Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάω να παρω κινητο μεχρι 300€ και ειμαι αναμεσα στο S7 και το LG G6.Ωστόσο εχω καποιες αμφιβολίες για το πρώτο επειδη ειναι και παλιότερο.Με ενδιαφέρει η καμερα κυρίως και οσο γινεται η μπαταρία.Εσεις τι πιστευετε ; Εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο ;

ΥΓ: Τωρα εχω το LG G4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα το s7 θεωρώ. 

Αν υπάρχει η δυνατότητα όμως να ανέβεις 30€ επιπλέον, δες το 

Huawei P20 Lite 

Που είναι στα 329€ από ελληνικό κατάστημα. 

Αν κοιτάξεις σε σκρουτζομαγαζο θα το βρεις ακόμα φθηνότερο. 

Το lg g6 δεν θα το πρότεινα. 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Pocophone f1 από banggood κάτω από 280.

Αμφιλεγόμενη η κάμερα.

Ακούω αρνητικά σχόλια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για το Huawei P20 Lite και το Pocophone εχω διαβάσει για χειροτερες κάμερες απο το g6 και s7.Το Honor 10 απο καμερα πως παει ; Μηπως να περιμένω για καποιο αλλο κινητο ;

Δημοσ.

Το p20 lite είναι κατώτερη κατηγορία γενικα, όχι μόνο στην κάμερα. Τα δύο είναι παλιές ναυαρχίδες και το Poco ας το πούμε ένα επαναστατικό mid range. Σίγουρα δεν έχει το premium του s7 και του g6, αλλά φοράει τον καλύτερο επεξεργαστή του 2018 ενώ τα άλλα μας πάνε 2,5 και 1,5 χρόνο πίσω, ενώ έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα βαλε αλλα 50€ ή περιμενε να πεσει λιγο και χτυπα το ποιο vfm κινητο αυτη την περιοδο xiaomi mi8...!Για να καταλαβεις ειχα το s7 πολυ καλες καμερες και οθονη φοβερη απο χρωματα και αδιαβροχο και fast charging και ασυρματη φορτιση,Γενικα το θεωρω φοβερο κινητο ακομα και σημερα και ειδικα στα λεφτα που το πηρα εγω...με ανοιχτο 4G να δουλευω messenger facebook κλησεις και να δω κανα βιντεο youtube λιγο PumbG εβγαζε την μερα...!Πολυ ωραια κατασκευη...Γενικα πολυ καλο κινητο εγω το πηρα σφραγισμενο 240 € ευκαιρια... Αλλα το εδωσα παραπανω να μαζεψω και 50 και περιμενω να πεσει το xiaomi mi8 στα 300 να το παρω....!Καλυτερη καμερα απο το s7 καλυτερο επεξεργαστη μεγαλυτερη ραμ καλυτερη μπαταρια και πολυ ομορφο εκτος του Notch...Τωρα φιλε γνωμη μου ή βρισκεις 200€ καμια ευκαιρια ενα s7 ενος μηνα και το βαρας ή περιμενεις ενα μηνα και παιρνεις με 330€ το xiaomi mi8...Για μενα μην κοιτας καν pocophone καλο κινητο με το μονο εξτρα απο xiaomi mi8 η ψυξη που εχει ειναι κινητο για gamers με χειροτερη καμερα απο το s7!!Στα 280 δεν αξιζει για μενα το pocopfone εφοσον σε νοιαζει η καμερα...Τωρα μεταξυ G6 vs s7 γιατι ημουν και εγω σε αυτο τι διλημμα θεωρω καλυτερη καμερα εχει το s7 (οπως λεει το dxomark) αλλα το μονο που ζηλεψα απο το g6 οταν ειχα το s7 ηταν η μεγαλυτερη σε ιντσες οθονη(ενα λογος που εδωσα το s7) καταλαβα οτι θελω μεγαλυτερη οθονη εν ετη 2018....Και φυσικα το s7 ειναι κορυφαιο τηλεφωνο και με λιγοτερα κακα σχολια απο το G6 ο μονος λογος να πας σε αυτο μονο λογω ιντσων...Αν και διαφωνω περιμενε για xiaomi mi8  ή βρες ευκαιρια το s7(αλλα να δωσεις μαξ μεχρι 200-250€ αν με την καμια δεν μπορεις να βρεις τα 300-330 που θα βρισκεις λογικα σε 1 μηνα το xiaomi mi8(απο εξωτερικο εννοω αυτη η τιμη),δηλαδη αν ειναι απαγοευτικη αυτη η υπερβαση μονο)!!Ελπιζω να σε βοηθησα!!!

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορω να περιμένω να πεσει το Mi 8...Ομως εχω ενα θεμα με το μεγεθος του,οι 6.21 ιντσες μου φαίνονται αρκετα μεγαλες.Θα εχει μεγαλη διάφορα στο μέγεθος απο το G4 ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε εχω δει σχολια οτι το xiaomi mi8 τελικα στο χερι μοιαζει με 5,5 οθονη αρα μην αγχωνεσαι βεβαια μπορεις να πας να το δεις σε ενα καταστημα απο κοντα να κρινεις και μονος σου,,,Αλλα εγω που ειχα το s7 μεχρι και πριν 10 μερες μου φαινοταν μικρη η οθονη του στα 5,1 ιντσες,θες να διαβασεις ενα αρθρο να δεις μια σειρα....ενα βιντεο δεν βολευε προσωπικα παντα μιλωντας...Θα σου ελεγα και για το xiaomi mi mix2s πολυ ποιο ομορφο και κεραμικη κατασκευη,και ασυρματη φορτιση απο xiaomi mi8 και ποιο ωραια οθονη(σαν μεγεθος εννοω γιατι ειναι LCD ενω του mi8 amoled) (χωρις το notch)αλλα θεωρω τραγικη την selfie εν ετη 2018 5 καμερα μπροστα για αυτο θα παω και εγω στο xiaomi mi8+ας με χαλαει το Notch ...Ελπιζω να βοηθησα λιγο!

Επεξ/σία από kp1
  • Thanks 1
Δημοσ.

@kp1 σε ευχαριστώ,πραγματικά με εχεις βοηθήσει αρκετά.Επειδή εχω δει αρκετά και το S8,το Mi 8 απο αποψη καμερας κλπ πως ειναι ;;

Δημοσ.

Τιποτα φιλε στα λεω γιατι και εγω ειχα διλημμα s7 vs lg g6 πηρα το s7 αλλα τελικα το εδωσα και περιμενω το xiaomi mi8 να πεσει λιγο το 6/128 να μην χρειαζομαι και καρτες sd,,,,Τωρα φιλε μεταξυ s8 vs xiaomi mi8 εχει καλυτερη καμερα το xiaomi mi8 οπως μπορεις να δει και στο dxomark μονος σου εχει παραπνω ραμ απο το s8 το μονο καλυτερο που εχει το s8 ειναι η οθονη τιποτα αλλο θεωρω,,, και ειναι και ποιο ακριβο απο σκρουτζ 90€ πανω σε σχεση με το xiaomi m8 (απο εξωτερικο).Δεν βλεπω αλλο κινητο να χτυπαει σε value for money και χαρακτηριστικα τωρα το xiaomi mi8...εκτος απο huawei p20 pro την καλυτερη καμερα απο ολα αλλα πανακριβο για το δικο μου budget!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, kp1 said:

Τιποτα φιλε στα λεω γιατι και εγω ειχα διλημμα s7 vs lg g6 πηρα το s7 αλλα τελικα το εδωσα και περιμενω το xiaomi mi8 να πεσει λιγο το 6/128 να μην χρειαζομαι και καρτες sd,,,,Τωρα φιλε μεταξυ s8 vs xiaomi mi8 εχει καλυτερη καμερα το xiaomi mi8 οπως μπορεις να δει και στο dxomark μονος σου εχει παραπνω ραμ απο το s8 το μονο καλυτερο που εχει το s8 ειναι η οθονη τιποτα αλλο θεωρω,,, και ειναι και ποιο ακριβο απο σκρουτζ 90€ πανω σε σχεση με το xiaomi m8 (απο εξωτερικο).Δεν βλεπω αλλο κινητο να χτυπαει σε value for money και χαρακτηριστικα τωρα το xiaomi mi8...εκτος απο huawei p20 pro την καλυτερη καμερα απο ολα αλλα πανακριβο για το δικο μου budget!

Μην κοιτάτε σκρουτζ. Να κοιτάτε bestprice. Τα ίδια κινητά είναι. 

Παραεισαγωγής στο ένα, παραεισαγωγής στο άλλο. 

(Στην περίπτωση μου, το S9 μου που το πήρα απ το bestprice, ήταν Ελληνικό) :P  και το πήρα στα 520 αντί για 580 που είχε. 

Εγγυήσεις και όλα είναι κομπλέ. 

ΥΓ. Χέστε το DXOMARK. Δεν είναι όσο αξιόπιστο νομίζετε. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ σκρουτζ και bestprice αλλα δεν εχουμε αλλο μεσο για να δουμε φωτο απο κινητα συγκρισεις μονο το dxomark...

Δημοσ.

Αφού είχες g4, πάρε πάλι το g6.Εχει βέβαια χειρότερη κάμερα από τo g4, αλλά έχει τον ευρυγωνιο και σαφώς δεν έχει τα θέματα με bootloop του g4.Εχει πολύ καλή οθόνη και νομίζω στα χρήματα του, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...