γιλε για xiaomi mi8 να πεσει στα 330€ το 6/128 που δεν συγνκινεται με LG G6....!
Iliemp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το S8 είναι τρομερό κινητό. Ειδικά η αλλαγή απο το G4 θα σου φανεί διαστημική. Φοβερή οθόνη, φοβερή κάμερα και γενικά φοβερό σε όλα του. Το είχα 4 μήνες και το έδωσα απλά γιατί ήθελα να δοκιμάσω τα iOS και πήρα το iphone 8, αλλιώς θα το κρατούσα 2-3 χρόνια σίγουρα (μην σου πω ότι σε λίγο καιρό με βλέπω να γυρνάω εκεί ή στο S9 ). Δεν του έλειπε τίποτα και πραγματικά δείχνει τα λεφτά του. Με αυτό το κινητό στην τσέπη δεν με ένοιαζε να κουβαλάω συνέχεια την DSLR μου μαζί, ένιωθα "ασφάλεια". Δεν ξέρω για το Mi8 , αλλά αν πάρεις το S8 δεν θα το μετανιώσεις με τίποτα. Παίζουν και καλές ευκαιρίες στις αγγελίες εδώ με S8 που είναι ακόμα στην εγγύηση. Σκέψου το Νομίζω αξίζει να ανέβεις λίγα € για κάτι καλύτερο, μιας και από ότι φαίνεται τα κρατάς χρόνια τα κινητά σου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Iliemp
panomelene Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Για το Honor 10 στα λιγα λεφτα παραπανω εχει κανενας γνωμη;
blueangel3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, panomelene είπε Για το Honor 10 στα λιγα λεφτα παραπανω εχει κανενας γνωμη; Κακό δεν είναι...αλλά απο αύτα που εχω δει,σε αυτη την κατηγορια κυριαρχει το Mi 8.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, blueangel3 είπε Κακό δεν είναι...αλλά απο αύτα που εχω δει,σε αυτη την κατηγορια κυριαρχει το Mi 8. Έως μονοπωλεί. Βέβαια πέφτουν στην ιδια χρηματική κατηγορία με αγορά από Κίνα το mi8.
kp1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Διαφωνω για το s8 σε σχεση με το xiaomi mi8 γτ το xiaomi ειναι ποιο φτηνο απο το s8 και καλυτερο σε ολα και τελευταιο επεξεργαστη,,,,στο μονο που υπερτερει το s8 ειναι οθονη και εχει και αυρματη φορτιση σε τιποτα αλλο...για αυτο δεν αξιζει για μενα καν το s8 σε σχεση με το xiaomi!!
metalmike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, kp1 είπε Διαφωνω για το s8 σε σχεση με το xiaomi mi8 γτ το xiaomi ειναι ποιο φτηνο απο το s8 και καλυτερο σε ολα και τελευταιο επεξεργαστη,,,,στο μονο που υπερτερει το s8 ειναι οθονη και εχει και αυρματη φορτιση σε τιποτα αλλο...για αυτο δεν αξιζει για μενα καν το s8 σε σχεση με το xiaomi!! Το S8 έχει καλύτερη κάμερα, ειδικά σε συνθηκες χαμηλου φωτισμού, με πολύ λιγότερο θόρυβο.
kp1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να ισχυει αυτο τσεκαρε το dxomark(ειδικο σε καμερες ) να δεις τα σκορ και να συγκρινεις,,,ουτε καν για την ακριβεια 105 score το xiaomi mi8 στην καμερα λεμε και 88 το s8... αρα δεν παιζει...Νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος την ιδια καμερα του s7 εχει το s8... αλλα με επιφυλαξη παντα αυτο...τωρα σε συγκριση με την καμερα του xiaomi mi8 ουτε καν,,, οθονη και ασυρματη φορτιση και ποιο εντονα χρωματα εκει υπερνικα το s8 αλλα μεχρι εκει.... Βασικα μολις ειδα το s7 edge(ειχε κανει παταγο οταν βγηκε το 2016 απο τα καλυτερα κινητα τοτε και τοπ πωλησεις για την εποχη του σε σχεση με οταν βγηκε το s8 που δεν πουλησε τοσο...) σε θεμα καμερας ξεπερναει το s8 δειτε σκορ στο dxomark 91 το s7 edge +88 το s8,,, για οποιον εχει αμφιβολια ας δει αφηνω απο κατι Links....και μην ακουσω ειναι αναξιοπιστο site και μπορει να πληρωνουν εταιρειες και μπλα μπλα ας ειμαστε σοβαροι χωρις αποδειξεις δεν μπορουμε να τα λεμε αυτα (και το λεω για να προλαβω μερικους) Το ποιο φτηνο κινητο (απο κινα) τo xiaomi mi8 και η καμερα του ειναι στα 5 καλυτερα μεχρι στιγμης...και δείτε την 14αδα τα καλυτερα κινητα σε καμερα ειναι ολα ποιο ακριβα απο το xiaomi mi8.... https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s7-edge-review/ https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s8-mobile-review-high-photo-potential/ https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-8-camera-review-challenging-best/ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από kp1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα