The Spirit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σε λίγο καιρό θα κάνω αυτό το ταξίδι. Έχω κλείσει αεροπορικά για Αθήνα-Βιέννη και Πράγα-Αθήνα αλλά ο ενδιάμεσος τρόπος για να πάω από την Βιέννη στην Πράγα αποφασίσαμε να είναι με τρένο (για οικονομικούς λόγους). Θα ήθελα μία βοήθεια όσοι γνωρίζετε να μου πείτε που μπορώ να προμηθευτώ από τώρα αν γίνεται εισιτήρια (ηλεκτρονικά) γι' αυτό το ταξίδι. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από The Spirit
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προτίμησε τη Regiojet. https://www.regiojet.com/ *αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή προτίμησε τη relax θεση. Αλλιώς, με σχεδόν ίδιου επιπέδου τρένα: https://www.goeuro.com/ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Chrisxxx
The Spirit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 4:22 ΜΜ, Chrisxxx είπε Προτίμησε τη Regiojet. https://www.regiojet.com/ *αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή προτίμησε τη relax θεση. Αλλιώς, με σχεδόν ίδιου επιπέδου τρένα: https://www.goeuro.com/ Τελικά έκλεισα τα εισιτήρια από το trainline.com μετά από ψάξιμο, το τρένο θα είναι το OBB RJ 70. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν ισχύει στα τρένα χρέωση σε βαλίτσες όπως στα αεροπλάνα ή είναι ελεύθερο όσες βαλίτσες θες να έχεις μαζί σου?
Menelaos83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Χρέωση για βαλίτσες σε τρενο δεν μου έχει τυχει ποτε εμένα πάντως.
sakura22 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Αν είχε χρεωση θα το έλεγε κάπου λογικά όταν έκλεινες. Ούτε εγώ έχω πετύχει πάντως ποτέ κάποιον περιορισμό αποσκευών στα τραίνα. Αν επιτρέπεται πόσο κόστισε;
The Spirit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ωραία, όχι δεν έλεγε τίποτα για χρέωση είμαι σίγουρος. Επιλέξαμε 1st class που είχε με χρέωση 88 euro (2nd class είχε 75 euro) + 7 euro για κράτηση θέσης σε παράθυρο. Σύνολο δηλαδή πληρώσαμε 95 euro για 2 άτομα.
sakura22 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα από οταν πήγα μου φαίνεται πως με λεωφορείο θα ήταν οικονομικότερο. Βέβαια, αφού τα έκλεισες πλέον δεν έχει σημασία αλλα το αναφέρω για κανένα άλλο συμφορουμίτη. Γενικά στην κεντρική ευρώπη υπάρχουν πολλές εταιρίες λεωφορείων με πολύ φθηνό εισητήριο (ιδίως αν είσαι νέος- φοιτητής) με συχνά δρομολόγια και αρκετά άνετα (όχι σαν τα δικά μας ΚΤΕΛ...).
The Spirit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Καλά έκανες και το ανέφερες, με λεωφορείο βρίσκαμε με 66 euro και οι 2 μαζί. Απλά διαλέξαμε τρένο γιατί θεωρήσαμε ότι θα είναι πιο άνετο το ταξίδι, όχι ότι είναι καμιά τρομερή απόσταση 4 ώρες είναι.
theo93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Γενικά εγώ προτιμούσα regiojet, πολύ καλές τιμές και στα λεωφορεία και στα τρένα. Επίσης ποτέ δεν είχα θέμα με αποσκευές.
The Spirit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Όσες φορές έκανα αναζήτηση στο regiojet δεν μου εμφάνιζε κανένα αποτέλεσμα στην ημερομηνία που ήθελα. Ίσως επειδή είναι νωρίς ακόμα? Δε ξέρω... Η ημερομηνία είναι 15/12/2018
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μαλλον βιαστηκες. Βλέπω εχει για την ωρα μεχρι 6/12 με τιμες 30-60 για 2 ατομα.
The Spirit Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Θα ήταν το ίδιο όμως με το τρένο που επιλέξαμε εμείς? Γιατί θέλαμε κάτι αξιόλογο να πάμε με άνεση και αυτό που επιλέξαμε μου φάνηκε καλό. Ναι ίσως είναι λίγο ακριβό το σκεφτήκαμε κι εμείς αλλά τώρα τα πήρα
theo93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 γενικά η regiojet όσο είχα ταξιδέψει είχε τρομερά τρένα και λεωφορεία, ήταν και μια άλλη που δεν θυμάμαι, με 2όροφο τρένο που με είχε ενθουσιάσει
Christine8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα!θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι ωραιότερη διαδρομή από Βιέννη για Πράγα με τρένο ή λεωφορείο ? Ευχαριστώ πολύ
Tsouk1998 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα σας εχω κανονισει να παω βιεννη 5 μερες και εχω κανονισει ηδη ξενοδοχειο για ολες τιςμερες με την κοπελα μου και λεμε να παμε με τρενο μονοημερη πραγα η βουδαπεστη γνωριζουμε οτι ειναι μακρυα αυτο που θελω να μαθω ειναι να μου πει καποιος αν γνωριζει και εχει παει μονοημερη πχ απο πρωι μεχρι βραδυ αξιζει το κοποο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα