Zerg13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ειναι θεμα για ερωτηση αυτο. Εχω κανει το αναποδο, Πράγα σε Βιέννη, ιδιο ειναι. Μην κλεινεις τιποτα online πηγαινεις στο τρενο μια δυο μερες πριν , και ειτε βγαζεις εισητηρια ειτε μαθαινεις τα δρομολογια. Δεν θυμαμαι αν υπαρχει αυτοματο μηχανημα ή εκδοτηριο με ανθρωπο
Tsouk1998 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Θελω να πωω προλαβαινω απο βιεννη σε μια μερα αν παω πρωι να δουμε τιποτα αξιζει τον κοποοο?? Η για πραγα η βουδαπεστη η καλυτερα να παμε πιο κοντινη πχ μπρατισλαβααα ?
alxandros_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Tsouk1998 είπε Θελω να πωω προλαβαινω απο βιεννη σε μια μερα αν παω πρωι να δουμε τιποτα αξιζει τον κοποοο?? Η για πραγα η βουδαπεστη η καλυτερα να παμε πιο κοντινη πχ μπρατισλαβααα ? Δεν πιστεύω οτι αξίζει, είναι πολύ μακριά για μονοήμερη, 9+ ώρες θα τις φας στο πήγαινελα και θα έχεις μόνο 4-5 ώρες να γυρίσεις. Αν κάτσεις και για ένα καφέ/φαϊ δεν θα δείς και πολλά. Καλύτερα Μπρατισλάβα που είναι κοντά, περπάτημα στην παλιά πόλη και είσαι χαλαρός από χρόνο.
Tsouk1998 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι για μπρατισλαβα λεγαμε κ εμεις αλλα επειδη και η πραγα δεν ειναι φουλ μακρια και η βουδαπεστη πχ βρηκαμε τρενο που φευγει 6 και 5 το πρωι και το τελευταιο αν θυμαμαι καλα ειναι 12 1υο βραδυ και κανει να φτασει κανα τετραωροο
squib Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Tsouk1998 είπε Ναι για μπρατισλαβα λεγαμε κ εμεις αλλα επειδη και η πραγα δεν ειναι φουλ μακρια και η βουδαπεστη πχ βρηκαμε τρενο που φευγει 6 και 5 το πρωι και το τελευταιο αν θυμαμαι καλα ειναι 12 1υο βραδυ και κανει να φτασει κανα τετραωροο Μη το σκέφτεσαι Μπρατισλάβα είναι ότι πρέπει για μονοήμερη, με flixbus είναι μία ώρα από Βιέννη στη παλιά πόλη της Μπρατισλάβας, στην οποία βλέπεις τα βασικά σε μια μέρα και είσαι χαλαρός. Οι άλλες επιλογές ειναι σκότωμα, εκτός εάν θες να πάς για να λες ότι πήγες. κόστος μονής διαδρομής 5,89€ το άτομο.
Menelaos83 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και γω μπρατισλαβα ψηφιζω μιας και το εχω κανει.Ειναι κοντα και για μονοημερη ειναι οτι πρεπει για να την δεις στον λιγο χρονο που θα εχετε. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Menelaos83
Tsouk1998 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστω παιδια ειδα οτι λενε οτι πας μπρατισλαβα και μεσω δουναβη ισχυει και αν ναιι αξιζει με ποταμοπλοιο η δεν λεει κ πολλα ? Και μια ακομα ερωτηση γιατι σας επρηξα εκτος απο μπρατισλαβα ειδα μια πολυ το graz εκει λεει για μονοημερη ?
vforvaggelis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Προσωπικη μου αποψη επειτα απο αρκετα ταξιδια που εχω κανει. Μην προτιμας τα μονοημερα, πιο πολυ θα σε κουρασουν παρα θα το απολαυσεις. Καλυτερα να χρησιμοποιησεις τον χρονο αυτο να γνωρισεις περισσοτερο το μερος το οποιο εχεις επισκεφθει στην αρχη. 1
militarist Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έλα Μπρατισλάβα αξίζει, ναι έχει και πλοίο αλλά είναι πολύ ποιο ακριβό. Για μονοήμερη είναι ότι πρέπει. Ακόμα αν έρθεις έλα με λεωφορείο και όχι τρένο, το λεωφορείο θα σε αφήσει και στο κέντρο ή στο ΚΤΕΛ που είναι πολύ κοντά αλλά το τρένο από Βιέννη δεν πάει στο κεντρικό σταθμό αλλά εχει τέρμα ποιο μακριά από το κέντρο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από militarist
Zerg13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/9/2021 στις 7:26 ΜΜ, Tsouk1998 είπε Ναι για μπρατισλαβα λεγαμε κ εμεις αλλα επειδη και η πραγα δεν ειναι φουλ μακρια και η βουδαπεστη πχ βρηκαμε τρενο που φευγει 6 και 5 το πρωι και το τελευταιο αν θυμαμαι καλα ειναι 12 1υο βραδυ και κανει να φτασει κανα τετραωροο Μπρατισλαβα δεν βλεπεται χαλι. Απλα ειναι πολυ κοντα απο Βιεννη 45 λεπτα.
militarist Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Μπρατισλαβα δεν βλεπεται χαλι. Απλα ειναι πολυ κοντα απο Βιεννη 45 λεπτα. Καλά οκ , γνώμη σου. Η Μπρατισλάβα είμαι μικρή και όμορφη πόλη που μπορείς να την γυρίσεις σε μια ημέρα και έχει και κάποια αξιοθέατα να δεις. Τωρα αν εσένα δεν σου αρέσει οκ , γούστα είναι αυτά, εγώ μένω εδώ και μια δεκαετία Μπρατισλάβα και μου αρεσει . Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από militarist 1
Menelaos83 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλα μην τρελαθουμε κιολας...εννοειται οτι ειναι ωραια. Τυχερος εισαι που μενεις γτ εχει και ωραιες γυναικες, τουλαχιστον απο αυτα που ειχα δει σε μια συντομη επισκεψη πριν λιγα χρονια.
Zerg13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, militarist είπε Καλά οκ , γνώμη σου. Η Μπρατισλάβα είμαι μικρή και όμορφη πόλη που μπορείς να την γυρίσεις σε μια ημέρα και έχει και κάποια αξιοθέατα να δεις. Τωρα αν εσένα δεν σου αρέσει οκ , γούστα είναι αυτά, εγώ μένω εδώ και μια δεκαετία Μπρατισλάβα και μου αρεσει . Εχω παει σε αρκτες χωρες. Μπρατισλαβα: Πολυ τσιμεντο, ολα φτιαχτα, και τιποτα το ιδιαιτερο.πολυ χειροτερη απο πραγα. 25 λεπτά πριν, militarist είπε και κάποια αξιοθέατα να δεις. Τι εχει που δεν ειδα; Πραγματικα δεν ειδα τιποτα(αν υπαρχει) 2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε εχει και ωραιες γυναικες, Στις γυναικες το παμε….αξιοθεατο ειναι αυτο;
militarist Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχω παει σε αρκτες χωρες. Μπρατισλαβα: Πολυ τσιμεντο, ολα φτιαχτα, και τιποτα το ιδιαιτερο.πολυ χειροτερη απο πραγα. Τι εχει που δεν ειδα; Πραγματικα δεν ειδα τιποτα(αν υπαρχει) Στις γυναικες το παμε….αξιοθεατο ειναι αυτο; Ποτέ ήρθες; Το ιστορικό κέντρο είναι μικρό, δεν συγκρίνετε με Πράγα. Πολύ τσιμέντο; Η Μπρατισλαβα έχει αρκετό πράσινο. Καλά που σε πηγαν; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από militarist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα