Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πριν 2-3 ημέρες ξεκίνησε το πληκτρολόγιο μου στο boot να μην δουλευει. Επρεπε να βγαζω το usb και να το βάζω ξανά. Δε θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετα την εγκατάσταση του utorrent. Eίναι τοσο θολα ολα αυτη τη στιγμή, απορώ πως την πάτησα. Είδα ξαφνικά εγκατεστημένα τα: web companion & radmin viewer. Αντε το web companion πες το εγκατέστησε το utorrent που εγκατέστησα για να κατεβάσω μια σειρά που ήθελα. Κι εκει πάλι ποσο χαζός ήμουν, πως δε το πρόσεξα; Το radmin viewer που ξεφύτρωσε; Εν συντομία φοβάμαι μήπως το Radmin viewer λειτουργούσε σαν keylogger. Δε ξερω κι αν εγινε και κανενα remote access. Αν μου εχουν κλέψει αρχεία κλπ. Εχω πάνω avast και malwarebytes και τίποτα. Δε βαρεσε κανένα απο τα δυο. Κωδικοι για τράπεζες, ιστοσελίδες κλπ ειναι ολα στο προφιλ του firefox. Είμαι σε κατάσταση πανικού.
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Πριν 2-3 ημέρες ξεκίνησε το πληκτρολόγιο μου στο boot να μην δουλευει. Επρεπε να βγαζω το usb και να το βάζω ξανά. Δε θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετα την εγκατάσταση του utorrent. Eίναι τοσο θολα ολα αυτη τη στιγμή, απορώ πως την πάτησα. Είδα ξαφνικά εγκατεστημένα τα: web companion & radmin viewer. Αντε το web companion πες το εγκατέστησε το utorrent που εγκατέστησα για να κατεβάσω μια σειρά που ήθελα. Κι εκει πάλι ποσο χαζός ήμουν, πως δε το πρόσεξα; Το radmin viewer που ξεφύτρωσε; Εν συντομία φοβάμαι μήπως το Radmin viewer λειτουργούσε σαν keylogger. Δε ξερω κι αν εγινε και κανενα remote access. Αν μου εχουν κλέψει αρχεία κλπ. Εχω πάνω avast και malwarebytes και τίποτα. Δε βαρεσε κανένα απο τα δυο. Κωδικοι για τράπεζες, ιστοσελίδες κλπ ειναι ολα στο προφιλ του firefox. Είμαι σε κατάσταση πανικού. Άλλαξε τους κωδικούς για την ώρα και να φροντίσεις να μην μπλέκεις με «λήψεις» αρχείων.
M@dB0x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις φαει hijack και με το radmin που σου εγκατεστησε ειναι σα να καθεται μπορστα στο πισι σου, το πιθανοτερο ειναι να σου εχει τραβηξει ολα τα αρχεια απο το πισι σου μιας και εσυ δε το βλεπεις αυτο οπως στο teamviewer. Παντως πολυ παλιο κολπακι αυτο για να τη πατησεις καποιος. Χωρις να επεκταθω παραπερα τωρα πια χρησιμοποιουντε εργαλεια που ουτε καταλαβαινεις τι γινεται και παραλληλα ειναι και ανοιχτη η καμερα σου και σε βλεπουν κιολας....... και εσυ απλα κοιμασαι και δε καταλαβαινεις τπτ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από M@dB0x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα